- 8 Mart 2019
- 6.781
- 31.715
- 39
Kim kendini neye layık görüyorsa onu yaşıyor sanırımAynen ha, tam tarif ettigi gibi bir tanidigim var, instagramda gordum, sevgilisi is cikisi limuzinle almis, en luks yerlerde gezdiriyor. Ben hayati sorguluyorum
katılıyorummmmIstedikleri yok zaten. Kadinlar cocuk istemeyen adami zorla baba yapıyor genelde böyle.
valla dogru analizAdam açık açık ben dışarda karı kızın tırnağına varana kadar bakıyorum demiş
Üzgünüm ama sizi beğenmediğini açık açık söylüyorsa beğendiği başkası olabilir,Merhabalar eşimle 7 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğim var.Bebeğimiz 1 yıl olmadı sonra tüp bebek süreci oldu 3-4 ay sonra hamile kaldım ve doğum oldu.Bu süreç içinde bebek olması için birlikteliğimiz olduğu için cinsel hayatımız zarar gördü psikolojikmen sanırım. Yani eşim eskisi gibi istekli olmadı hamilelikte birlikteliğimiz olmadı diyebilirim hem bebek sıkıntılı olduğu için hemde eşim orda bebek var adepte olamam dedi. Doğumdan sonrada bebek kolikti hiç durmadı düzenimiz yoktu.8 aylıkken birlikte olabildik neyse asıl konu aslında eşimin beni bakımsız bulması yani her zaman temizliğime dikkat etmişimdir Ancak o dışardaki açık süslü kızlar gibi olmamı istiyor her daim makyajlı ve saç çok önemli onun için kıyafet rahat ama çekici olmalı. Daha önce benimle konuştuğunda kıyafet aldım vs ancak onun istediği tarzı gerçekten çözemedim yani sadece seks öncesi güzel kıyafet ve makyaj olayı istemiyormuş.. doğumdan sonra bir konudan tartıştık ve bana sinirle dışardakilerin ellerinden saçına kadar bakımlı eve geliyorum bakımsız bi kadın dedi.Sokaktakilere çık bak bi nasıl giyindiklerine daha nasıl anlatım dedi.Aslında evde tayt tişört tarzı giyip özenmeye çalışıyorum arada makyaj yapıp saçımı düzleştiriyorum Bu söyledikleri canımı çok yakmıştı hala da yakıyo Kuaföre gidip saçımı boyatmamı sürekli kuaföre gitmemi istiyor Ancak şu anda bebeğimi kime bırakıp gideceğim beni engelleyen tek şey bebeğim çok huysuz bana düşkün 3-4 saat kime bırakabilirm kocam için Ona bıraksam bakamaz annen baksın falan filan diyip geçiyo ve cinsel birlikteliğimiz çok az kendi ihtiyaçlarını giderdiğini tahmin ediyorum netten zaten bu da üzücü..ve istediğim saçlarımı boyatıp bakımlanıp mal gibi hayran kalmasını çok istiyorum kalbim çok kırık napmalıyım
Sonrasindaki 8 ayda da adam mı istememiş? Cinsel hayat yorumum ikisine birdendi.İyi de adam istememiş
O yorumum çiftin cinsel hayatına idi. Cinsel hayatlari korkunç demek istemiştim.Konu sahibinin kocası istememiş sanki? Ben mi yanlış anladım
Bana göre daha dikkatli diyorsun. Bu yüzden sevmekten vazgeçmiyorsun. Evde bir dede gibi gezse sen de eeehh diyecek duruma gelirsin.Sahsi tecrübem insanın görünüşünü beğenmediği biri ile olmadığı ve severse takılmadığı yönünde. 56 kilo olduğumda oldu 80 li kilolarda. Saçım beyazlıyor ciddi ciddi, bazen sıkılıp boyamayı daha aralıklı yapıyorum. Mesela mens dönemindeyim şu an, alnım sivilce dolu...
Eşiminde saçı sakalı beyazladi, yüzü karışmaya başladı. Bazen göbekleniyor ama bana göre daha dikkatli ... Fakat ben adamı sadece fiziki olarak dikkate almıyorum ki. Kokusunu içime çekmek istediğim, elini tutmak yanında uyanmak istediğim adam o. Allah ömür verirse 20 sene sonrada aynı şekilde olmasını isterim. Belki bir sürü hastalığımiz çıkacak, belki kel kalacak kendisi...gönül gözü diye bişey var.
Soytarıya bak sen , dışarıdakiler kadar rahat ve bakımlı olmamı istiyorsan eve hizmetçi tut kredi kartını da ver ben de akşama kadar bakım yaptırayım deseydin ya...Merhabalar eşimle 7 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğim var.Bebeğimiz 1 yıl olmadı sonra tüp bebek süreci oldu 3-4 ay sonra hamile kaldım ve doğum oldu.Bu süreç içinde bebek olması için birlikteliğimiz olduğu için cinsel hayatımız zarar gördü psikolojikmen sanırım. Yani eşim eskisi gibi istekli olmadı hamilelikte birlikteliğimiz olmadı diyebilirim hem bebek sıkıntılı olduğu için hemde eşim orda bebek var adepte olamam dedi. Doğumdan sonrada bebek kolikti hiç durmadı düzenimiz yoktu.8 aylıkken birlikte olabildik neyse asıl konu aslında eşimin beni bakımsız bulması yani her zaman temizliğime dikkat etmişimdir Ancak o dışardaki açık süslü kızlar gibi olmamı istiyor her daim makyajlı ve saç çok önemli onun için kıyafet rahat ama çekici olmalı. Daha önce benimle konuştuğunda kıyafet aldım vs ancak onun istediği tarzı gerçekten çözemedim yani sadece seks öncesi güzel kıyafet ve makyaj olayı istemiyormuş.. doğumdan sonra bir konudan tartıştık ve bana sinirle dışardakilerin ellerinden saçına kadar bakımlı eve geliyorum bakımsız bi kadın dedi.Sokaktakilere çık bak bi nasıl giyindiklerine daha nasıl anlatım dedi.Aslında evde tayt tişört tarzı giyip özenmeye çalışıyorum arada makyaj yapıp saçımı düzleştiriyorum Bu söyledikleri canımı çok yakmıştı hala da yakıyo Kuaföre gidip saçımı boyatmamı sürekli kuaföre gitmemi istiyor Ancak şu anda bebeğimi kime bırakıp gideceğim beni engelleyen tek şey bebeğim çok huysuz bana düşkün 3-4 saat kime bırakabilirm kocam için Ona bıraksam bakamaz annen baksın falan filan diyip geçiyo ve cinsel birlikteliğimiz çok az kendi ihtiyaçlarını giderdiğini tahmin ediyorum netten zaten bu da üzücü..ve istediğim saçlarımı boyatıp bakımlanıp mal gibi hayran kalmasını çok istiyorum kalbim çok kırık napmalıyım
"Güzel olsun, seksi olsun, bakımlı olsun, sadık olsun, anlayışlı olsun, marifetli olsun, becerikli olsun, zeki olsun, akıllı olsun. Peki öyle bir kadın niye senin olsun ?" Bu alıntıyı alıp başına çalmalık bir eşiniz var.Merhabalar eşimle 7 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğim var.Bebeğimiz 1 yıl olmadı sonra tüp bebek süreci oldu 3-4 ay sonra hamile kaldım ve doğum oldu.Bu süreç içinde bebek olması için birlikteliğimiz olduğu için cinsel hayatımız zarar gördü psikolojikmen sanırım. Yani eşim eskisi gibi istekli olmadı hamilelikte birlikteliğimiz olmadı diyebilirim hem bebek sıkıntılı olduğu için hemde eşim orda bebek var adepte olamam dedi. Doğumdan sonrada bebek kolikti hiç durmadı düzenimiz yoktu.8 aylıkken birlikte olabildik neyse asıl konu aslında eşimin beni bakımsız bulması yani her zaman temizliğime dikkat etmişimdir Ancak o dışardaki açık süslü kızlar gibi olmamı istiyor her daim makyajlı ve saç çok önemli onun için kıyafet rahat ama çekici olmalı. Daha önce benimle konuştuğunda kıyafet aldım vs ancak onun istediği tarzı gerçekten çözemedim yani sadece seks öncesi güzel kıyafet ve makyaj olayı istemiyormuş.. doğumdan sonra bir konudan tartıştık ve bana sinirle dışardakilerin ellerinden saçına kadar bakımlı eve geliyorum bakımsız bi kadın dedi.Sokaktakilere çık bak bi nasıl giyindiklerine daha nasıl anlatım dedi.Aslında evde tayt tişört tarzı giyip özenmeye çalışıyorum arada makyaj yapıp saçımı düzleştiriyorum Bu söyledikleri canımı çok yakmıştı hala da yakıyo Kuaföre gidip saçımı boyatmamı sürekli kuaföre gitmemi istiyor Ancak şu anda bebeğimi kime bırakıp gideceğim beni engelleyen tek şey bebeğim çok huysuz bana düşkün 3-4 saat kime bırakabilirm kocam için Ona bıraksam bakamaz annen baksın falan filan diyip geçiyo ve cinsel birlikteliğimiz çok az kendi ihtiyaçlarını giderdiğini tahmin ediyorum netten zaten bu da üzücü..ve istediğim saçlarımı boyatıp bakımlanıp mal gibi hayran kalmasını çok istiyorum kalbim çok kırık napmalıyım