Merhaba arkadaşlar;
5 aydır evliyim ve eşimle ailesi yüzünden sık sık kavga ediyoruz. Ailesi bencil görgüsüz ve kıskanç insanlar .Annesi kocasıyla küs ve çocuklarını da babalarına karşı doldurmuş .Eşim de şimdi babasıyla görüşmüyor.Annesi ve ablası çok yalancı insanlar ve eşim bu yalanlara hiç sorgulamadan inanıyor. Annesi benim ailemle de eşimin arasını açtı eşim annemlere gitmiyor.Evlenmeden 1 gün önce ortalığı karıştırıp göz yaşları içinde gelin olmama sebep oldu.Evlendiğimizde bana ailemle görüşmeyeceğini ve asla gitmeyeceğini söyledi.Buna rağmen ben annesine gittim hiç birşey yokmuş gibi davrandım fakat annesinden eve dönüyorken bana kendi telefonundan babamı bile aratmadıProblemler böyle başladı annesi ve ablasıyla görüşmüyorum ama buna rağmen annesi 2 ay önce geldi bize ,sırf birşey bulamasınlar diye istemeye istemeye tüm hizmetimi yaptım.Annesi geldiğinde dışarı çıktık gezsin diye kocamla el ele tutuşup gezdiler Bunlar sonrasında hazmedemediğim şeyler oldu tabi...Neyse sürekli kavga ediyoruz..Tam birşeyler düzgün gitmeye başladığında iş için şehir dışına çıktığım bir gün ne zaman eşimi arasam ya annesiyle konuşuyordu ya ablasıyla evde olmayışımdan faydalanıp eşimi bana karşı doldurmuşlar....Çok kötü kavgalar ettik çok ağır şeyler söyledik birbirimize ve şiddette oldu fazlasıyla eşim o kavgalardan sonra yüzüğünü çıkardı benden nefret ettiğini söylüyor boşanmak istediğini söylüyor.Ama 1 yıl dolmadığı için de 1 yılın dolmasını bekliyor onu neden beklediğini anlamıyorum Gerçekten benden nefret nefret etse hemen boşanabilir ama 1 yılı bekliyormuş öyle diyor 1 yıl dolana kadar da ev de muhattap olmadan yaşayacakmışız..Anlam veremiyorum tıkandım kaldım lütfen bana yardım edin....kaç gündür yalvarıyorum benden tiksindiğini söylüyor ama akşamları aynı yatakta yatıyor benimle...Kafam allak bullak lütfen bana yardım edin
Evet onu biliyorum ama ben 1 yıl sonrada boşanmak istemiyorum diyebilirim bunu nasıl gözden kaçırıyor ya da ben eksik bişeyler mi biliyorum?
Topladım eşyalarımı çıktım gittim desem insanlara nasıl mücadele edeceğim..Sorular sorular yargılamar,malum ülkemizde boşanmış kadınların hayatı
Yok eşim aratmadı benim telefonundan arayamazsin dedi..ilk kırmızıyla işaretlediğim yeri soruyorum
neden arayamadınız ? başınıza silah mı dayıyolar ? sanane diyemedin mi?
ikinci yeri soruyorum şimdi
sizi buyuten size emek veren babanızı "aratmayan" (artık nası arayamıyosanız) kadına hizmet mi ettiniz?
yani şu okuduğuma göre evlatlık hakkında size bi kaç cümle söyleyebilirim ama siz hayırsız evlattan çok cahil birisiniz sanırım umarım cahilsinizdir bu bir ayıp değil bence. önemli olan kabullenip bazı şeyleri anlayıp kendinizi geliştirebilmektir siz de bu yolda adımlar atın
boşanmak
hizmetçilik yapmamak
zorbalıklara izin vermemek gibi şeyler
Valla blöf yapıyorsa ancak rest çekerek anlarsınız. Herkes bir değil tabi ama bana kocam bunları söylemiş olsa eşyalarımı toplar annemin evine giderim. Giderken de bir yıl dolmasını tiksindiğin insanla aynı evde geçirme bir yıl dolunca mahkemede görüşürüz der giderim.daha da o arayana kadar tek kelime sesimi duyamaz. Ha bunun sonunda ya kıymetimi anlar yada boşanırız
Senle anlaşmalı boşanmak istiyor. Çekişmeli yargıya girmek istemiyor belli çünkü kusurlu 1-şiddet vuku bulmuş 2- evlilik birliğinin temelden sarsılmasında kusuru ağır. Kusurun bir tarafa isnat edilebildiği boşanmalarda karşı taraf maddi manevi tazminat talep edebilir ki bu da sanırım eşinin istemediği bir şey ve belli ki birinden akıl almış. Anlaşmalı boşanmada mal rejimi tasfiyesine ilişkin bir protol imzalıyorsunuz zaten sanırım çocuk da yok hakim önünde bir kez daha boşanmak istediğinizi beyan ederek tek celsede iş bitiyor.Merhaba arkadaşlar;
5 aydır evliyim ve eşimle ailesi yüzünden sık sık kavga ediyoruz. Ailesi bencil görgüsüz ve kıskanç insanlar .Annesi kocasıyla küs ve çocuklarını da babalarına karşı doldurmuş .Eşim de şimdi babasıyla görüşmüyor.Annesi ve ablası çok yalancı insanlar ve eşim bu yalanlara hiç sorgulamadan inanıyor. Annesi benim ailemle de eşimin arasını açtı eşim annemlere gitmiyor.Evlenmeden 1 gün önce ortalığı karıştırıp göz yaşları içinde gelin olmama sebep oldu.Evlendiğimizde bana ailemle görüşmeyeceğini ve asla gitmeyeceğini söyledi.Buna rağmen ben annesine gittim hiç birşey yokmuş gibi davrandım fakat annesinden eve dönüyorken bana kendi telefonundan babamı bile aratmadıProblemler böyle başladı annesi ve ablasıyla görüşmüyorum ama buna rağmen annesi 2 ay önce geldi bize ,sırf birşey bulamasınlar diye istemeye istemeye tüm hizmetimi yaptım.Annesi geldiğinde dışarı çıktık gezsin diye kocamla el ele tutuşup gezdiler Bunlar sonrasında hazmedemediğim şeyler oldu tabi...Neyse sürekli kavga ediyoruz..Tam birşeyler düzgün gitmeye başladığında iş için şehir dışına çıktığım bir gün ne zaman eşimi arasam ya annesiyle konuşuyordu ya ablasıyla evde olmayışımdan faydalanıp eşimi bana karşı doldurmuşlar....Çok kötü kavgalar ettik çok ağır şeyler söyledik birbirimize ve şiddette oldu fazlasıyla eşim o kavgalardan sonra yüzüğünü çıkardı benden nefret ettiğini söylüyor boşanmak istediğini söylüyor.Ama 1 yıl dolmadığı için de 1 yılın dolmasını bekliyor onu neden beklediğini anlamıyorum Gerçekten benden nefret nefret etse hemen boşanabilir ama 1 yılı bekliyormuş öyle diyor 1 yıl dolana kadar da ev de muhattap olmadan yaşayacakmışız..Anlam veremiyorum tıkandım kaldım lütfen bana yardım edin....kaç gündür yalvarıyorum benden tiksindiğini söylüyor ama akşamları aynı yatakta yatıyor benimle...Kafam allak bullak lütfen bana yardım edin
Çiftler her zaman boşanabilirler çekişmeli yargı ile. Uzun sürer. Kısa süren bir yol var o da anlaşmalı boşanma. Onun da şartları 1 yıldan uzun süren evlilik evlilik birliğinin sürdürülmesinin beklenmeyecek olması ve bir kez de hakim önünde mal rejimi tasfiyesine ilişkin protokolle boşanma isteklerini beyan etmeleri.Evliliğin 1 yılı dolmadan boşanılmıyor eşiniz bu yüzden bir yılı bekliyor. Bu süre dolmadan sadece anlaşmalı olarak boşanılabiliyor şayet siz benistemiyorum gibi bişey söylediyseniz yada anlaşmalı boşanmayı kabul etmiceğinizi düşünüyorsa bu sebepten 1 yılı bekliyordur.Hukuken mecbur yani.
Merhaba arkadaşlar;
5 aydır evliyim ve eşimle ailesi yüzünden sık sık kavga ediyoruz. Ailesi bencil görgüsüz ve kıskanç insanlar .Annesi kocasıyla küs ve çocuklarını da babalarına karşı doldurmuş .Eşim de şimdi babasıyla görüşmüyor.Annesi ve ablası çok yalancı insanlar ve eşim bu yalanlara hiç sorgulamadan inanıyor. Annesi benim ailemle de eşimin arasını açtı eşim annemlere gitmiyor.Evlenmeden 1 gün önce ortalığı karıştırıp göz yaşları içinde gelin olmama sebep oldu.Evlendiğimizde bana ailemle görüşmeyeceğini ve asla gitmeyeceğini söyledi.Buna rağmen ben annesine gittim hiç birşey yokmuş gibi davrandım fakat annesinden eve dönüyorken bana kendi telefonundan babamı bile aratmadıProblemler böyle başladı annesi ve ablasıyla görüşmüyorum ama buna rağmen annesi 2 ay önce geldi bize ,sırf birşey bulamasınlar diye istemeye istemeye tüm hizmetimi yaptım.Annesi geldiğinde dışarı çıktık gezsin diye kocamla el ele tutuşup gezdiler Bunlar sonrasında hazmedemediğim şeyler oldu tabi...Neyse sürekli kavga ediyoruz..Tam birşeyler düzgün gitmeye başladığında iş için şehir dışına çıktığım bir gün ne zaman eşimi arasam ya annesiyle konuşuyordu ya ablasıyla evde olmayışımdan faydalanıp eşimi bana karşı doldurmuşlar....Çok kötü kavgalar ettik çok ağır şeyler söyledik birbirimize ve şiddette oldu fazlasıyla eşim o kavgalardan sonra yüzüğünü çıkardı benden nefret ettiğini söylüyor boşanmak istediğini söylüyor.Ama 1 yıl dolmadığı için de 1 yılın dolmasını bekliyor onu neden beklediğini anlamıyorum Gerçekten benden nefret nefret etse hemen boşanabilir ama 1 yılı bekliyormuş öyle diyor 1 yıl dolana kadar da ev de muhattap olmadan yaşayacakmışız..Anlam veremiyorum tıkandım kaldım lütfen bana yardım edin....kaç gündür yalvarıyorum benden tiksindiğini söylüyor ama akşamları aynı yatakta yatıyor benimle...Kafam allak bullak lütfen bana yardım edin [/QUOTE
Biraz sabırlı ol daha çok yeni evlisiniz sakin bir Zaman'da karar verin akışına bırakın hemen de kalkıp evinizi terk etmeyin boşanmak öyle ha diye olacak birşey değil yaşayan bilir sonra keşkeleriniz olmasın o annesi olacak kişi birazcık insan olsa zaten eşiniz bunları söylemez oda anneyi çok sevdiğinden sanırım bir yuvanın daha yıkılmasına sebep olmak ne kadar kolay oldu çok yazık boşanınca herşey süt liman olmuyor emin olun... Yuva kolay kurulmuyorMerhaba arkadaşlar;