- 2 Ağustos 2024
- 520
- 694
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıkçası bana bunlar bahane gibi geldi. Ne kadar zor bir süreçten geçtiğiniz çok belli . Kurduğu cümleler çok kırıcı el alemin nasıl olduğu ile bu kadar ilgilenmesi tek bir şeyi gösteriyor bu adamın malesef gözü dışarıda bu etapta onun istediği kişiye dönüşmek için çaba göstermenizi doğru bulmuyorum çünkü o sizi bir materyal olarak değerlendiriyor ve zaten bu evlilik birliğine ket vuran bir durum önce duygusal bağı çözmenizi oneririm .Merhabalar eşimle 7 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğim var.Bebeğimiz 1 yıl olmadı sonra tüp bebek süreci oldu 3-4 ay sonra hamile kaldım ve doğum oldu.Bu süreç içinde bebek olması için birlikteliğimiz olduğu için cinsel hayatımız zarar gördü psikolojikmen sanırım. Yani eşim eskisi gibi istekli olmadı hamilelikte birlikteliğimiz olmadı diyebilirim hem bebek sıkıntılı olduğu için hemde eşim orda bebek var adepte olamam dedi. Doğumdan sonrada bebek kolikti hiç durmadı düzenimiz yoktu.8 aylıkken birlikte olabildik neyse asıl konu aslında eşimin beni bakımsız bulması yani her zaman temizliğime dikkat etmişimdir Ancak o dışardaki açık süslü kızlar gibi olmamı istiyor her daim makyajlı ve saç çok önemli onun için kıyafet rahat ama çekici olmalı. Daha önce benimle konuştuğunda kıyafet aldım vs ancak onun istediği tarzı gerçekten çözemedim yani sadece seks öncesi güzel kıyafet ve makyaj olayı istemiyormuş.. doğumdan sonra bir konudan tartıştık ve bana sinirle dışardakilerin ellerinden saçına kadar bakımlı eve geliyorum bakımsız bi kadın dedi.Sokaktakilere çık bak bi nasıl giyindiklerine daha nasıl anlatım dedi.Aslında evde tayt tişört tarzı giyip özenmeye çalışıyorum arada makyaj yapıp saçımı düzleştiriyorum Bu söyledikleri canımı çok yakmıştı hala da yakıyo Kuaföre gidip saçımı boyatmamı sürekli kuaföre gitmemi istiyor Ancak şu anda bebeğimi kime bırakıp gideceğim beni engelleyen tek şey bebeğim çok huysuz bana düşkün 3-4 saat kime bırakabilirm kocam için Ona bıraksam bakamaz annen baksın falan filan diyip geçiyo ve cinsel birlikteliğimiz çok az kendi ihtiyaçlarını giderdiğini tahmin ediyorum netten zaten bu da üzücü..ve istediğim saçlarımı boyatıp bakımlanıp mal gibi hayran kalmasını çok istiyorum kalbim çok kırık napmalıyım
Umarım düzelirsiniz ama eşinizin hödük bi adam olduğunu düşünüyorum. Sizi seviyorsa bile üslup sorunu var. Dışarda gördüğü kadınlarla karşılaştırması fiyasko. Lütfen sadece kendiniz için yapın ne yapıyorsanız. Eşiniz hak etmiyor maalesef. Hak ettiği şekilde muamele edin siz de onun özgüveniyle oynayınHepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum içimi dökmek istedim ama yazılanlar açıkçası düşündürdü beni tabi ilişkimizin tamamını buraya dökemiyorum aldatma olacağını düşünmüyorum çünkü başka konularda sevdiğim şeyleri yapar mutlu etmek için uğraşır ama bu olay beni çok üzdü ve dediğiniz gibi özgüvenimi kendim için kazanmak isitiyorum aslında yarın saçıma boya yaptırıp küçük dokunuşlar yaptırıcam mesela geçen gün saçımı kestirdim annesine bebeği bırakıp.Ama gece gündüz ara ara bu söyledikleri aklıma geliyor boşanmak kolay tarafı biz severek evlendik ve yıllarımı verdim para yönünden sıkıntım yok çalışıyorum.. yani çift terapistine mi gitsek diye düşünüyorum kafam çok karışık gerçekten böyle bi durumda olacağım hiç aklıma gelmezdi
Dışarıdakilere bu kadar meraklı bir adama git dışardakilere bak bana bulaşma diyemedin mi. Ha bir de boşanman gereken konular var.Merhabalar eşimle 7 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğim var.Bebeğimiz 1 yıl olmadı sonra tüp bebek süreci oldu 3-4 ay sonra hamile kaldım ve doğum oldu.Bu süreç içinde bebek olması için birlikteliğimiz olduğu için cinsel hayatımız zarar gördü psikolojikmen sanırım. Yani eşim eskisi gibi istekli olmadı hamilelikte birlikteliğimiz olmadı diyebilirim hem bebek sıkıntılı olduğu için hemde eşim orda bebek var adepte olamam dedi. Doğumdan sonrada bebek kolikti hiç durmadı düzenimiz yoktu.8 aylıkken birlikte olabildik neyse asıl konu aslında eşimin beni bakımsız bulması yani her zaman temizliğime dikkat etmişimdir Ancak o dışardaki açık süslü kızlar gibi olmamı istiyor her daim makyajlı ve saç çok önemli onun için kıyafet rahat ama çekici olmalı. Daha önce benimle konuştuğunda kıyafet aldım vs ancak onun istediği tarzı gerçekten çözemedim yani sadece seks öncesi güzel kıyafet ve makyaj olayı istemiyormuş.. doğumdan sonra bir konudan tartıştık ve bana sinirle dışardakilerin ellerinden saçına kadar bakımlı eve geliyorum bakımsız bi kadın dedi.Sokaktakilere çık bak bi nasıl giyindiklerine daha nasıl anlatım dedi.Aslında evde tayt tişört tarzı giyip özenmeye çalışıyorum arada makyaj yapıp saçımı düzleştiriyorum Bu söyledikleri canımı çok yakmıştı hala da yakıyo Kuaföre gidip saçımı boyatmamı sürekli kuaföre gitmemi istiyor Ancak şu anda bebeğimi kime bırakıp gideceğim beni engelleyen tek şey bebeğim çok huysuz bana düşkün 3-4 saat kime bırakabilirm kocam için Ona bıraksam bakamaz annen baksın falan filan diyip geçiyo ve cinsel birlikteliğimiz çok az kendi ihtiyaçlarını giderdiğini tahmin ediyorum netten zaten bu da üzücü..ve istediğim saçlarımı boyatıp bakımlanıp mal gibi hayran kalmasını çok istiyorum kalbim çok kırık napmalıyım
Valla ben doğumdan sonra 30 kilo aldım diye ağlıyordum. Bana bir kez kötü bir şey demedi. Tek dediği sen benim bebeğimsin kurban olurum sanaBorellus aynen dediğin gibi, seven adam isterse dünyanın en bakımsız kadını ile olsun prenses gibi muamele yapıyor. Eşimden bir kere saçını boya, kilo ver, şöyle giyin gibi gibi sözleri duymadım ben.
İçimi rahatlattınKendine bakman için o tırnagından sacına dek bakımlı hatunlar gibi olman için versin 30 bin bakıcı parası versin aylık 50 bin sadece senin şahsi fiziki giyimine bakımına kuaförüne boyana epilasyonuna iç çamaşırına harcayacağın para bak nasıl manken oluyorsun. yamuk çüklü g*t herife bak . Kocanızın mali durumu nedir? size ve eve ne kadar bırakıyor.? bakın sadece eve değil size de ne kadar bırakıyor diye soruyorum.
pislik terbiyesiz hadsiz adam git sokaktakileri toplada onları yap kendine karı derdim ben olsam dünyayı dar ederim ona bir aslan burcu olarak tıkarm ağzına onun lafıMerhabalar eşimle 7 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğim var.Bebeğimiz 1 yıl olmadı sonra tüp bebek süreci oldu 3-4 ay sonra hamile kaldım ve doğum oldu.Bu süreç içinde bebek olması için birlikteliğimiz olduğu için cinsel hayatımız zarar gördü psikolojikmen sanırım. Yani eşim eskisi gibi istekli olmadı hamilelikte birlikteliğimiz olmadı diyebilirim hem bebek sıkıntılı olduğu için hemde eşim orda bebek var adepte olamam dedi. Doğumdan sonrada bebek kolikti hiç durmadı düzenimiz yoktu.8 aylıkken birlikte olabildik neyse asıl konu aslında eşimin beni bakımsız bulması yani her zaman temizliğime dikkat etmişimdir Ancak o dışardaki açık süslü kızlar gibi olmamı istiyor her daim makyajlı ve saç çok önemli onun için kıyafet rahat ama çekici olmalı. Daha önce benimle konuştuğunda kıyafet aldım vs ancak onun istediği tarzı gerçekten çözemedim yani sadece seks öncesi güzel kıyafet ve makyaj olayı istemiyormuş.. doğumdan sonra bir konudan tartıştık ve bana sinirle dışardakilerin ellerinden saçına kadar bakımlı eve geliyorum bakımsız bi kadın dedi.Sokaktakilere çık bak bi nasıl giyindiklerine daha nasıl anlatım dedi.Aslında evde tayt tişört tarzı giyip özenmeye çalışıyorum arada makyaj yapıp saçımı düzleştiriyorum Bu söyledikleri canımı çok yakmıştı hala da yakıyo Kuaföre gidip saçımı boyatmamı sürekli kuaföre gitmemi istiyor Ancak şu anda bebeğimi kime bırakıp gideceğim beni engelleyen tek şey bebeğim çok huysuz bana düşkün 3-4 saat kime bırakabilirm kocam için Ona bıraksam bakamaz annen baksın falan filan diyip geçiyo ve cinsel birlikteliğimiz çok az kendi ihtiyaçlarını giderdiğini tahmin ediyorum netten zaten bu da üzücü..ve istediğim saçlarımı boyatıp bakımlanıp mal gibi hayran kalmasını çok istiyorum kalbim çok kırık napmalıyım