Çok haklısın teşekkür ederim güzel yorumun için. Belki de bu döneme girdim, iyice düşünüp tartmam gereken mi döneme. Rest çektim evet ve gitme demedi, aksine eski olan tüm konuları tartışmaları da sebepler listesi gibi liste yapıp bana sıraladı. Sorsan seviyor, hoş ben artık inanmıyorum zaten beni sevdiğine. Sadece saygı duysun su an. Herhangi bir saygısızlığında veya başka büyük bir anlaşmazlıkta gerçekten bitirecek kıvama geldim. Benim biraz da amacım burda biraz daha kendi kendimi geçindirir vaziyete dönüşmek. Bitecekse bile işsiz, güçsüz, evsiz , anında kiraya çıkamayacak bi durumda bitmesin.Rest çekilmiş ve restine rest bendede 5 as olayı olmuş . Bu saatten sonra konu mankeni olarak evde bulunursun . Düzelmesi çok zor . Sürekli tekrarlasa anlarımda hem evliliğin yeni sayılır hem de galiba ilk defa böyle bir şey yaşandı blöf olayı gibi . Bence sen otur iyice düşün ben gelecekte hayattan ne bekliyorum . Nasıl biri beni mutlu edebilir . Nasıl biriyle yapabilirim. Çünkü çok geç kalırsan pişman olursun . Ben zaten anlamıyorum bazı insanlar var . Mesela çok gezen sosyal bir kadın neden gidip evci bir adamla olur mesela . Zıt kutuplar çok ta iyi değildir . Kendine zarar verip taviz vermek zorunda kalırsın . O yüzden gerçekten düşün sen gelecekte onun istediğine dönüşmek istiyor musun ? Yok ortak hobi zevk heyecanlara sahip olmak için birlikte adımlar atabilecek misiniz ? İlişki anlayışla ilerler . Anlayışsız biri varsa diğerine sadece zarar verir . Sonuçta sizi ve hayat beklentilerinizi bilmeden böyle bir yorum yazıyorum . Umarım her şey senin için iyi olur . Üzülmek ve kötü olaylar yaşamak için hayatın kaliteli geçecek yaşı sınırlı . Örneğin şu an yapamadığın ertelemek zorunda olduğun şeyi 10 sene sonra yapsan aynı zevk olmuyor ... Boşanmak veya devam ettirmek için sebeblerini belirle çözerek ilerle adım adım ama asla kimseye taviz vererek ömür geçirme mutsuz olursun .