En sağlıklı aileler anne evde baba işte porföyünden çıkıyor. Annenin baktığı gibi kimse bakamaz. Kadın çalışmak zorundaysa o ayrı buna birşey diyemem ama kadın çalışmadan da o ev geçinebiliyorsa kesinlikle çocuklarının başında kalmalı. Gitsin gün gün gezsin tozsun diye demiyorum. Ev hanımlığı bence çok özel. Bunu sindirebilen ve hakkını veren çok az kadın var. Bir iş yerinde kariyer almaktan. Eve üç kuruş para getirmekten daha özel bence çocuk yetiştirmek. Tabi ki eş desteği çok önemli. Biz çocuklarımızı orda burda büyüsün diye doğurmuyoruz ki.
Valla hassas noktama bastın canım. Çocuklar taaa bebeklikten itibaren etkileşimlerle büyüyor gördüğünü benimsiyor. Bunları bile bile.
Çocuklarımız sanki robotmuşçasına orda burda büyütüyoruz. Üstü temiz olsun karnı doysun yeter mantığı beni çok üzüyor. Böyle çocuk büyür ama asla yetiştirilemez. Evde kedi beslemekten farkı kalmıyor. Yetiştirmek başka büyütmek başka
Ama o çocuk büyüyecek başka insanlara örnek olacak. Kendine yuva kuracak. Çok basit düşünüyoruz. Bu çocukları böyle görmek beni çok üzüyor. En candan bakan anane bile anneye denk olamaz. Bu çok hassas ve detaylı bir konu.
Ve bu anlattıklarım paranın pulun çok dışında neyi neye tercih ediyor bu adamlar ya pöff gerçekten.