- 2 Kasım 2023
- 1.612
- 2.541
- 31
Kendiniz için bakımlı olun eşiniz salakmıs da. Eşiniz neden bakamasın canım zeka engeli yoksa bakar üc saat kendi bebeğine. Bu kadar kontrolcü olmayın verin bebeği babasına gidin saç bakımı yaptırın. Tayt tişört evdeki en rahat giysi. Dikkat ediyoruma örnek vermeniz komik olmuş. Ben de severim ama esasen evde şort ya da elbise daha rahat oluyor ve güzel de duruyor. 9zellikle doğumdan sonra elbiseyi baya sevmiştim üstten dügneli elbiseler var emzirme açısından. Tayt yerine rahat tulum alabilirsiniz tşört tulum. Alışverişe vaktiniz yoksa internetten alın. Yani eşiniz için değil ama kendiniz için yapın benceMerhabalar eşimle 7 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğim var.Bebeğimiz 1 yıl olmadı sonra tüp bebek süreci oldu 3-4 ay sonra hamile kaldım ve doğum oldu.Bu süreç içinde bebek olması için birlikteliğimiz olduğu için cinsel hayatımız zarar gördü psikolojikmen sanırım. Yani eşim eskisi gibi istekli olmadı hamilelikte birlikteliğimiz olmadı diyebilirim hem bebek sıkıntılı olduğu için hemde eşim orda bebek var adepte olamam dedi. Doğumdan sonrada bebek kolikti hiç durmadı düzenimiz yoktu.8 aylıkken birlikte olabildik neyse asıl konu aslında eşimin beni bakımsız bulması yani her zaman temizliğime dikkat etmişimdir Ancak o dışardaki açık süslü kızlar gibi olmamı istiyor her daim makyajlı ve saç çok önemli onun için kıyafet rahat ama çekici olmalı. Daha önce benimle konuştuğunda kıyafet aldım vs ancak onun istediği tarzı gerçekten çözemedim yani sadece seks öncesi güzel kıyafet ve makyaj olayı istemiyormuş.. doğumdan sonra bir konudan tartıştık ve bana sinirle dışardakilerin ellerinden saçına kadar bakımlı eve geliyorum bakımsız bi kadın dedi.Sokaktakilere çık bak bi nasıl giyindiklerine daha nasıl anlatım dedi.Aslında evde tayt tişört tarzı giyip özenmeye çalışıyorum arada makyaj yapıp saçımı düzleştiriyorum Bu söyledikleri canımı çok yakmıştı hala da yakıyo Kuaföre gidip saçımı boyatmamı sürekli kuaföre gitmemi istiyor Ancak şu anda bebeğimi kime bırakıp gideceğim beni engelleyen tek şey bebeğim çok huysuz bana düşkün 3-4 saat kime bırakabilirm kocam için Ona bıraksam bakamaz annen baksın falan filan diyip geçiyo ve cinsel birlikteliğimiz çok az kendi ihtiyaçlarını giderdiğini tahmin ediyorum netten zaten bu da üzücü..ve istediğim saçlarımı boyatıp bakımlanıp mal gibi hayran kalmasını çok istiyorum kalbim çok kırık napmalıyım
Bir kadın güzel olmak ister güzellestikce mutlu olur enerjisi artar. Eşiniz sorunlu inu geçiyorum. Sizde hata buldum ben kendinizden bu jadra vazgeçecek bir durum yok bu kadar verici olmayın. Sürün sürüştürün yani ben kendimi güzel hissetmek için evde küpe falan takarım. Bebeği esa bırakıp manikür falan da yaptırın sefanız olsun yani boş dert ediyorsunuz.Kendiniz için bakımlı olun eşiniz salakmıs da. Eşiniz neden bakamasın canım zeka engeli yoksa bakar üc saat kendi bebeğine. Bu kadar kontrolcü olmayın verin bebeği babasına gidin saç bakımı yaptırın. Tayt tişört evdeki en rahat giysi. Dikkat ediyoruma örnek vermeniz komik olmuş. Ben de severim ama esasen evde şort ya da elbise daha rahat oluyor ve güzel de duruyor. 9zellikle doğumdan sonra elbiseyi baya sevmiştim üstten dügneli elbiseler var emzirme açısından. Tayt yerine rahat tulum alabilirsiniz tşört tulum. Alışverişe vaktiniz yoksa internetten alın. Yani eşiniz için değil ama kendiniz için yapın bence
Ben hamileyken 78 kiloya kadar çıktım, oğlum 1 yaşındayken 56 kiloydumKaç kilosunuz ki ? Ben anlamıyorum bunlar çocuk doğurmayı kolay sanıyorlar galiba
Tam bunu diyecektim. Örnek verdiği tek kişi var bence. O da aldattığı kadın. Dışardaki kadınların tırnağını bile örnek gösterecek kadar abaz. Kadınların nerelerine bakıyorsa artıkKocanız sizi ya aldatıyor ya aldatmak için yer yapıyor.
Herşey bahane Bencede. İnşAllah konu sahibi nasıl mutlu olucaksa öyle yapar .Ben hamileyken 78 kiloya kadar çıktım, oğlum 1 yaşındayken 56 kiloydumbacaklarimda bir sürü çatlak var mesela şu an, ne biliyim biz çatlak konusunu da 1 kere konuşmadık eşimle. Selülitlerimde vardı, muhtemelen hala da var
Konu sahibinin kocasına hak veren çıkarsa şaşırmam...yok kocasını çok ihmal etmiş falan filan...yahu adam kadını ihmal ediyor asıl. Muhtemelen kadından sıkılmış, aldatıyor. (Eşimin yorumu bu şekilde)
Ne pişkinsizin? nereden biliyorsun evlenebileceğini? Kimsenin parası var diye talip yağmıyor.buradaki kadınların da parası var, mesleği var.herkesin mesleği var.hani nerede? Kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş ya sizinki de o hesap.Bende Hint fakiri gibi gezmiyorum ortalardadikkat ettigi kısmı kilo konusu, ben ona göre biraz daha rahatım. Diğer türlü öz bakım konusunda falan ikimizde çok dikkat ederiz. Düzenli duş alma, kıyafet değiştirme, dis fırçalama, kıl tüy bakımı, tuvaleti temizliği vs vs bunlar zaten kişinin kendisi için yapması gereken şeyler en başında. Evde eşofman t-shirt giyeriz ama ucuz bile olsa temiz olmasına, yırtık çamaşır sulu olmamasina özen gösteririz mesela. Yani bunlar sadece.
Evlenirken sadece dış görünüşe göre seçmedik birbirimizi. Eşim istese çok daha güzel, daha düzgün fizikli bir kadınla evlenebilirdi. Maddi imkanı ve mesleği buna uygundu ama dış görünüşun yanında zeka olarak, huy olarakta beğendiği için evlenmek istedi.
Ayy yeter.kendi ilişkinin övmek için mi geldin.sozde dert dinliyorsunBen hamileyken 78 kiloya kadar çıktım, oğlum 1 yaşındayken 56 kiloydumbacaklarimda bir sürü çatlak var mesela şu an, ne biliyim biz çatlak konusunu da 1 kere konuşmadık eşimle. Selülitlerimde vardı, muhtemelen hala da var
Konu sahibinin kocasına hak veren çıkarsa şaşırmam...yok kocasını çok ihmal etmiş falan filan...yahu adam kadını ihmal ediyor asıl. Muhtemelen kadından sıkılmış, aldatıyor. (Eşimin yorumu bu şekilde)
Bacım kocana de ki hiçbirimiz evde prenses gibi dolaşmıyoruz. Hepimiz eşofmanla dolaşıyoruz. Evde prenses gibi dolaşan varsa evde hiçbir işmyapmıyor demektirMerhabalar eşimle 7 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğim var.Bebeğimiz 1 yıl olmadı sonra tüp bebek süreci oldu 3-4 ay sonra hamile kaldım ve doğum oldu.Bu süreç içinde bebek olması için birlikteliğimiz olduğu için cinsel hayatımız zarar gördü psikolojikmen sanırım. Yani eşim eskisi gibi istekli olmadı hamilelikte birlikteliğimiz olmadı diyebilirim hem bebek sıkıntılı olduğu için hemde eşim orda bebek var adepte olamam dedi. Doğumdan sonrada bebek kolikti hiç durmadı düzenimiz yoktu.8 aylıkken birlikte olabildik neyse asıl konu aslında eşimin beni bakımsız bulması yani her zaman temizliğime dikkat etmişimdir Ancak o dışardaki açık süslü kızlar gibi olmamı istiyor her daim makyajlı ve saç çok önemli onun için kıyafet rahat ama çekici olmalı. Daha önce benimle konuştuğunda kıyafet aldım vs ancak onun istediği tarzı gerçekten çözemedim yani sadece seks öncesi güzel kıyafet ve makyaj olayı istemiyormuş.. doğumdan sonra bir konudan tartıştık ve bana sinirle dışardakilerin ellerinden saçına kadar bakımlı eve geliyorum bakımsız bi kadın dedi.Sokaktakilere çık bak bi nasıl giyindiklerine daha nasıl anlatım dedi.Aslında evde tayt tişört tarzı giyip özenmeye çalışıyorum arada makyaj yapıp saçımı düzleştiriyorum Bu söyledikleri canımı çok yakmıştı hala da yakıyo Kuaföre gidip saçımı boyatmamı sürekli kuaföre gitmemi istiyor Ancak şu anda bebeğimi kime bırakıp gideceğim beni engelleyen tek şey bebeğim çok huysuz bana düşkün 3-4 saat kime bırakabilirm kocam için Ona bıraksam bakamaz annen baksın falan filan diyip geçiyo ve cinsel birlikteliğimiz çok az kendi ihtiyaçlarını giderdiğini tahmin ediyorum netten zaten bu da üzücü..ve istediğim saçlarımı boyatıp bakımlanıp mal gibi hayran kalmasını çok istiyorum kalbim çok kırık napmalıyım
Evde eşofmanla gezmeyen var, benBacım kocana de ki hiçbirimiz evde prenses gibi dolaşmıyoruz. Hepimiz eşofmanla dolaşıyoruz. Evde prenses gibi dolaşan varsa evde hiçbir işmyapmıyor demektir
Netice de rahat şeyler giyiyorsunuzEvde eşofmanla gezmeyen var, ben
Kış ve bahar aylarında tayt, yaz aylarında şort giymeyi severim.
Eşofman benim ruh halimi dibe çekiyor. Hiç sevmem.
Ferhanss bu ne celal yahuu...Ne pişkinsizin? nereden biliyorsun evlenebileceğini? Kimsenin parası var diye talip yağmıyor.buradaki kadınların da parası var, mesleği var.herkesin mesleği var.hani nerede? Kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş ya sizinki de o hesap.
Sırf şu yazıya cevap vermek için siteye üye oldum. Herkesin aksine yeni bebeğin olduğu ve full manipüle edildiğin için, içine atıldığın bu konumdan özgüvenle çık diye sana %100 işe yaramalı bir kaç adımdan bahsedeceğim.Merhabalar eşimle 7 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğim var.Bebeğimiz 1 yıl olmadı sonra tüp bebek süreci oldu 3-4 ay sonra hamile kaldım ve doğum oldu.Bu süreç içinde bebek olması için birlikteliğimiz olduğu için cinsel hayatımız zarar gördü psikolojikmen sanırım. Yani eşim eskisi gibi istekli olmadı hamilelikte birlikteliğimiz olmadı diyebilirim hem bebek sıkıntılı olduğu için hemde eşim orda bebek var adepte olamam dedi. Doğumdan sonrada bebek kolikti hiç durmadı düzenimiz yoktu.8 aylıkken birlikte olabildik neyse asıl konu aslında eşimin beni bakımsız bulması yani her zaman temizliğime dikkat etmişimdir Ancak o dışardaki açık süslü kızlar gibi olmamı istiyor her daim makyajlı ve saç çok önemli onun için kıyafet rahat ama çekici olmalı. Daha önce benimle konuştuğunda kıyafet aldım vs ancak onun istediği tarzı gerçekten çözemedim yani sadece seks öncesi güzel kıyafet ve makyaj olayı istemiyormuş.. doğumdan sonra bir konudan tartıştık ve bana sinirle dışardakilerin ellerinden saçına kadar bakımlı eve geliyorum bakımsız bi kadın dedi.Sokaktakilere çık bak bi nasıl giyindiklerine daha nasıl anlatım dedi.Aslında evde tayt tişört tarzı giyip özenmeye çalışıyorum arada makyaj yapıp saçımı düzleştiriyorum Bu söyledikleri canımı çok yakmıştı hala da yakıyo Kuaföre gidip saçımı boyatmamı sürekli kuaföre gitmemi istiyor Ancak şu anda bebeğimi kime bırakıp gideceğim beni engelleyen tek şey bebeğim çok huysuz bana düşkün 3-4 saat kime bırakabilirm kocam için Ona bıraksam bakamaz annen baksın falan filan diyip geçiyo ve cinsel birlikteliğimiz çok az kendi ihtiyaçlarını giderdiğini tahmin ediyorum netten zaten bu da üzücü..ve istediğim saçlarımı boyatıp bakımlanıp mal gibi hayran kalmasını çok istiyorum kalbim çok kırık napmalıyım
Merhabalar eşimle 7 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğim var.Bebeğimiz 1 yıl olmadı sonra tüp bebek süreci oldu 3-4 ay sonra hamile kaldım ve doğum oldu.Bu süreç içinde bebek olması için birlikteliğimiz olduğu için cinsel hayatımız zarar gördü psikolojikmen sanırım. Yani eşim eskisi gibi istekli olmadı hamilelikte birlikteliğimiz olmadı diyebilirim hem bebek sıkıntılı olduğu için hemde eşim orda bebek var adepte olamam dedi. Doğumdan sonrada bebek kolikti hiç durmadı düzenimiz yoktu.8 aylıkken birlikte olabildik neyse asıl konu aslında eşimin beni bakımsız bulması yani her zaman temizliğime dikkat etmişimdir Ancak o dışardaki açık süslü kızlar gibi olmamı istiyor her daim makyajlı ve saç çok önemli onun için kıyafet rahat ama çekici olmalı. Daha önce benimle konuştuğunda kıyafet aldım vs ancak onun istediği tarzı gerçekten çözemedim yani sadece seks öncesi güzel kıyafet ve makyaj olayı istemiyormuş.. doğumdan sonra bir konudan tartıştık ve bana sinirle dışardakilerin ellerinden saçına kadar bakımlı eve geliyorum bakımsız bi kadın dedi.Sokaktakilere çık bak bi nasıl giyindiklerine daha nasıl anlatım dedi.Aslında evde tayt tişört tarzı giyip özenmeye çalışıyorum arada makyaj yapıp saçımı düzleştiriyorum Bu söyledikleri canımı çok yakmıştı hala da yakıyo Kuaföre gidip saçımı boyatmamı sürekli kuaföre gitmemi istiyor Ancak şu anda bebeğimi kime bırakıp gideceğim beni engelleyen tek şey bebeğim çok huysuz bana düşkün 3-4 saat kime bırakabilirm kocam için Ona bıraksam bakamaz annen baksın falan filan diyip geçiyo ve cinsel birlikteliğimiz çok az kendi ihtiyaçlarını giderdiğini tahmin ediyorum netten zaten bu da üzücü..ve istediğim saçlarımı boyatıp bakımlanıp mal gibi hayran kalmasını çok istiyorum kalbim çok kırık napmalıyım