kocam sürekli çalışmamı istiyor

kocaların karılarının çalışmasını istemesi hep garip gelmiştir bana .
ne demek çalışacaksın.
bi tarafına güvenmiyorsa evlenip çocuk yapmasaymış..

Ben artık eve ekmeği erkek getirir, yemeği kadın yapar klişelerinden kurtulduk sanıyordum. Ama sanırım sadece kadınlar açısından bakıyormuşuz. Devir değişti ev işleri paylaşılmalı falan diyoruz ama erkek de kendine güveniyorsa evlenicek. Aslında feministimdir de bu haksızlığa gelemedim kusura bakmayın.

birkaç iş değiştirdim rahat değildim çalıştığım yerlerde sana söyledim her seferinde snin canın calışmak isteiyo bilmemne dedin o yüzden sana hiç bizaman çalışmak istemiyorum diyemedim dedim çünkü sen böyle söyleyerek sürekli çalışmamı istiyormuşsun gibi davranıyordun dedim bu sefer bana demez mi istemiyorsan çalışma kuzucugum. bi sinir daha geldi bana ama anlatmaya devam ediyo söyle sıkıntı çekeriz böyle paramız yetmez falan filan caydırm çabaları bende eğer cocumuza süt bile alamıcak hale gelirsek ozaman çalışırım ama şu durumumuzda çalışmak istemiyorum dedim. birşey diyemedi ama eğer yarın birgün evin masrafı cocuğun masrafı falan yaşıyamıyorum deyip ayrılmak istersen en başta dönelim
Su an boşanma aşamasında olduğum eşim ile eşiniz aynısı. Su yazdiklariniz da aynı. Üzgünum ama hayır gelmez. O kafa da değişmez. Allah yardımcınız olsun sizi çok iyi anlıyorum. Bir kadın çalışmak zorunda değil. Erkek onu çalıştıramaz. Sorumluluk aldı ise size bakmak zorunda. Kadın çalışmak isterse çalışır. Kaldı ki iş hayatı hep iyi gitmeyebilir. Ama yuva her şeyden daha önemli. Eşiniz sizi düşünen biri değil. Ben bu durumun aynısını yaşadım. Doğru bulmuyorum.

Öğretmenlik mesleğinin çalışma saatleriyle diğer meslek grupları biraz farklı. O yüzden çok eksikliğini hissetmemişsiniz bence. Annem der ki elimden gelse bütün kızlarımı öğretmen yapardım :) biri özelde avukat akşam 8 de geliyor eve canını çıkarıyorlar.
Konu sahibi eğer memur değilseniz, bulunduğunuz mevkiye tekrar işe başlayınca gelebilecekseniz uzmanların kesinlikle tavsiye ettiği gibi ilk 2 yıl anne bakmalı ve anne çocuk arasında güvenli bağlanma gerçekleşmeli .

Çocuk düşünen herkese de çocuk doğmadan önce Adem Güneş in kitaplarını okumasını ve YouTube kanalındaki videolarını izlemesini şiddetle tavsiye ederim . 👋

ben şu açıdan bakıyorum.şuan elin ayağın tutarken çalıştın.çocuk doğdu.bir türlü düzelemedin yada çalışmana engel durum oldu.yine sizle bebeği terkeder izlenimi mi verir.kendisi düşse siz çalışıp üstesinden gelirsiniz.herkes engelli adayı yani.

Şöyle tiplere prim verilmesin Allah aşkına ya
Sonra köle gibi bunalana kadar çocuk peşinde koşuyor kadınlar 🙄

Ben yapmadım ya
Yapılmıştı çoktan zaten
Katkıda bulundum 😂

Doğum izni çok az ama bir kadın 2 yıl evde oturup çalışma hayatına dönemez. Şimdi bebem 6 aylık oldu. İşe dönmeye deli gibi hazırım ben. Doğum iznim bittiğinde daha çok erkendi. Ücretsiz izin almadan asla dönemezdik. 2 yıl falan ne ya.

Doğum izni çok az ama bir kadın 2 yıl evde oturup çalışma hayatına dönemez. Şimdi bebem 6 aylık oldu. İşe dönmeye deli gibi hazırım ben. Doğum iznim bittiğinde daha çok erkendi. Ücretsiz izin almadan asla dönemezdik. 2 yıl falan ne ya.
Doğum izni az ona katılıyorum
İsteyen 2 yıl hiç çalışmasın ona da katılıyorum
Ama annesi çalışırsa çocuk sadece anneye bağlanması gerektiği için güvenli bağlanamaz dayatmasına asla katılamıyorum ben de
Evde annesiyle büyüyen çocukların hepsi normal annesi çalışan çocuklar sorunlu gibi saçmasapan bi algı

Ha erkek olsam ben de kadının çocuğa baktığı bi sistem uydurabilirdim 😂😂
Müthiş rahatlık sağlamıştır bazı babalara 😂

Doğum izni az ona katılıyorum
İsteyen 2 yıl hiç çalışmasın ona da katılıyorum
Ama annesi çalışırsa çocuk sadece anneye bağlanması gerektiği için güvenli bağlanamaz dayatmasına asla katılamıyorum ben de
Evde annesiyle büyüyen çocukların hepsi normal annesi çalışan çocuklar sorunlu gibi saçmasapan bi algı

Ha erkek olsam ben de kadının çocuğa baktığı bi sistem uydurabilirdim 😂😂
Müthiş rahatlık sağlamıştır bazı babalara 😂

İsteyen işe de hiç dönmesin canım o bizi bağlamaz da. Adem güneş annelere kendini kötü hissettirmekten başka bir işe yaramıyor.

Boyle bir eşle nasil çocuk dusünuyorsunuz. Cocuga yazık bencilsiniz. Çocuk istiyorsunuz diye cocuğun hayatini karartmaya ne hakkiniz var.

X