Kocam beni ailemden kıskanıyor

2 yıldır ailenizin yanına gidemiyor musunuz?

Birde bana diyor ki beni yanlış anlama ben seni göndermek istemedigim için değil zamanı var diyor ..gerçekten evlenip uzağa gelin gitmek büyük pişmanlık,Ne kadar iyi birisi olursa olsun .
Bence başta tepkini tavrını koy sonra daha çok sıkıntı oluyor düzelir diye bekleme dah kötü oluyorlar

Bu normal bir durum değil aksine hastalıklı bir düşünce yapısı. Eşinizde aşağılık kompleksi var siz de bu durumu normalleştirmeyin. Ailenizi görmek en doğal hakkınız izin bile almanız saçma. En baştan sinerseniz daha bütün hayatınız böyle gider. Evliliğiniz oturmadan çocuk düşünmeyin diyecektim ki 4 aylık evlilikte 3 aylık hamileymişsiniz.

2 yıldır ailenizin yanına gidemiyor musunuz?
Ben İstanbul'da yım ailem memlekette daha doğrusu aileler esimin ailesi de orada yıllık izne gidince 19 gün kayinvalidemgilde kalıyorum bir günde sabah 10 benim aileme gidip akşam en geç 10 da eve dönüyoruz beni orada bırakmıyor baska günlerde gitmiyor bende ailemle vakit geçirmek istiyorum üç beş gün kalmak istiyorum ama işte birakmiyor

Benim eşim de balayından dönerken annemi özlediğim için ağladığımda resmen burnumdan getirdi. Neymiş onla mutlu değilsem gidebilirmişim, aman ne kıymetli annem varmış vs. vs. Ki ben annemle yalnız yaşıyordum, annem benim en iyi arkadaşımdı. Zaman içerisinde dengeyi bulduk. Sizinki de yeni diye mi böyle bilmiyorum, inşallah düzelir

Sızı göndermeme sebebi ne esınızın? Onun ailesine gidiyor musunuz?

Yazanlardan beni anlyananın yalnızca siz olduğunu düşünüyorum sonuçta kimse yaşamadan anlamaz birde dediginiz gibi yalnız göndermeme durumu var kardeşide aynı eşini bayramda bile götürmedi ailesine ben kayinvalideme kızıyorum bu konuda doğru düzgün aile kavramını asilayamadigini düşünüyorum Amin bu arada Rabbim bu durumu yaşayan herkese selamet versin

Buna göz yumarken kendinize kızmıyor musunuz? Sanırım ben kendimden nefret ederdim

Bir yaşıma daha girdim bırakmıyor ne demek? Zincirle mi bağlıyor sizi, başınıza silah mı dayıyor gitmiyceksin diye? 19 gün onun ailesinde kalınca sorun yok ama kendi ailenizle kocanız olmadan görüşemiyor müsünüz? Bu durumu nasıl kabullenebilirsiniz aklım almıyor gerçekten. Eşiniz size psikolojik şiddet uyguluyor siz de buna göz yumuyorsunuz resmen

Aynen öyle söylüyor onuñla mutlu değil miyim böyle garip sorular,bilemiyorum inşallah düzelir

Nasıl buna müsade ediyorsunuz peki? Kalacağım dediğinizde zorla tutup götürecek kolunuzdan? Eşiniz sizin sahibiniz değil, ne demek bırakmamak, baştan ona öyle bir hak vermeyecektiniz. Ailenize de yazık degil mi? Anlamıyorum nasıl bırakmıyor diye gitmiyor yada kalmıyorsunuz gerçekten, kusura bakmayın. Ama çıkın esinizin esaretinden.

Sızı göndermeme sebebi ne esınızın? Onun ailesine gidiyor musunuz?
Onun ailesine gidiyoruz tabi her işlerini yapıyoruz . Benim aileme de sebeb yok yani göndermiyor beni tek başıma kocanın olmadigi yerde kadının ne işi var diyor birlikte gidelim diyorum o zman he he benim ne işim var o kadar senin ailenin yanında birgün gidiyoruz işte neyine yetmiyor diyor

Size yapılan bana yapılsa ve göz yumsam, kendimden nefret ederdim
Kendinize ve bitane anne babanıza reva gordugunuz bu mu gercekten?

Göz yummak değil aslında ya da oladabilir bilmiyorum ama bilirsiniz kırsal kesimlerde koylerde eşden ayrılmak dünyanın sonu gibi birşey yani yine benim ailem zor da kalacak gelen giden aileme kızınız boşanmış diyecek yine benim annem ağlayacak. Annem de hep diyor aman kızım bir gün de yetiyor sesini duyuyorum sağlığın yerinde aman deyim yuvani bozma. İşte böyle cidden zor durumdayim ne deseniz de haklısınız ama malesef kadın olmak zor hele ki bizim ülkemiz de

Adam kendinin ruh hastası oldugunun farkında. Hamile kalırsa terk edemez diye dusunmus olacak ki, kadın hamile kalmıs. Yoksa ciddi ciddi, tam tak sepeti koluna herkes kendi yoluna denecek delinin teki

Evet kadın olmak zor ama insanın kaderi kendi elinde. Mesleğinizi elinize aldıktan sonra isterseniz bambaşka bir şehirde bambaşka bir yaşam kurabilirsiniz kendinize. Diyelim ki boşandınız köyde yaşamak zorunda da değilsiniz kendinize yeni bir şehirde yeni bir hayat kurabilirsiniz. Sizin yaptığınız durumu kabullenmek için bir sebep bulmak. Ne yazık ki en başta sizi sindirmişler, dünyaya bir kere geliyorsunuz kendinize bu hayatı mı reva görüyorsunuz gerçekten? Size saygı duymaya bir adamla ömür geçirmek için hayat gerçekten çok kısa. Eğitim durumunuz nedir bilmiyorum ama artık imkanlar çok gelişti okumadıysanız okuyun mesleğiniz yoksa meslek sahibi olun. Biz kadınlar bir erkeğe muhtaç olmadan yaşamalıyız

Evet tam olarak kendimden nefret ediyorum. Ben de evladım öylemi diyorum kendime benim gibi evladım olacağına olmayı versin diyorum.
Bunları demek birseyi çözmüyor goruyorsunuz
Kınamak yerine, bıseyler yapsanız? Ailenizin ne dedıgı gercekten önemli degıl annen otur kızım dıyomus desın, sen oturmaktan mutsuzsun iste.
Kendin ıcın bıseyler yapman lazım

Bakın siz daha çok yenisiniz oyuzden lütfen güzel bir dille ona açıklayın durumu dizinde evlatlık göreviniz olduğunu söyleyin yine de aynı ise ailenize söyleyin ve basinizin çaresine bakın sizi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…