Kocam beni beğenmiyor

Merhabalar eşimle 7 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğim var.Bebeğimiz 1 yıl olmadı sonra tüp bebek süreci oldu 3-4 ay sonra hamile kaldım ve doğum oldu.Bu süreç içinde bebek olması için birlikteliğimiz olduğu için cinsel hayatımız zarar gördü psikolojikmen sanırım. Yani eşim eskisi gibi istekli olmadı hamilelikte birlikteliğimiz olmadı diyebilirim hem bebek sıkıntılı olduğu için hemde eşim orda bebek var adepte olamam dedi. Doğumdan sonrada bebek kolikti hiç durmadı düzenimiz yoktu.8 aylıkken birlikte olabildik neyse asıl konu aslında eşimin beni bakımsız bulması yani her zaman temizliğime dikkat etmişimdir Ancak o dışardaki açık süslü kızlar gibi olmamı istiyor her daim makyajlı ve saç çok önemli onun için kıyafet rahat ama çekici olmalı. Daha önce benimle konuştuğunda kıyafet aldım vs ancak onun istediği tarzı gerçekten çözemedim yani sadece seks öncesi güzel kıyafet ve makyaj olayı istemiyormuş.. doğumdan sonra bir konudan tartıştık ve bana sinirle dışardakilerin ellerinden saçına kadar bakımlı eve geliyorum bakımsız bi kadın dedi.Sokaktakilere çık bak bi nasıl giyindiklerine daha nasıl anlatım dedi.Aslında evde tayt tişört tarzı giyip özenmeye çalışıyorum arada makyaj yapıp saçımı düzleştiriyorum Bu söyledikleri canımı çok yakmıştı hala da yakıyo Kuaföre gidip saçımı boyatmamı sürekli kuaföre gitmemi istiyor Ancak şu anda bebeğimi kime bırakıp gideceğim beni engelleyen tek şey bebeğim çok huysuz bana düşkün 3-4 saat kime bırakabilirm kocam için Ona bıraksam bakamaz annen baksın falan filan diyip geçiyo ve cinsel birlikteliğimiz çok az kendi ihtiyaçlarını giderdiğini tahmin ediyorum netten zaten bu da üzücü..ve istediğim saçlarımı boyatıp bakımlanıp mal gibi hayran kalmasını çok istiyorum kalbim çok kırık napmalıyım

Boşver. İkinci çocuğu yap.

Merhabalar eşimle 7 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğim var.Bebeğimiz 1 yıl olmadı sonra tüp bebek süreci oldu 3-4 ay sonra hamile kaldım ve doğum oldu.Bu süreç içinde bebek olması için birlikteliğimiz olduğu için cinsel hayatımız zarar gördü psikolojikmen sanırım. Yani eşim eskisi gibi istekli olmadı hamilelikte birlikteliğimiz olmadı diyebilirim hem bebek sıkıntılı olduğu için hemde eşim orda bebek var adepte olamam dedi. Doğumdan sonrada bebek kolikti hiç durmadı düzenimiz yoktu.8 aylıkken birlikte olabildik neyse asıl konu aslında eşimin beni bakımsız bulması yani her zaman temizliğime dikkat etmişimdir Ancak o dışardaki açık süslü kızlar gibi olmamı istiyor her daim makyajlı ve saç çok önemli onun için kıyafet rahat ama çekici olmalı. Daha önce benimle konuştuğunda kıyafet aldım vs ancak onun istediği tarzı gerçekten çözemedim yani sadece seks öncesi güzel kıyafet ve makyaj olayı istemiyormuş.. doğumdan sonra bir konudan tartıştık ve bana sinirle dışardakilerin ellerinden saçına kadar bakımlı eve geliyorum bakımsız bi kadın dedi.Sokaktakilere çık bak bi nasıl giyindiklerine daha nasıl anlatım dedi.Aslında evde tayt tişört tarzı giyip özenmeye çalışıyorum arada makyaj yapıp saçımı düzleştiriyorum Bu söyledikleri canımı çok yakmıştı hala da yakıyo Kuaföre gidip saçımı boyatmamı sürekli kuaföre gitmemi istiyor Ancak şu anda bebeğimi kime bırakıp gideceğim beni engelleyen tek şey bebeğim çok huysuz bana düşkün 3-4 saat kime bırakabilirm kocam için Ona bıraksam bakamaz annen baksın falan filan diyip geçiyo ve cinsel birlikteliğimiz çok az kendi ihtiyaçlarını giderdiğini tahmin ediyorum netten zaten bu da üzücü..ve istediğim saçlarımı boyatıp bakımlanıp mal gibi hayran kalmasını çok istiyorum kalbim çok kırık napmalıyım
O bunları derken eksıgı hatayı kendinizde mı aradınız

Hıc abooo karaktere bak bu neymıs boyle deyıp boşanasınız gelmedı mı.

Ilgıncsiniz
Bana diyecek boyle sey
Nuh tufanını baslatmıstım

Evet gebelikte de birliktelik olmamış bu adam napsın bu kadar uzun süre. Regl döneminde bile sabırsızlıkla bekliyorlar degil ki koskoca 1.5 yıl. Konu sahibinin eşi kadar bence konu sahibide bu konuda hatalı. Eş olmayı bırakmış, sadece anne artık.
Bu durumda kocaya çok iş düşüyor ama. Kolik bir bebek varsa anneyi öncesinde rahatlatmasi, dinlendirmesi lazım. Çocuğuna birkaç saat bakamayan adam, annenin yorgunluğunun farkında da değildir. İnsan yorgun, uykusuz olup birde eleştiri, anlayışsizlikla karşılasiyorsa içinde gelmez sevismek falan.

Gebelikte de birlikte olmamışlar. Tedavi sürecinde de doğru düzgün olmamış. Korkunç bir cinsel hayat. Adama yüklenebileceğimiz şey üslubu ve hadsizliği. Konu sahibi uzerine düşeni yapmıyor gibi görünüyor.
Konu sahibinin kocası istememiş sanki? Ben mi yanlış anladım

Benim çocuklarım uyku konusunda çok sıkıntılıydı mesela. 2 yaşlarına kadar doğru düzgün uyku uyuyamıyordum gece. Eşim bana destek olmasaydı, o işten gelince uyuyamasaydim, dinlenemeseydim, cinsel hayatımız sıfırlanırdı. Kadınlar robot değil. Her çocukta aynı olmasa da kolik, uyku sorunu yaşayanlarda insan ruh gibi oluyor. Erkekler eş ve baba olmayı becerirse sağlıklı yürüyor bazı şeyler.

Esinizi niye gömerim biliyormusunuz? Bebege bakmadigi icin. Bebege baksa sizde kuaföre gitseniz, kendinize bakabilseniz en cok size iyi gelir. Ama beyefendi hem kendi cocuguna bakmayacak, hemde karsiniza gecip baska kadinlari övecek. Serefsizin önde gideni esiniz. Hepimiz anne olarak zombi zamanlardan gectik. Bende esim destek oldugu halde. Desteksiz düsünemiyorum bile. Esiniz önce baba olmayi ögrensin konusmadan önce. Sinirim sipladi. Hödük ya

sokakta değil evde yaşadığınızı hatırlatın. bazı insanlar sokakta sosyal medyada her şeyin toz pembeliğine nasıl kaptırıyor kendini anlamıyorum

Gebelikte de birlikte olmamışlar. Tedavi sürecinde de doğru düzgün olmamış. Korkunç bir cinsel hayat. Adama yüklenebileceğimiz şey üslubu ve hadsizliği. Konu sahibi uzerine düşeni yapmıyor gibi görünüyor.
Belki cinsel sorunları var ve suçu karşı taraf atmak istiyor da olabilir.şimdi aklıma geldi.burada bizim bile hedefimiz şaştı.bir şeeri maskelemek için olabilir.gerçek sorunların konuşulmasını istemeyen politikacılar gibi.

Burada kocaya saydıran diğer arkadaşlara katılıyorum o ayrı ama yine de keratin bakim brezilya fonu gibi saci aylarca düz ve parlak tutan işlemler var tırnaklar içinde kalıcı oje, jel tirnak vs gibi yine uzun süre sizi uğraştırmayın bakımlı gösterecek işlemler var. Çocukla zırt pırt kuaföre gidemezsiniz ama belki bu tarz kalıcı uzun süre konfor sağlayan işlemler ozguveninize iyi gelir sizi yormadan.

Kendime o kadar eziyet edene kadar kocayı değiştiririm.
Ben baskı uygulamadan yardımcı olmaya çalıştım ama maalesef eşi yüzünden kız çok fazla kompleks yapmış. Bu tarz insanların etkisinden sanırım kolay çıkılmıyor. Terapi al falan da dedim ama hala birlikteler ve durumlar aynı.

Ben baskı uygulamadan yardımcı olmaya çalıştım ama maalesef eşi yüzünden kız çok fazla kompleks yapmış. Bu tarz insanların etkisinden sanırım kolay çıkılmıyor. Terapi al falan da dedim ama hala birlikteler ve durumlar aynı.
Arkadaşınıza da ayrıca üzüldüm, inşallah bu döngüden kendini kurtarır

Istedikleri yok zaten. Kadinlar cocuk istemeyen adami zorla baba yapıyor genelde böyle.
Çocuk istemeyen adamlar neden evleniyor bende bunu anlamıyorum. Hayat arkadaşlığı vs için imza şart değil ama çocuk için bizim gibi toplumlarda şart. Çocuk sahibi olmak için evleniyor insanların çoğu

Kocanız minareye kılıf uydurmaya çalışıyor, sizin de kendinizi suçlu hissetmeniz onun işine yarıyor.

X