Kocam benden boşanmak istediğini söylüyor :'(

Kocam gerçekten boşanmak istiyor mu?

• evet

OY: 80 79,2%
  • hayır

OY: 1 1,0%
  • Blöf yapıyor

OY: 20 19,8%

• Ankete Katılan
    101
kaç kurtul dakika durma ailende de özür dile,hiç bir aile evladını zorda bırakmaz,tek boşanan sen değilsin unutma, kahır çekiyosun resmen bırak ya 1 yılmış köle aldı sanki kendine,en azından çevrenede daha düğünde belli etti durumu kavga kavga çirkefler yapamadım ayrıldım dersin.

ilk kırmızıyla işaretlediğim yeri soruyorum

neden arayamadınız ? başınıza silah mı dayıyolar ? sanane diyemedin mi?

ikinci yeri soruyorum şimdi

sizi buyuten size emek veren babanızı "aratmayan" (artık nası arayamıyosanız) kadına hizmet mi ettiniz?

yani şu okuduğuma göre evlatlık hakkında size bi kaç cümle söyleyebilirim ama siz hayırsız evlattan çok cahil birisiniz sanırım umarım cahilsinizdir bu bir ayıp değil bence. önemli olan kabullenip bazı şeyleri anlayıp kendinizi geliştirebilmektir siz de bu yolda adımlar atın

boşanmak
hizmetçilik yapmamak
zorbalıklara izin vermemek gibi şeyler

Evet onu biliyorum ama ben 1 yıl sonrada boşanmak istemiyorum diyebilirim bunu nasıl gözden kaçırıyor ya da ben eksik bişeyler mi biliyorum?

Yanlış bilgileri gördüğüm için hukuken bilgi vermek istedim . Şimdi şöyle . Anlaşmalı Boşanma için 1 yılın dolması gerekiyor . Şu an çekişmeli boşanma Davası açılabilir . O uğraşmak istemediği için 1 yılın dolmasını bekliyordur . Sonuçta siz protokolü imzalamazsınız anlaşmalı Boşanma olmaz. Yine çekişmeli açmak zorunda kalır . r .

Son düzenleme:
Topladım eşyalarımı çıktım gittim desem insanlara nasıl mücadele edeceğim..Sorular sorular yargılamar,malum ülkemizde boşanmış kadınların hayatı

Insanlarla mücadele etmek o evde fiziksel ve psikolojik şiddet görmekten daha mj zor. Siz izin vermezseniz kimse bişey soramaz. Ayrıca hangi devirde yasıyoruz . Boşanmış kadınların hayatı nasıl zannediyorsunuz bilmem ama , sizin o adamla ve o aile ile Yaşadığınız her geçen gün bir önceki günden daha zor olacak .

Reactions: anu
Eşin sana iğreniyorum diyo boşanmayı istiyo eee senden iğrendiğini söyleyen bi Ada'm ve daha birsürü şey yazmışsın boşanmak için hawada uçman gerekirken yalvarıyorum demişsin niye ki? Sana iğreniyorum diyen bi Ada'mla aynı yatakta yatmak bence afedersin ama sen ondan daha çok hakaret etmişsin kendine. Hayır yani ailecek seni dış kapının mandalı yapmışlar bile sen neden onlara alttan alma çabasındasın ki. Bu hayatta hep böyledir bi kere kendini ezdirirsen daha sesini çıkartamazsın

Blöfe benzemiyor cnm adam gözden çıkarmış seni ana kuzusuna yol ver gitsin çocuk yksa sil at hemen. Tiksinmek ne kelime sebep olmalı bunun için .. tiksindiği kadınla aynı yatakta nie yatıyormuş yada siz niye bunun hesabını sormuyorsunuz ve aynı yatağı paylasıyorsunuz???

Hani şu çenesini tutamayıp onun bunun dedikodusunu yapan insanlar yok mu onlar yüzünden insanlar Mutlu bi hayat sürdürmek için hiç bişey yapamıyo sırf aman elalem ne der diye mutsuz olunmaya dewam ediliyor noolmuş ki bi sen misin boşanacaksın kimene ! Kim seninle beraber o sıkıntıları çekiyo ki boşanmak da evlenmek kadar normal bi ömür geçer mi öyle bi insana sana yazık değil mi bence önce kendini düşün o kadar çok boşanmak isteyip kocası onu bırakmayan Warya çocukları wermem istersen boşa diyen adamlar war ki hem senin çocuğunda yok anladığım kadarıyla senin boşanıyor diye üzülüyor olmana anlam weremedim

Anlaşmalı Boşanmak için 1 yılı doldurmayı bekliyor... Bence bu süre zarfında onunla aynı evde yaşamamalısın bu adamdan nefret ediyorm diyeceğine daha yalvarıyorm diyorsun anlam veremedim ben buna....

Aileni cagir o gelemesin eve tum eşyalarını al

Reactions: anu
Tiksinmek normal bi kelime değil adam seni çıkarmış gözden. Yalvaripta daha fazla düşürme kendini . Kendine biraz saygın olsun . Topla eşyalarını git .

Ozel olmazsa bisey sorucam.
Ayni yatakta yatiyomussunuz. Peki sana dokunuyomu?

Yok eşim aratmadı benim telefonundan arayamazsin dedi..

Allah yardimcin olsun canim gercekten zor bir durum annesine ablasina bu kadar duskunse madem bosanmakta istiyorsa ve bir seneyi bekliyorsa hic dusunme tamam sen git annenlerle yasa de bir sene dolunca bosaniriz de bilmiyorum insan nasil boyle davrana bilir anlamiyorum simdiden boyleyse ilerisini dusunemiyorum

Ne kadar güçlü bir kadınsınız imrendim doğrusunu söylemek gerekirse kutluyorum sizi keşke bende hiçbirşeyi düşünmeden çekip gidebilsem.

Çok zor bir durum, ama böyle de hayat geçmez ki ne yapacaksın peki senden tiksinen bir adamla?

Senle anlaşmalı boşanmak istiyor. Çekişmeli yargıya girmek istemiyor belli çünkü kusurlu 1-şiddet vuku bulmuş 2- evlilik birliğinin temelden sarsılmasında kusuru ağır. Kusurun bir tarafa isnat edilebildiği boşanmalarda karşı taraf maddi manevi tazminat talep edebilir ki bu da sanırım eşinin istemediği bir şey ve belli ki birinden akıl almış. Anlaşmalı boşanmada mal rejimi tasfiyesine ilişkin bir protol imzalıyorsunuz zaten sanırım çocuk da yok hakim önünde bir kez daha boşanmak istediğinizi beyan ederek tek celsede iş bitiyor.
Şimdi o bu evliliği bitirmek istiyorsa, savaşmaya da gücün yoksa ki şiddet olduysa zaten bana kalırsa hele ki çocuğun yok savaşmaya değecek sevgi de kaldığını düşünmüyorum tek seçeneğin boşanmak. Yok aman Allah'ından bulsun ne hali varsa görsün diyorsan anlaşmalı boşanabilirsin. Yok beni çok yıprattı ağlattı o da biraz adliyelerde sürünsün diyorsan çekişmeli yargıya gidebilirsin. Evlilik birliğinin temelden sarsılmasına dayanarak dava açarsın. Yine en doğru yönlendirmeyi avukatın yapar
Ne kadar ayıp bir şey ya annesiyle el ele tutuşuyor, lafına geliyor hee. Evlenmeseymiş senin hayatını mahvetmeseymiş anasının koynunda uyusaymış keşke. Ana kuzusuuu

Çiftler her zaman boşanabilirler çekişmeli yargı ile. Uzun sürer. Kısa süren bir yol var o da anlaşmalı boşanma. Onun da şartları 1 yıldan uzun süren evlilik evlilik birliğinin sürdürülmesinin beklenmeyecek olması ve bir kez de hakim önünde mal rejimi tasfiyesine ilişkin protokolle boşanma isteklerini beyan etmeleri.

Biraz sabırlı ol daha çok yeni evlisiniz sakin bir Zaman'da karar verin akışına bırakın hemen de kalkıp evinizi terk etmeyin boşanmak öyle ha diye olacak birşey değil yaşayan bilir sonra keşkeleriniz olmasın o annesi olacak kişi birazcık insan olsa zaten eşiniz bunları söylemez oda anneyi çok sevdiğinden sanırım bir yuvanın daha yıkılmasına sebep olmak ne kadar kolay oldu çok yazık boşanınca herşey süt liman olmuyor emin olun... Yuva kolay kurulmuyor

Anladigim kadari ile seviyorsun her ne yapsada.
Sana iki secenek kaliyor ya kocani yeniden kazanip savasacaksin yada o evden ayrilacaksin.
Aileler cok acimasiz gercekten.
Esine kizma anne ve kardesine ne diyebilir ki ?
Ama şu yalvarma konularini birak yalvararak kimseyi zorla kendine baglayamazsin.
Hatta benim önerim sessiz kal yokmus gibi davran esin kendine gelip yaptigi hatanin farkina varabilir.
Kendini sosyal hayatina ver.
Odak noktandan esini cikarirsan ayrilsan dahi enkazi kaldirmak daha kolay olur.
Kimse vazgecilmez degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…