Kocam beni ailemden kıskanıyor

kıskanmak böyle birsey değil yahu. Seni ailene göndermiyor göruşmeni istemiyor. Geri kafalı yobaz erkek türü. Evlenmeden önce konusmadiniz mi hiç böyle şeyleri? Yada hic belli etmedi mi kendini? Bide çocuk yapmışsın ilk aydan...

Kesinlikle uzucu.. Rabbim ferahlik versin, ne diyeyim..

Yani tam olarak kiskanclik mi bilemedim. Ankara istanbul degil mesafe sonucta. 2 ayri ulkeden bahsediyoruz. Daha 4 ay olmus. Maaliyetli erken ve henuz gereksiz gelmis olabilir esinize

Yapmayın kendinize bunu. Aileniz besledi, büyüttü, onca emekle bu yaşa kadar getirdi
sizi.
4 aylık kocanın önüne mi geçiyor bu emekler? Kocanızınki sevgi, kıskançlık falan değil, kompleks. İzin vermeyin sizi engellemesine. Yukarda bir arkadaş bahsetmiş, kayınvalidesinde 19 gün kalırken 1 gece annesine uyuyamadığını. İçim acıdı okurken. Baştan sıkı tutmazsanız geleceğiniz farklı görünmüyor.
Bir de gerçekten merak ediyorum koşa koşa hamile kalmak neden?
İnsana en çok zararı yine kendisi veriyor...

Geçen sene balayından dönerken bir gece bile kalamamıştım annemlerde sonra göndermek istedi bayrama annem kabul etmedi daha yenisiniz diye bu senede eşim gönderdi tam iki ay canım ya evliliğin ilk aylarında oluyor bir sahiplenme duygusu zamanla azalir umarım esin dışarı giderken gelirken nerdeydin ne yaptın diye sorgu sual etmiyorsa yada benden izin almadan gidemezsin demiyorsa en basit yerlere bile canım çokta sorun yok demektir canını sikma

Çalışan kadının köydeki 20-30 kişinin dedikodusunu umursaması, koca için kişiliğinden ödün vermesi ne kadar üzücü ve ironik.
Şunu yazmasanız ilkokul mezunu köyden dışarı çıkmamış, kocaya bağımlı bir kadın olduğunuzu düşünüp teselli edecektim.

Kocanız değil sizsiniz kendinize bu kötülüğü yapan.

Katılıyorum ,empati duygusunun olmadığını düşünmeye başladım bir yuva kurdum ve bozmak istemiyorum çünkü acele etmedim ama evlenince niye bu kadar herşey değişiyor bilmiyorum
Canim daha yeni gelmissin nie gidiyorsunki ustelik hamile sin daha gecen berlin ucagi turbulasta 13 kisi yaralandi esin çok seviyor da ailenden kiskanmasi çok saçma ozguveni yok belli

Dedikodu umursadigim ne alaka ailem bir de bununla üzülsün istemiyorum dedim Annem babam yıpransin istemiyorum benim yüzümden dedim

Bende yurt dışına evlenip geldim benim gördüğüm burada yaşayanlar eşleri olmadan kalkıp bir yere gidemiyorlar.Bence bu durum eskilerden bu şekilde gördüklerinden kaynaklanıyor.Eşinizin göndermeme sebebi belki gerçekten gittiğinizde geri gelmek istemessiniz diyedir.Çünkü bende de öle olmuştu eşim göndermek istememezlik yapmadı ama açık açık söylemişti bunu.Eşimin ailesinde de bu korku vardı.Şimdi bir seneyi geçti buraya geleli hiç sorun olmuyor gelip gitmem sizin evliliğinizde çok yeni zamanla oturur

4baylık evlisin, 3 aylık hamilesin yurtdısındasın,ailen Türkiyede.. Vede Kocan göndermem diyor ama kocanız iyi birisi öyle mi? Anlayamıyorum da. Yaşınız kaç?
Avusturya ya gelin geldim. Geldikten 3 ay sonra 1 aylıgına ailemin yanına gittim çünkü kafayı yiyecektim. Sonra her sene eşimden önce gidip 1 ay kaldım, sonra eşim gelirdi 3 hafta da onunla kalırdım. Öyle dönerdim Avusturya ya. Diğer türlü olmaz çünkü.

Gerçekten diğer türlü burası çekilmez.Bende senede 2-3 kez gitmezsem kafayı yerim herhalde.Birde onca zaman aile ile ayrı kalıp eşle gidince de olmuyor geçirdiğimiz zaman bana verimli gelmiyor o yüzden bende tek başıma gidip kalıyorum

Aynen ya. Kocam böyle yapmasa boşarım valla

Aynen ya. Kocam böyle yapmasa boşarım valla
Benim eşimin ailesi de burda değil birde genelde eşlerin ailesi burda oluyor onlarla devamlı iç içe yaşayıp kendi ailemin uzak olması zaten sinirlerimi bozardı birde üzerine gidememek gerçekten çok kötü olurdu.Bence en baştan koymak gerek tavrını herkes öle alışacak.

Sizde mi yurt dışında yaşıyorsunuz?

Evet benim kayınvalidem ler burdalar. Her hafta sonu buluşması ne koyar bana. Aileme böyle gidememek.. Zamanla alıştım alışmasına ama yinede bazen zoruma gidiyor. Uzakta olmak. Kardeşlerimle felan birarada olduklarını gördükçe içten içe kıskanıyorum

NE alaka diyeceğim ?
Öncesinde aileniz ile sorun falan mı yaşadı?
Hamileymişsiniz empati yapmasını isteyin çocuğumuz doğacak evlendiği zaman yanına eşi göndermezse ne yaparmış ?Neyin kafası bu .Yeni evli olmanızı anlarım belki başkasından kıskanır ama ailenizi kıskanması buyuk sıkıntı.

Hamileymiş 3 aylık
Ailenden kıskanmak değil de bebeğe bir şey olacak diye korkuyor olabilir mi?
İlk gebeliğimde eşim abimin nisanına göndermemişti. Üstüne düşük yaptım. Eğer nisana gitseydin ve bebek o zaman dusseydi seni suçlardım dedi.

Büyük ihtimal bu duruma uzuldunuz (nisan)şimdi kendini suclasin o zaman bu ne bağnazlık.

Dedikodu umursadigim ne alaka ailem bir de bununla üzülsün istemiyorum dedim Annem babam yıpransin istemiyorum benim yüzümden dedim
Hı hı öyle tahmin etmiştim.
Şurada yazan kadınların % 99 u anne-babasını düşünüyor. Sonra kocası değişsin diye 3-5 çocuk yapıyor. Bu kez çocuklar babasız kalmasın diye katlanıyor.
Ne kadar fedakar kadınlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…