Kocam beni ailemden kıskanıyor

Sena Ada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2019
7
3
27
Merhaba ,4 aylık evliyim Almanyaya gelin geldim ailemi çok özlüyorum ama eşim beni ailemden çok kıskanıyor ve beni götürmüyor sürekli erteliyor , içinde beni kaybetme korkusu var gidersem tekrar ona gelmeyeceğimi düşünüyor oysa onu çok sevdiğimi ona hissettiriyorum bu durum geçer mi tecrübeli hanımlar ..

Bu durum gecer mi bilmiyorum ama, kocanda ki asagılık kompleksi cok tehlikeli.
ozguvensız ve buyuzden size psikolojik sıddet uyguluyor ki iş aılene gelmıs.
Bu kıskanmak degıl, delilik.
Kurtulman dilegiyle.
3 aylık hamileyim eşimi seviyorum ayrılmak istemiyorum çok iyi biri normalde ama anlayamıyorum bu durumu ailemin hiç ters bir davranışı olması ona karşı

9 yıl bitecek hala eşim aynı, asla değişmiyor. Ne zaman anneme gelmek istesem sorun çıkar, daha hiç ağzının dolusu elbette git annendir demedi, üstelik onun ailesiyle aynı evde yaşamama rağmen. Lütfen ilk sene çocuk yapmayın, gözlemleyin, toparlarsa ne ala, yok aynıysa ayrılın, ömrünüzü heba etmeyin

Hamileymiş 3 aylık

Hiç normal değil durduk yere niye böyle bi duyguya kapılıyor ya da sizi göndermek istemediği için bi bahanemi yapıyor çok saçma

Hastalıklı bir ruh hali... En güzeli dinlememek bir bilet ayarlayıp gitmek. İster kıskançlıktan çatlasın ister takılıp beraber gelsin. Bu şekilde ömür geçmeyeceğini eşinize anlatmış olursunuz hem de. Evliliğin başında karşı tarafa sınırını çekmezseniz sonra çok geç kalıyorsunuz.

Aa aaaa bır yasıma daha girdim ne demek kocaman kadın olmus evlenmıs kadın aılesını gormeye gıdecek ama kocası gerı donmez dıye korkuyor keske bu adamdan cocuk yapmadan once ıkı kere dusunseydınız valla allah yardımcınız olsun. Bu arada almanyanın neresınden :)

Katılıyorum ,empati duygusunun olmadığını düşünmeye başladım bir yuva kurdum ve bozmak istemiyorum çünkü acele etmedim ama evlenince niye bu kadar herşey değişiyor bilmiyorum
O evde kaşık tingirdamadan bilemezsin derler kimin ne huyu var. Empati yapamasa bile bir insan neden kıskanır ki aileden zaten o evden çıkmışsın ona gitmişsin

Birde bana diyor ki beni yanlış anlama ben seni göndermek istemedigim için değil zamanı var diyor ..gerçekten evlenip uzağa gelin gitmek büyük pişmanlık,Ne kadar iyi birisi olursa olsun .

Birde bana diyor ki beni yanlış anlama ben seni göndermek istemedigim için değil zamanı var diyor ..gerçekten evlenip uzağa gelin gitmek büyük pişmanlık,Ne kadar iyi birisi olursa olsun .
Zamanı o mu belirliyor? Bilirkişi mi kendısı?
Siz birey degıl mısınız, simdi zamanı diyemiyor biletinizi alamıyorsunuz?
Deger verse özlediğiniz aılenıze yollar bence sızı.
Bu böyle surmez, bi sure sonra bıkarsınız

Normal olan insan eşini ailesinden kıskanır mı? Doğru zaman belirliyor birde paşam. Sizin üzülmeniz umurunda değil. Böyle eş iyi eş değildir.

Birkac sonra hamileliğiniz ilerlediği için gitmeniz sorun olacak, sonra bebek doğacak daha küçük olacak diye uzayıp gider sizin ailenizi görme olayınız.

Ağırlığınızı koyun biraz, sizin adınıza karar veremesin eşiniz

Son düzenleme:
Ayni sıkıntı bende de var ve çok zor bir durum benim eşim de aynı yanlız göndermiyorsan birliktelik gidip kalalım diyorum ne işim var diyor. Alttan almaya çalışıyorum ama iki yıl oldu artık daha çok üzülüyorum ve ben de patlama noktasına geldim hiç iyi şeyler olmayacak yani zor Allah sabir versin sana da bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…