Bugün başka bir konuya yazdığım mesajı alıntılıyırum:
Kısaca herkesin durumu, düşüncesi kendine. Durumumuz var, evimiz de var arabam da var
evde oturarak yapmadık eşimle çalışarak yaptık evet. Durumumuz olmasa belki 3500 e ucuz bir bakıcı bulabilsem 2 seneden kısa dönebilirdim ama istemeden dönerdim. Evet bazı kadınlar çalışmayı da sevmiyor
zorla mecburi olduğu için çalışıyor ki bu birçok erkek için de geçerli. İş hayatını sevmemek aşağılanacak bir durum değil
Ve evet benim annem bizi büyüttü sonra işe girdi. İşe girdiğinde, çalıştığında gurur duydum. Herkesin çalışması gerektiğini düşünüyorum. Zevk için değil, zorunluluktan. Her birey kendi ayakları üzerinde duracak parayı kazanmalı. He birçok pasif geliri vardır onun elbette bence çalışmasına gerek yok. Yani ben de evde ömür boyu koca parası yemeyeceğim rahat olun
Bir de hiç muhafazakar falan değilim, fıtratla bir alakam yok
eşimin de bunalınca evde birkaç sene oturmasını ve evi benim geçindirmemi gayet samimi teklif ettim ama çocuk bakmayı kendisi istemiyor, ben gönüllüyüm yani.
Bu arada yarım rahimin var, suyum alt seviyelerde, 8.haftada kanamam oldu. Çalışmamamı doktorum da önerdi. Hamilelikten önce de riskli olacağını biliyorduk. 3.
tüp bebek denememle anca hamile kaldım. Yani bari doğurana kadar çalışsaydın durumu bende yok
günün 22 saati yatıyorum.