3 aylık hamileyim eşimi seviyorum ayrılmak istemiyorum çok iyi biri normalde ama anlayamıyorum bu durumu ailemin hiç ters bir davranışı olması ona karşıBu durum gecer mi bilmiyorum ama, kocanda ki asagılık kompleksi cok tehlikeli.
ozguvensız ve buyuzden size psikolojik sıddet uyguluyor ki iş aılene gelmıs.
Bu kıskanmak degıl, delilik.
Kurtulman dilegiyle.
9 yıl bitecek hala eşim aynı, asla değişmiyor. Ne zaman anneme gelmek istesem sorun çıkar, daha hiç ağzının dolusu elbette git annendir demedi, üstelik onun ailesiyle aynı evde yaşamama rağmen. Lütfen ilk sene çocuk yapmayın, gözlemleyin, toparlarsa ne ala, yok aynıysa ayrılın, ömrünüzü heba etmeyinMerhaba ,4 aylık evliyim Almanyaya gelin geldim ailemi çok özlüyorum ama eşim beni ailemden çok kıskanıyor ve beni götürmüyor sürekli erteliyor , içinde beni kaybetme korkusu var gidersem tekrar ona gelmeyeceğimi düşünüyor oysa onu çok sevdiğimi ona hissettiriyorum bu durum geçer mi tecrübeli hanımlar ..
Beni aileme göndermeyen adam, iyi olamaz3 aylık hamileyim eşimi seviyorum ayrılmak istemiyorum çok iyi biri normalde ama anlayamıyorum bu durumu ailemin hiç ters bir davranışı olması ona karşı
Hamileymiş 3 aylık9 yıl bitecek hala eşim aynı, asla değişmiyor. Ne zaman anneme gelmek istesem sorun çıkar, daha hiç ağzının dolusu elbette git annendir demedi, üstelik onun ailesiyle aynı evde yaşamama rağmen. Lütfen ilk sene çocuk yapmayın, gözlemleyin, toparlarsa ne ala, yok aynıysa ayrılın, ömrünüzü heba etmeyin
Hiç normal değil durduk yere niye böyle bi duyguya kapılıyor ya da sizi göndermek istemediği için bi bahanemi yapıyor çok saçmaMerhaba ,4 aylık evliyim Almanyaya gelin geldim ailemi çok özlüyorum ama eşim beni ailemden çok kıskanıyor ve beni götürmüyor sürekli erteliyor , içinde beni kaybetme korkusu var gidersem tekrar ona gelmeyeceğimi düşünüyor oysa onu çok sevdiğimi ona hissettiriyorum bu durum geçer mi tecrübeli hanımlar ..
Katılıyorum ,empati duygusunun olmadığını düşünmeye başladım bir yuva kurdum ve bozmak istemiyorum çünkü acele etmedim ama evlenince niye bu kadar herşey değişiyor bilmiyorumÜrkütücü bir psikolojisi var
O evde kaşık tingirdamadan bilemezsin derler kimin ne huyu var. Empati yapamasa bile bir insan neden kıskanır ki aileden zaten o evden çıkmışsın ona gitmişsinKatılıyorum ,empati duygusunun olmadığını düşünmeye başladım bir yuva kurdum ve bozmak istemiyorum çünkü acele etmedim ama evlenince niye bu kadar herşey değişiyor bilmiyorum
Tek sorunumuz bu, beni değersiz hissettirmiyor anlayamadığını düşünüyorum annesine bağlı biri değil ama bilemiyorum yinede tak etti artık..Sence bu kıskançlıkmı ?
Bence değer vermeme...
Birde bana diyor ki beni yanlış anlama ben seni göndermek istemedigim için değil zamanı var diyor ..gerçekten evlenip uzağa gelin gitmek büyük pişmanlık,Ne kadar iyi birisi olursa olsun .Merhaba ,4 aylık evliyim Almanyaya gelin geldim ailemi çok özlüyorum ama eşim beni ailemden çok kıskanıyor ve beni götürmüyor sürekli erteliyor , içinde beni kaybetme korkusu var gidersem tekrar ona gelmeyeceğimi düşünüyor oysa onu çok sevdiğimi ona hissettiriyorum bu durum geçer mi tecrübeli hanımlar ..
Zamanı o mu belirliyor? Bilirkişi mi kendısı?Birde bana diyor ki beni yanlış anlama ben seni göndermek istemedigim için değil zamanı var diyor ..gerçekten evlenip uzağa gelin gitmek büyük pişmanlık,Ne kadar iyi birisi olursa olsun .
Ayni sıkıntı bende de var ve çok zor bir durum benim eşim de aynı yanlız göndermiyorsan birliktelik gidip kalalım diyorum ne işim var diyor. Alttan almaya çalışıyorum ama iki yıl oldu artık daha çok üzülüyorum ve ben de patlama noktasına geldim hiç iyi şeyler olmayacak yani zor Allah sabir versin sana da bana daMerhaba ,4 aylık evliyim Almanyaya gelin geldim ailemi çok özlüyorum ama eşim beni ailemden çok kıskanıyor ve beni götürmüyor sürekli erteliyor , içinde beni kaybetme korkusu var gidersem tekrar ona gelmeyeceğimi düşünüyor oysa onu çok sevdiğimi ona hissettiriyorum bu durum geçer mi tecrübeli hanımlar ..