- 21 Şubat 2025
- 99
- 11
- 3
- 34
- Konu Sahibi sevdam0404
Canım eşimin kuzenleri öğretmen kafasını doldurmuşlar burada çok boşluk var sıralaması ve puanım iyi diye umutlndrmışlar gelir vb diye ondan kendince hayal kuruyor işte. Açıkçası doğum izni ve süt izni için araştırmadım açıkçası çünkü mülakat kısmı beni çok geriyor tek derdim mülakat.Hikayede bana garip gelen o kadar şey var ki.
Öncelikle nasıl oluyorda hemen evinizin yanındaki okula atanabiliyor musunuz.15 yıllık öğretmenim istediğim okulda değilim.Siz öncelikle en az 4 yıl başka yerde yaşayacaksınız.Bunun da ötesinde ,siz nasıl ise başlar başlamaz doğum iznine ayrılacaksınız? Önce çalışmanız gerekmez mi? Yönetmelik nasıl bilmiyorum ama en az bir yıl çalışmak gerekmiyor mu böyle haklardan yararlanmak için ? Ben göreve başladım hadi güle güle olmaz ki?
İkincisi ev konusunda , ben de buna benzer bir şey yaşadım.Esim önce istemedi , sonra ben kavga ettim , ev alamadık.Sonra tayin istedik ,geldiğim yerden ev aldım.Ama sorsan keşke ölsem de gelmeseydim diyorum.Varos mahalle kadar yoran birşey yok insanı eğer sizde öyle değilseniz.Tedavi görüyorum siz düşünün.
Ben mülakat için çabalrrken eşim kuzenlerin gazına gelmiş hayal kuruyor işte..Yaa cidden mi siz kötü bir semtten mi ev aldınız pişman oldunuz??