Kocam benden boşanmak istediğini söylüyor :'(

Kocam gerçekten boşanmak istiyor mu?

• evet

OY: 80 79,2%
  • hayır

OY: 1 1,0%
  • Blöf yapıyor

OY: 20 19,8%

• Ankete Katılan
    101
Ben de bir kavgamızda o senin annen karın değil dedim ayırt edin artık bunu dedim...Biz balaından dönüşte annesine uğradık yolumuzun üstüydü bir gece kaldık kadın oğluna oğlum ayrı yataklara m açayım diye sordu ki nişanlıyken biz onlarda kalırlen anaoğul bile aynı yatakta yatarken evliliğimin ilk haftası kocama böyle bir soru sordu,neyse odamızdan çıktı yarım saat sonra çat diye kapıyı çalmadan içeri girdi falan ...Şöyle kendi düşüncelerime bakınca hiç hak etmiyorum benim de oğlum olsa önce kadını sevmeyi öğretirim. kendimi değil

kusura bakmayinda ailenizi ne kadar ezdirmissiniz kendinizide oyle adam sizi resmem sa.....k yerine koyuyor

Anlaşmalı bosanabilmek için 1 yılın dolması gerekiyor mahkemeye falan uğraşmak istemiyor adam. Baya araştırmış akıl almış ve ona 1 yıl olmasını bekle demişler büyük ihtimalle. Hem ne demek ya anneyle el ele gezmek kaç yaşında bu adam. Bence hiç uğraşıp kendini yıpratma açsın davayı anlaşmasına da yanaşma çekişmeli boşanma al nafaka da. Evliliğinin 4. Ayında bunların olduğunu kanıtlayın bakarsın için bile tazminat alabilirsin

Bir kavgamızda açalım dava bak tazminat falan istemiyroum senden gelecek tek kuruşu istemiyorum dedim..Ne tazminatı nafakası diyor çalışıyorsun çocuk yok diyor ....

adam darp fotoğrafına 'sevgilisi dövmüş yollamış' derim diyebiliyor. arkadaşım bu mahlukta şeref adamlık vs yok. kesinlikle boşanırken de bu gibi iftiralar atacağını düşünüyorum. madem sessiz sedasız gitmez ilk çığlığı sen at. eşyalarımı toplayıp gidemem etraf ne der geç bunları aynı yatakta es kaza yakınlaşır hamile kalırsın yılların aşağılanma, dayak, aldatılma içinde geçer sana da çocuğa da yazık olur. mühendismişsin iyide kazanıyorsundur ,madem eşyaları senin ailen ödedi git gizliden bir ev tut onunda şehir dışına gittiği zaman oluyorsa özellikle o zaman yoksa sabah erkenden nakliyeyi ayarla topla size ait olan her şeyi kapat git evden davayı da aç. bu olayların hepsini anlat bana böyle iftira bile atacağını söyledi boşanmak istiyorum de. bu arada mutlaka ama mutlaka sana destek olması için bir psikologa git. evliliği kurtarmaya değil bak bende psikologum burada kurtarılacak bir şey görmedim ama senin bağımlı bir yapın olduğunu düşündüm kendini güçlendirmek bu adamdan kurtulmak için git. daha 5 ay olmuş annesini ablasını bu kadar dinleyen adam da kişilik bozukluğu olabilir. hayatını yakma diye ben yalvarayım sana yol yakınken lütfen terk et o adamı. soran olursa adam değildi kendi kendini yönetemiyordu kuklaydı bastım tekmeyi dersin.

evet bağımlı bir yapım var sevdiğim bir eşyadan bile kolay vazgeçemem ki...Bu sefer vazgemem gereken ne hayallerle yola çıktığım insan...hayalllerimi yıktı hem de en adice şekilde...Önceden şiddete göz yuman kadınları anlayamazken buna bile göz yumacak kadar ödğn verdim kişiliğimden....Çok güler yüzlü bir insanken artık insanlar o gülüşelerin kayboldu artık gözlerine hüzün oturmuş diyolar...Bilmiyorlar ki ....

bazi kadinlar var cevremde o kadar kiskanclarki ogullarini oyle kiskaniyorlarki anlatamam.isin kotusu hicbir zaman degismiyor bu huylari.ogullari kiz gibi anne anne annecigim.hasta bunlar ailecek.benim kv.ayni senin durumda ilk geldigi gunden belli tam 33 yildir ayni seyleri yasiyor.onunda kv si yasiyor ayni bahcede .kadini manyak etmisler.ben savunuyorum kv.yi onlara karsi.kiskandiriyorum onlari nereye gidersek gidelim kv yi de aliyorum.oyle kaliyorlar ama sonra bi lafla gununu zehir ediyorlar.anlicagin 1 yil degil 40 senede gecse asla o tiplere kendini anlatamazsin.cunku onlarin kalpleri kotulukle dolmus.ins.hayat sana guzellikleriyle geip cok mutlu olursun.rabbim kaderini en guzel sekilde yasamak nasip etsin.

Amin inşallah teşekkür ederim inşallah senin içinde herseyin en güzeli olur hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülme arkadasim

Ama ya böyle bir cesarette bulunduğum için pişman olursam...Gidersem aramaz bir daha
Ya bu zaten kişisel bi tepki işte. Benim kocam benden tiksindiğini söyleyip evde benimle muhattap olamayacaksa hiç hayatımda olmayabilir. Ben evlenirken eşime dedim ki seninle parasızlığa katlanırım ama sevgisizliğe asla. Benim için evimde yatağı,hayati paylaştığım Ada'mın bana sevgiyle bakması çok çok önemli. O yüzden öyle yaşamaktansa giderim

Canım benim esimde ayni şeyleri yaşattı bana utanmasa gerdek gecesi anasını yatiracakti aramizda . Ben ne yaptım salak gibi bekledim duzelecek diye dayakta yedim offf neler çektim essek kafam gittim bi de çocuk yaptım ne için hala anlamış değilim kendimi ne oldu simdi iki çocukla mal gibi evet bunu çekinmeden kendim için söylüyorum mal gibi ortada kaldım boşanmak için gün sayıyorum bekliyorum 4sene oldu hala en ufak düzelme yok KV kp teyzeleri kardeşleri dayilari halaları yani tüm sülalesi hala uğraşırlar benimle hala aynilar NATO KAFA NATO MERMER değişmiyor boyle insanlar, Gencsin bak çocukta yok kaç kurtar kendini 1seneyi falan bekleme yeminle söylüyorum bi dört sene öncesine ah bi donebilsem ah annemin babamın lafını dinler evlenmezdim yapma bunu kendine yazık etme bosan çek git Allah indan bulsunlar belalarini

Sağolsun herkes açıkça yazdı düşüncelerini bu yorumları okuyorken bile olumlu birşeyler duymak istedim ama hissettiklerimi destekledi yazdıklarınıZ...Şükür çocuğum yok ...Çevremde gördüğüm evliliklerde de nasıl başlarsa öyle gidiyor değişmiyor ...Şu anda ben de ayrılığı düşünüyorum yarın sabah gidip ailemle konuşmayı planlıyorum ....Sonrasında da kendime bir ev açma planı....Offf kim derdi çocukluğumdan beri hayalini kruduğum evliliğim böyle olacak ve gün gelip bitecek...Çok acı çekiyorum...Sizin yaşadıklarınız için de çok üzüldüm..Allah yardımcınız olsun

arkadaşım daha yaşın kaç bilmiyorum ama bu adam senin hayatının sonu değil inşallah bir arkadaş yazmışya ev tut kendi aldığınız eşyaların bir tane çöpünü bile bırakma o mal adama kendi gitsin anasıyla yaşasın. sende inşallah çok iyi biriyle güzel bir yuva kurarsın zamanı gelince. sen nasıl ispatlayacaksın sevgilisi dövdü bana iftira atıyor diyen biriyle nasıl aynı yatakta yatıyorsun anlamadım hiç mi gururun yok ne olur ezdirme kendini

anladığım kadarıyla çalışıyorsun bi işin var. bu konuda şanslısın. ve böyle bi adamla ömür geçmez evlilik değil bu. onun haberi olmadan git ailenle her şeyi konuş anlaş. allahtan çocuk yok. sonrasında da o eve gelmeden eşyalarını topla, çık git.

giderken de ona mesaj at ''seni daha fazla mide bulantısıyla yaşatmak istemedim, benimle aynı evin içinde 1 yılın dolmasını beklemeye katlanmak zorunda değilsin, benim hayal ettiğim evlilik bu değil, ve böyle sevgisiz bi evliliği ben de sürdürmem zaten. git çok sevgili annenle bacınla yaşa sen, sakın başkasıyla evlenip onun hakkına da girme, senin başında bu ana, içinde de bu huy olduğu sürece senin her evliliğin böyle olur. bana yazık ettin, başkasına da etme. 1 yıl dolunca mahkemede görüşürüz.''

bu mesajı yolla ve ararsa ederse hiçbi şekilde de cevap verme. o saatten sonra gelip seni alırsa anla ki blöf. (ki dönecek bile olsan süründürmeden dönme) . yok gelip almazsa gerçekten boşanmak istiyodur, boşa gitsin. öyle adamla mutlu olamazsın ki zaten. ömür boyu mutsuz mu yaşayacaksın? sen hayatına bak.. dilerim allahtan bu adamdan sonra ikinci evliliğinde öyle bi adamla evlenirsin ki, evlendiğine hiç pişman olmazsın inşallah..

Sağol canım Allah razi olsun. Toplumumuzda evlilik o kadar sisiriliyor ki her kıza gelinlik hayali , mutlu yuva çocuk vs asilaniyor resmen çocukluktan itibaren bizde bi halt sanıyoruz asigiz diye evleniyoruz sonuç hep husran . Erkek çocuğunu başka kız çocuğunu başka yetistirince de sonuç kaçınılmaz oluyor inşallah biz yeni nesil anneler daha duyarlı bilinçli evlatlar yetiştiririz .

Şimdi de çekişmeli olacak şekilde dava açılabiliyor diye biliyodum .Şahit olduktan sonra 1 2 celse de boşanan arkadaşlarım var

Bence eşin olacak pislik blöf yapmıyor. Yapıyorsa da belli ki amacına ulaşacak sen böyle yaparsan.

Boşanmayı en azından düşünebilmek için ne yapması gerekiyor bilemedim. Yatağını ayırmaya bile kıyamıyorsun çok garip.

İftira atmak öyle kolay değil. Kim dövüp yolladıysa ispat etmesi gerekir.

Sormazlar mı adama madem sevgilisi böyle yapıp yolladı, o kadar erkeksen sen açsaydın davanı hemen boşasaydın diye?

Semin yerinde olsam gider davamı açar(ki zamanında yaptım) en azından ciddiyetimi gösterirdim.

Bu kadar yapan insanla nasıl anlaşarak ayrılacaksın. Madem öyle delillerin de var ne güzel haklısın. Git bir adım at, korkmadığını görsün.

Zaten blöf yapıyorsa bile bunu senin kararlığını görene kadar anlayamazsın sen.

Çalışıyorsun. Şu dakika gidip bi öğretmen evi otel falan bir yerde de kalabilirsin illa ailenin duymasından korkuyorsan.

Bu insanla hala neden evli kalmak istediğini anlayamamakla birlikte düşüncenin değişeceğini, cesaretlenebileceğini düşündürmedi konuşmaların bana üzgünüm

Ay canım sen bu kadar çok cekmissin herseyini kendin yapmışsın evledigin kişi kusura bakma insanlıktan ve adamliktan nasibini almamış annesi ablasida öyle kıskançlıktan hasetlerinden kuduruyorlar belli bence sen al eşyalarını git neden pişman olasin ki o pişman olsun seni kaybettigine hem kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınsin o yüzden pişman olacağını zannetmiyorum insan yaptıklarından değil yapamadıklarından pişman olur sende sonrasında neden yapmadım diye pişman olma canım yazık etme kendine çünkü kocan düzeltme kesinlikle ana kuzusu nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…