- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
Bazı insanlar guzel dilden anlamaz, konu sahibinin kocası da onlardan biri.Bakın siz daha çok yenisiniz oyuzden lütfen güzel bir dille ona açıklayın durumu dizinde evlatlık göreviniz olduğunu söyleyin yine de aynı ise ailenize söyleyin ve basinizin çaresine bakın sizi anlıyorum
Okudum üni mezunuyum mesleğim de var fotoğrafçıyim. Size de sonuna kadar hak veriyorum. Yukarı da yazdigim da da belirttim ya hep alttan alip guzellikle düzelsin istedim ama yok düzelmeyecek düzelmeye niyeti yok o yüzden de evin içinde firtina kopması çok yakınEvet kadın olmak zor ama insanın kaderi kendi elinde. Mesleğinizi elinize aldıktan sonra isterseniz bambaşka bir şehirde bambaşka bir yaşam kurabilirsiniz kendinize. Diyelim ki boşandınız köyde yaşamak zorunda da değilsiniz kendinize yeni bir şehirde yeni bir hayat kurabilirsiniz. Sizin yaptığınız durumu kabullenmek için bir sebep bulmak. Ne yazık ki en başta sizi sindirmişler, dünyaya bir kere geliyorsunuz kendinize bu hayatı mı reva görüyorsunuz gerçekten? Size saygı duymaya bir adamla ömür geçirmek için hayat gerçekten çok kısa. Eğitim durumunuz nedir bilmiyorum ama artık imkanlar çok gelişti okumadıysanız okuyun mesleğiniz yoksa meslek sahibi olun. Biz kadınlar bir erkeğe muhtaç olmadan yaşamalıyız
Üniversite mezunu , mesleği olan bir kadının bu geri kafalı kocaya boyun eğmesi de daha acı.Okudum üni mezunuyum mesleğim de var fotoğrafçıyim. Size de sonuna kadar hak veriyorum. Yukarı da yazdigim da da belirttim ya hep alttan alip guzellikle düzelsin istedim ama yok düzelmeyecek düzelmeye niyeti yok o yüzden de evin içinde firtina kopması çok yakın
Malesef.Üniversite mezunu , mesleği olan bir kadının bu geri kafalı kocaya boyun eğmesi de daha acı.
Okudum üni mezunuyum mesleğim de var fotoğrafçıyim. Size de sonuna kadar hak veriyorum. Yukarı da yazdigim da da belirttim ya hep alttan alip guzellikle düzelsin istedim ama yok düzelmeyecek düzelmeye niyeti yok o yüzden de evin içinde firtina kopması çok yakın
Evet arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyorÜniversite mezunu , mesleği olan bir kadının bu geri kafalı kocaya boyun eğmesi de daha acı.
Bakın haklısınız ama bu kadın hamileya sert bir dille kavga dövüşle halletmeye çalışırsa kendi zarar görür diye o şekilde söyledimBazı insanlar guzel dilden anlamaz, konu sahibinin kocası da onlardan biri.
Guzellıkten anlayacak adam, annesini özleyen evlada gidemezsin diyemez
Ahsen hanımcım, kavga dovus yazmadım kimsede oyle bisey yazmamıs.Bakın haklısınız ama bu kadın hamileya sert bir dille kavga dövüşle halletmeye çalışırsa kendi zarar görür diye o şekilde söyledim
Haklısınız inşallah konu sahibi hanım inşallah kendi için en iyi olanı yaparAhsen hanımcım, kavga dovus yazmadım kimsede oyle bisey yazmamıs.
Rest cekmek Kafı. Hatta gidip bıletını alıp geliyorsan gel, gelmiyorsan ben gidiyorum demek
Korka korka sinik sekilde yasanmaz. Korktuğumuz kısıyle evlı kalmamız da ıskence in diger adı.
Herkes ziyadesiyle anlamış...empati yapıp yazıyorum tahammül edilmez bir durum.degismeyecek de...hamilelik ilerleyip çocuk da doğunca daha da katı olacak.yazdiklarinizdan ben bunu anladım çoğu üye gibi.Yazanlardan beni anlyananın yalnızca siz olduğunu düşünüyorum sonuçta kimse yaşamadan anlamaz birde dediginiz gibi yalnız göndermeme durumu var kardeşide aynı eşini bayramda bile götürmedi ailesine ben kayinvalideme kızıyorum bu konuda doğru düzgün aile kavramını asilayamadigini düşünüyorum Amin bu arada Rabbim bu durumu yaşayan herkese selamet versin
İnşallah sağolunDurum daha da vahim o zaman. Zararın neresinden dönerseniz kardır, keşke kocanız düzelse mutlu bir evliliğiniz olsa ama yetiştirme tarzı, kafa yapısı, aile yapısı öyle büyük etkenler ki. Umarım ne karar verirseniz verin sonunda çok mutlu olursunuz
Yazanlardan beni anlyananın yalnızca siz olduğunu düşünüyorum sonuçta kimse yaşamadan anlamaz birde dediginiz gibi yalnız göndermeme durumu var kardeşide aynı eşini bayramda bile götürmedi ailesine ben kayinvalideme kızıyorum bu konuda doğru düzgün aile kavramını asilayamadigini düşünüyorum Amin bu arada Rabbim bu durumu yaşayan herkese selamet versin
Bu tipler kadin bas kaldirinca once bi efelenir, bosanma tehditleri filan baslar, bakar ki durum ciddi, bu kez yalvarma turları baslar.. Ha degisir mi, bence hayir.. Kimisi de resti yiyince iyice cosup arkasina bile bakmiyor ama zaten hatasini anlayip geri adim atmiyorsa ne beklenir ki oyle kocadan?Sizi kaybetme korkusu olsaydı, sizi esir gibi hissettirip, boğmak yerine, duygularınızı anlamaya çalışır, ihtiyaçlarınızı önemserdi.
Eşiniz durumu kıskançlık ya da kaybetme korkusu değil, kontrol manyaklığı. Sizi de kontrol edebileceği bir kukla gibi görüyor. İplerinizi eline verip vermemek de sizin elinizde. Hapishanede değilsiniz. Ben gidiyorum, bilet alıyorum, 3 gün kalıp döneceğim, istersen gel ya da gelme deyip, gidin nereye gideceksiniz. Bir de bu ortama bir bebek geliyor. Sağlıkla gelsin de, umarım o gelene kadar bu sağlıksız aile ortamınız geçirmesi gereken evrimi geçirir.
Evet, resti çekince en azından gerçek yüzü ortaya çıkar. Hatasını anlıyorsa ne ala, bu evliliğe bir şans daha verilebilir. Ama burnunun dikine gidiyorsa, ömür böyle geçmez. Bir de bebek var ortada. O çok fena aslında. Daha evliliğin rengi belli olmadan, bir masumu bu belirsizliğe ortak etmek... Ne denir buna bilmiyorum. Ama üzücü.Bu tipler kadin bas kaldirinca once bi efelenir, bosanma tehditleri filan baslar, bakar ki durum ciddi, bu kez yalvarma turları baslar.. Ha degisir mi, bence hayir.. Kimisi de resti yiyince iyice cosup arkasina bile bakmiyor ama zaten hatasini anlayip geri adim atmiyorsa ne beklenir ki oyle kocadan?