Kocam beni ailemden kıskanıyor

Yok canım ne korkusu seni köleleştirmeye çalışıyor sadece oba itaat eden biri olasın istiyor çevrende sana destek olan paylaşım yapacağın kimse olmasın istiyor ailene seni götürmemek ne demek kırk yılda bir gideceğin ailenden bile seni kıskanıyorsa sen kendi ayaklarının üzerinde dur ve hiç eyvallah yapma tek başına ailene gidebilecek duruma gel ona ihtiyacın olmasın yoksa bu adam seni kapıdan dışarı çıkarmaz

Evet düşünce bağnazlık. Hani tehlikeli bir durum da yoktu. Doktor izin vermez vs yani.
Her şey takdiri ilahi. Dünyada nasibi yokmuş. Olsa 5. Kattan aşağı düşsem de yaşardı.
Bir de psikolojik olarak benim de kendimi suçlamama sebep olacaktı. Benim yüzünden oldu diye.
Erkekler bazen buldumcuk oluyorlar benimki gibi. :KK43:

Ama elhamdülillah Allah iki kız evlat nasip etti. 🤲🤲🤲
Sevindim sizin adınıza 🤗

Senin ki durust kiskanc.. Birde gizlisi var bunun o daha kotu.. Sen esine soyle de ozaman ben annemlere gidemiyorsam masraflari karsilayacaz annemler gelecek :)

bu erkekler cidden manyak, kendi özgüvensizliklerini eksik ne zıkkımları varsa kadınlardan çıkarıyorlar
işin kötü kısmı da kadınlar hep sus pus
o kim ki beni aileme yollamayacak

Kiskanma degil o kiskanma olsa duramazdin :) bunu bir sevgi gostergesi mi saniyorsun?

X