Siz yazarken bazı konularda kendi eşimi gördüm.. çalışmıyorsanız eğer önce hemen bir iş bulun ve kendi paranızı kazanın. Yani o evden dışarı bir şekilde mutlaka çıkın. Tüm gün evde olup bu adamı düşünüyorsanız zaten fark etmeden enerjisini sıkıştırıyorsunuz. Ben de yakın zamanda çalışan bir insan olduğum halde bu konuya fena takmıştım. Ondan sonra akşamlara da program yaptım kendime. Çocuğu sana birakicam benim programım var dedim. Öncesinde de epey sinirli şekildeydim kendisiyle konuştum daha doğrusu kavga ettik. Benim eşimde de oyun oynama belgesel izleme hastalığı var. İlgisizliğini konu etmiştim. 1 çıktım 2 çıktım mızmızlanmaya başladı bıraktım kendini annemle kardeşimi aldım 3 gun sehirdisina çıktım alışveriş yapmak için gezmek için.. ertesi gün geldim başka bir program yaptım ama benim mentalitem düzeldi enerjim yerine geldi adam ne halt yiyor takmıyorum bu arada kendisi de epey hasta oldu çektim ilgimi asgari düzeyde ilgileniyorum. ilk evlendiğim zaman hasta olduğunda kustugunu bile temizlemiştim hamileyken hem de. Şimdi yine hamileyim yine hasta olunca kustu ve gitti yattı evde nasılsa çalışan var temizler diye arkasindan gittim ben veya bir başkası temizleyemez kalk kendin temizle dedim ve kalktı kendi temizledi gerçekten. Bu belki çoğuna basit gelir ama benim eşim için inanılmaz bir ilerleme. Bakiciligi bırakın kimliğiniz değişiyor eşisiniz sonuçta. Simdi akşamları dikkat ediyor sohbet etmek için özen gösteriyor. Evde süslü püslü takılıyorum kendiyle ilgilenmiyorum bunu bile isteye mi yapıyorum derseniz hayır. İçimden suan böyle geliyor. Kopardı belki beni o arada bilmiyorum ama hafif toparlama onda goruyorum gibi.. keşke erkekler kadinlarin içindekini soldurmadan anlayabilse bazı şeyleri.. demem o ki kendi hayatınıza ve kendinize odaklanın. Erkekler onları görmezden gelip kötü davranınca daha iyi oluyorlar. Ama çalışmıyorsanız önce oradan başlayın. Hayati görün, kendinizi verimli hissedin. Enerjiniz iyi olunca adam ne halde görmezsiniz bile.. Evli olsak bile cepte olma hissini kocaya vermemek lazım. Evlilikte böyle taktik ve oyunları maalesef gerektiriyor. Yaşadıkça öğreniyoruz.