- 24 Mart 2019
- 2.952
- 4.109
- 38
-
- Konu Sahibi beybibeybi
Bu adamı!!! baba yapma söyleyeceklerim bu kadarselam arkadaşlarçalışan bi bayanım bu ay bebek için karar verdik ve çalışmalar başladı gelecek adetime 10 gün var ve bebeği çok istiyorum. asıl konu kocam çünkü bebek doğdukdan sonrada çalışmamı istiyor ben istemiyorum her anne gibi bebeğimi büyütmek istiyorum. geçenlerde bebekden konu açıldı kaynanam ben sabah erken kalkamam işi bırakır sen bakarsın dedi zaten ağız ucuyla bakarmısın demiştim çünkü istemiyorum bakmasını sigara içiyor. kayımpederde dedi ki ne çalışması bebeğine bakarsın tabiki de dedi. çok mutlu oldum. ama eşim iki üç ay bakar çalışırsın diyo anlamıyorum ısrarcılığını bugun yönetici bayan sordu bu durumda deam edermisin bırakırmısın diye bende bırakırım dedim sonra eşimle konuştum bana inatla çalışırsın benım annem bakmazsa senın annen bakar oda bakmazsa bakıcı tutarız dedi dünyam başıma yıkıldı. akşam konuşucam eşimle kesin ve net olarak bebeğim olursa çalışmıcamı söylücem.
ama korkuyorum da bi yerden sonra evin ve cocugun masrafları bunaltır da ayrılmak isterse?çünkü benim baban bizi bu yüzden terk etti. hiç çalışmam demiyorum da eğer çocuğum sıkıntı içinde büyücekse maddi olarak yetemiceksek çalışırım ama ben çalışmadan da rahat geçine biliriz evimz kendimizin borcumuz harcımız yok akıl verin bana bebek işini ertelemelimiyim çok üzgümüm kendimi anne olmaya çok alıştırmıştım
teşekkür ederim
Eşiniz değişebilir yapma bacım bir mühlet daha bebekgeç cevap yazıdım kusura bakmayın işten geldim yemek bulaşık anca oturabildim sanırım yanlış anladınız henüz hamile oldugum belli değil on gün içinde kırmızılar gelmezse müjdemi paylasırım sizlerle
öncelikle artık en son konuşmamızda bakıcı tutarız demesinden sonra benim asfalyalar iyice attı geldi aksam eve konuşmadım hiç yemeğimizi yedik anladı konuşmamamdan ne oldu kuzucuğum bakıcı tutarız dedim diye mi kızdın dedi bende açtım ağzımı yumdum gözümü evlendiğimizden beri birkaç iş değiştirdim rahat değildim çalıştığım yerlerde sana söyledim her seferinde snin canın calışmak isteiyo bilmemne dedin o yüzden sana hiç bizaman çalışmak istemiyorum diyemedim dedim çünkü sen böyle söyleyerek sürekli çalışmamı istiyormuşsun gibi davranıyordun dedim bu sefer bana demez mi istemiyorsan çalışma kuzucugum. bi sinir daha geldi bana ama anlatmaya devam ediyo söyle sıkıntı çekeriz böyle paramız yetmez falan filan caydırm çabaları bende eğer cocumuza süt bile alamıcak hale gelirsek ozaman çalışırım ama şu durumumuzda çalışmak istemiyorum dedim. birşey diyemedi ama eğer yarın birgün evin masrafı cocuğun masrafı falan yaşıyamıyorum deyip ayrılmak istersen en başta dönelim bu yoldan çünkü öz babam bizi bu şekilde terk etti ben bunu söylerken ağladım oda dayanamadı. sen nasıl istersen öyle yapalım eger bebeğimiz olursa benimde çocugum olacak o neden atayım dedi göz yaşlarımı sildi sarıldı falan şimdilik son geişmeler bunlar aldı bilgisayarını kucağına açtı tv izliyo bakalım sonradan fikri değişez inşallah şimdi yazdıklarınızı tek tek okuyacağım
yorumlarınz için teşekkür ederim şimdiden
Adam haklı. 10 bin TL altı ise, tek maaş sıkıntı demek artık.
Succulent dedi ya, kadın çalışmayı bıraktıysa şimdi kadının başının etini yiyordur adam diye.Hangi yıla göre
2013 te 10bin alıyorsa adam ceo felan olmalı
Koptum tipe ifadeye2013ler beni yime dehşete düşürdü
İyi ki 2021e denk gelmişim
Erkek sizin eşeğiniz mi? Tek başına çalışacak da evi geçindirecek de. Çalışın. Evlilik iki kişilik sorumluluk. Kimse para kazanmayan bir kadını istemez hele ki bu devirde. Kadın da erkek de çalışacak.Su an boşanma aşamasında olduğum eşim ile eşiniz aynısı. Su yazdiklariniz da aynı. Üzgünum ama hayır gelmez. O kafa da değişmez. Allah yardımcınız olsun sizi çok iyi anlıyorum. Bir kadın çalışmak zorunda değil. Erkek onu çalıştıramaz. Sorumluluk aldı ise size bakmak zorunda. Kadın çalışmak isterse çalışır. Kaldı ki iş hayatı hep iyi gitmeyebilir. Ama yuva her şeyden daha önemli. Eşiniz sizi düşünen biri değil. Ben bu durumun aynısını yaşadım. Doğru bulmuyorum.
Cocuga karar vermeden önce bu konuda aynı fikirde olduğunuzdan emin olmaliydinizselam arkadaşlarçalışan bi bayanım bu ay bebek için karar verdik ve çalışmalar başladı gelecek adetime 10 gün var ve bebeği çok istiyorum. asıl konu kocam çünkü bebek doğdukdan sonrada çalışmamı istiyor ben istemiyorum her anne gibi bebeğimi büyütmek istiyorum. geçenlerde bebekden konu açıldı kaynanam ben sabah erken kalkamam işi bırakır sen bakarsın dedi zaten ağız ucuyla bakarmısın demiştim çünkü istemiyorum bakmasını sigara içiyor. kayımpederde dedi ki ne çalışması bebeğine bakarsın tabiki de dedi. çok mutlu oldum. ama eşim iki üç ay bakar çalışırsın diyo anlamıyorum ısrarcılığını bugun yönetici bayan sordu bu durumda deam edermisin bırakırmısın diye bende bırakırım dedim sonra eşimle konuştum bana inatla çalışırsın benım annem bakmazsa senın annen bakar oda bakmazsa bakıcı tutarız dedi dünyam başıma yıkıldı. akşam konuşucam eşimle kesin ve net olarak bebeğim olursa çalışmıcamı söylücem.
ama korkuyorum da bi yerden sonra evin ve cocugun masrafları bunaltır da ayrılmak isterse?çünkü benim baban bizi bu yüzden terk etti. hiç çalışmam demiyorum da eğer çocuğum sıkıntı içinde büyücekse maddi olarak yetemiceksek çalışırım ama ben çalışmadan da rahat geçine biliriz evimz kendimizin borcumuz harcımız yok akıl verin bana bebek işini ertelemelimiyim çok üzgümüm kendimi anne olmaya çok alıştırmıştım
teşekkür ederim
her anne gibi mi? biz çalışan anneler ne oluyoruz acaba? hamileliği olsun sonrası olsun hiçbiri kolay değil çalışırken. Öğle molalarında arabada uyuyup gelerek devam ediyorum hamileliğin en zor zamanlarında bile. herkes ister prenses anne olmak. Güçlü anne olmayı seçtim. Çocuğumun geleceği ve ailem için. Zorla olacak birşey değil zaten uykusuz gecelerin ardından birçok kişi kaç vesait o soğuklarda işe gidiyor.. Kocanız istese de bu bakış açısıyla çalışamazsınız zaten.her anne gibi bebeğimi büyütmek istiyorum.
En sağlıklı aileler anne evde baba işte porföyünden çıkıyor. Annenin baktığı gibi kimse bakamaz. Kadın çalışmak zorundaysa o ayrı buna birşey diyemem ama kadın çalışmadan da o ev geçinebiliyorsa kesinlikle çocuklarının başında kalmalı. Gitsin gün gün gezsin tozsun diye demiyorum. Ev hanımlığı bence çok özel. Bunu sindirebilen ve hakkını veren çok az kadın var. Bir iş yerinde kariyer almaktan. Eve üç kuruş para getirmekten daha özel bence çocuk yetiştirmek. Tabi ki eş desteği çok önemli. Biz çocuklarımızı orda burda büyüsün diye doğurmuyoruz ki.selam arkadaşlarçalışan bi bayanım bu ay bebek için karar verdik ve çalışmalar başladı gelecek adetime 10 gün var ve bebeği çok istiyorum. asıl konu kocam çünkü bebek doğdukdan sonrada çalışmamı istiyor ben istemiyorum her anne gibi bebeğimi büyütmek istiyorum. geçenlerde bebekden konu açıldı kaynanam ben sabah erken kalkamam işi bırakır sen bakarsın dedi zaten ağız ucuyla bakarmısın demiştim çünkü istemiyorum bakmasını sigara içiyor. kayımpederde dedi ki ne çalışması bebeğine bakarsın tabiki de dedi. çok mutlu oldum. ama eşim iki üç ay bakar çalışırsın diyo anlamıyorum ısrarcılığını bugun yönetici bayan sordu bu durumda deam edermisin bırakırmısın diye bende bırakırım dedim sonra eşimle konuştum bana inatla çalışırsın benım annem bakmazsa senın annen bakar oda bakmazsa bakıcı tutarız dedi dünyam başıma yıkıldı. akşam konuşucam eşimle kesin ve net olarak bebeğim olursa çalışmıcamı söylücem.
teşekkür ederim
Ev hanımlığı ne kadar özel ise, çalışan anne olmakta o kadar özel. Hayatınızda hiç eve 3 kuruş getirdiniz mi? Para kazanmanın hele ki şu zamanda ne kadar zor olduğu hakkında bir fikriniz var mı?Ev hanımlığı bence çok özel. Bunu sindirebilen ve hakkını veren çok az kadın var. Bir iş yerinde kariyer almaktan. Eve üç kuruş para getirmekten daha özel bence çocuk yetiştirmek.
Para kazanmak zorundaysa bir kişi ben buna birşey demediğimi üst yazımda da belirttim zaten. Ki bence bu durumda bile süt çağı dediğimiz ilk 2 yaş dönemini anne bebekle geçirmeli.Ev hanımlığı ne kadar özel ise, çalışan anne olmakta o kadar özel. Hayatınızda hiç eve 3 kuruş getirdiniz mi? Para kazanmanın hele ki şu zamanda ne kadar zor olduğu hakkında bir fikriniz var mı?
Üzügnüm de ben sana katılmıyorum. Çalışmak istemeyebilirsin buna hiç bir şey demem ama çocuk yapmak demek maddi manevi sorumluluğunu almak demek. Ben maddi sorumluluğu almıyorum demek bana anlamsız geliyor. Burada da hiç cinsiyete göre ayrım yapanlara cevap vermek de istemiyorum. Hayat artık müşterek, maddi manevi. Eşinin çalış baskısı evet kötü ama demekki masraflardan gözü korkuyor ki, bu ortamda haklı yani. Ha, ama öalıştığın an, ev ve çocuk işlerini yüzde 50 paylaşmak kaydıyla eşinle. Yapmazsa o zaman bozuş.selam arkadaşlarçalışan bi bayanım bu ay bebek için karar verdik ve çalışmalar başladı gelecek adetime 10 gün var ve bebeği çok istiyorum. asıl konu kocam çünkü bebek doğdukdan sonrada çalışmamı istiyor ben istemiyorum her anne gibi bebeğimi büyütmek istiyorum. geçenlerde bebekden konu açıldı kaynanam ben sabah erken kalkamam işi bırakır sen bakarsın dedi zaten ağız ucuyla bakarmısın demiştim çünkü istemiyorum bakmasını sigara içiyor. kayımpederde dedi ki ne çalışması bebeğine bakarsın tabiki de dedi. çok mutlu oldum. ama eşim iki üç ay bakar çalışırsın diyo anlamıyorum ısrarcılığını bugun yönetici bayan sordu bu durumda deam edermisin bırakırmısın diye bende bırakırım dedim sonra eşimle konuştum bana inatla çalışırsın benım annem bakmazsa senın annen bakar oda bakmazsa bakıcı tutarız dedi dünyam başıma yıkıldı. akşam konuşucam eşimle kesin ve net olarak bebeğim olursa çalışmıcamı söylücem.
teşekkür ederim