evet hem de çok sevdim herşeyi görmezden geldim
Ama o hiç bir zaman benim onu sevdiğim kadar sevdiğini hissettirmedi ,söz de öyle ama icraat yok
Her sey bagira bagira gelir ama biz gozmek istemez; hep uzerini orteriz..
Yazdiklarini okurken yasadiklarim canlandi gozumde, oyle benzer ki; aileci bi herif, fitne anne abla, burnumdan getirilen cicim(!) aylari.. Ve gercekten yeniden gerildim o anlari dusundukce.. Allah'a sukurler olsun ki kurtuldum o insan kiliklilardan..
En guzel olmasi beklenen zamanlarda su haldeyse, bundan sonrasindan pek bi sey bekleme kardesim, ne aci ki oyle.. Git gide daha kotu oluyor bu tip insanlarla her sey..
Sakin yalvarip aglayip suclu gibi davranma.. Şuna emin ol, bosanmak isteyen adam sen kendini yirtsan da bosanir.. O yuzden dik dur.. Cemkir, kavga et, seviyeyi dusur demiyorum asla.. Ama hakliyken sen bosanmayi dusunmuyosun, adamdaki kustahliga bak.. Tiksiniyorum ne demek? Sinirle yaptim diyerek siyrilamaz.. Gercek yüzümüz o anlarda cikiyor ortaya..
Asaletinle, seviyeni bozmadan cek restini, ya onu yolla evden ya da kendin git ailenin yanina.. Ve seninle bi iletisime asla gecemesin.. Agzinin payini vereyim diyerek nefsine kapilip asla muhatap olma.. Ondan sonra da ac davani, gor nasil tutusacak.. Ha sen o tutussun diye yapma elbet bunlari.. Gercekten bosanmak icin yapacaksin yapacaksan..
İlla ki vaatleri, yalvarmalari olacaktir.. Ne olursun inanma, duygularina kapilma..
Velev ki dönüş yapmadi, o zaman da sakin kendini suclama, alttan alsaydim vs diye.. Dedim ya, gercekten isteyen adama ne yapsan bos zaten.. Ne yaparsan yap o iş biter..
Allah hakkinda en hayirli karari almani nasip etsin..