Kocam benden boşanmak istediğini söylüyor :'(

Kocam gerçekten boşanmak istiyor mu?

• evet

OY: 80 79,2%
  • hayır

OY: 1 1,0%
  • Blöf yapıyor

OY: 20 19,8%

• Ankete Katılan
    101
ya yorumlarda yaptığı bi kaç şeyi daha okudum da ben tiksindim yahu bu adamdan ! çek git ailene ve ertesi gün de boşanma davası aç çekişmeli olarak. nafaka da talep et. şiddet gördüğünü de söyle kanıtları göster ve eşinin ''sevgilisi yapmış yanıma göndermiş derim nasıl ispatlayacaksın'' dediğini de söyle avukata hakime vs. kısacası ''bana iftira atacağını söyledi'' de. sevgilinin dövdüğünü ispatlaması gerekir o zaman, sevgilin de olmadığına göre b... ispatlar.

ayrıca sana nafaka ile ilgili bi yazı kopyaladım oku bunu.

Eşler arasında tedbir nafakası,iştirak nafakası ve yoksulluk nafakasına hükmedilebilir. İştirak nafakası çocuklar için ödenen nafakadır ki sizin çocuğunuz bulunmadığından buna değinmeyeceğim.

Tedbir nafakası; birincisi eş dayağı,dışarı atılma ,başka bir kadınla birliktelik gibi bazı durumlarda ayrı yaşayan ve ayrı yaşamakta haklı olan kadının boşanma davasından evvel talep edeceği nafaka;

ikincisi boşanma davasıyla birlikte boşanma davasının açıldığı tarihten başlayıp hükmün kesinleşmesine kadar ödenecek olan nafakadır. Eşinize boşanma davası açmanız durumunda söz konusu olan bu ikincisi olabilecektir yani boşanma kesinleşinceye kadar hükmedilecek olan nafaka. Boşanma davası açıldıktan sonra hakim kendiliğinden dahi tedbir nafakasına hükmedebilir yani sizin tedbir nafakası talebiniz olmasa da hakim gerekli görürse hükmedebilir. Ki şiddet iftira vs siz de bu nafakayı talep edebilirsiniz. Ayrıca sizin varlıklı olmanız ya da maaşınızın olması tedbir nafakasına hükmedilmesine engel değildir. ilk duruşmada nafaka istememiş olman daha sonra isteyemeyeceğin anlamına da gelmeyecektir.

ayrıca dava açmaya gittiğinde avukatta sana istediğin her bilgiyi verecektir zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Git ailenin yanına , aç davayı nafaka da al kurtul o cahil insanlardan .

Ortada bir yuva yok. Anne ve oglu var. Siz sadece ortada oglunun hizmetini goren deger verilmeyen birisiniz. Adam daha buyuyememis. Annesinin sozunden cikamayan evli oldugunu kabullenemeyen sizi ezen biri. O bosanmadan ben bosardim yerinizde olsam. Hic dusunmeden. Bu adam duzelmez. Annesi olse de duzelmez. Cunku adam kadir kiymet bilmiyor. Ortada siddet varsa zaten o evlilikte durmanin bir anlami yok. Bu iskenceye cok mu meraklisin. Bosa gitsin.

Ayy bir an resmen, mahkeme kararı okuyorum sandım iştirak nafakası görünce. Kızlar bi özetleyiverseniz? Şu aralarda neler yazıyor?

Hadi onlar karaktersiz peki sen nesin karakterli olduğunu göster de cikar hayatindan karaktersiz şu insanları..
Sevdiğin falan yok sen öyle saplantilisin.sadece ozlerim diyorsun.uc gun bilemedin bes gün aglarsın.sonra rahatsin burda dayak var huzur yok baba evinde dayak yok huzur var.peki bu insan neden evlenmis seninle

Merhaba arkadaşlar;

5 aydır evliyim ve eşimle ailesi yüzünden sık sık kavga ediyoruz. Ailesi bencil görgüsüz ve kıskanç insanlar .Annesi kocasıyla küs ve çocuklarını da babalarına karşı doldurmuş .Eşim de şimdi babasıyla görüşmüyor.Annesi ve ablası çok yalancı insanlar ve eşim bu yalanlara hiç sorgulamadan inanıyor. Annesi benim ailemle de eşimin arasını açtı eşim annemlere gitmiyor.Evlenmeden 1 gün önce ortalığı karıştırıp göz yaşları içinde gelin olmama sebep oldu.Evlendiğimizde bana ailemle görüşmeyeceğini ve asla gitmeyeceğini söyledi.Buna rağmen ben annesine gittim hiç birşey yokmuş gibi davrandım fakat annesinden eve dönüyorken bana kendi telefonundan babamı bile aratmadı:KK43: Problemler böyle başladı annesi ve ablasıyla görüşmüyorum ama buna rağmen annesi 2 ay önce geldi bize ,sırf birşey bulamasınlar diye istemeye istemeye tüm hizmetimi yaptım.Annesi geldiğinde dışarı çıktık gezsin diye kocamla el ele tutuşup gezdiler :KK43: Bunlar sonrasında hazmedemediğim şeyler oldu tabi...Neyse sürekli kavga ediyoruz..Tam birşeyler düzgün gitmeye başladığında iş için şehir dışına çıktığım bir gün ne zaman eşimi arasam ya annesiyle konuşuyordu ya ablasıyla evde olmayışımdan faydalanıp eşimi bana karşı doldurmuşlar....Çok kötü kavgalar ettik çok ağır şeyler söyledik birbirimize ve şiddette oldu fazlasıyla eşim o kavgalardan sonra yüzüğünü çıkardı benden nefret ettiğini söylüyor boşanmak istediğini söylüyor.Ama 1 yıl dolmadığı için de 1 yılın dolmasını bekliyor onu neden beklediğini anlamıyorum:KK43:Gerçekten benden nefret nefret etse hemen boşanabilir ama 1 yılı bekliyormuş öyle diyor 1 yıl dolana kadar da ev de muhattap olmadan yaşayacakmışız..Anlam veremiyorum tıkandım kaldım lütfen bana yardım edin....kaç gündür yalvarıyorum benden tiksindiğini söylüyor ama akşamları aynı yatakta yatıyor benimle...Kafam allak bullak lütfen bana yardım edin :KK43:
Böyle bir adam için üzülmüyorsun umarım
Kocan sana iyilik yapıyor hazır sana yol vermişken ayrıl kurtul ana kuzusuyla bir ömür geçmez boşa git

De
Böyle bir adam için üzülmüyorsun umarım
Kocan sana iyilik yapıyor hazır sana yol vermişken ayrıl kurtul ana kuzusuyla bir ömür geçmez boşa git
Degilmi arkadas ya kimisi bosanmak ister kocasinin tehditi baskisi cocuklarin durumu yinede bi cikis yolu arar..ahanda bu hanim seviyorum ozlerim ama diye diye kendini heba edecek..adamin sana yol vermis bu senin icin bi nimet al op basina koy kac

Canım benim esimde ayni şeyleri yaşattı bana utanmasa gerdek gecesi anasını yatiracakti aramizda . Ben ne yaptım salak gibi bekledim duzelecek diye dayakta yedim offf neler çektim essek kafam gittim bi de çocuk yaptım ne için hala anlamış değilim kendimi ne oldu simdi iki çocukla mal gibi evet bunu çekinmeden kendim için söylüyorum mal gibi ortada kaldım boşanmak için gün sayıyorum bekliyorum 4sene oldu hala en ufak düzelme yok KV kp teyzeleri kardeşleri dayilari halaları yani tüm sülalesi hala uğraşırlar benimle hala aynilar NATO KAFA NATO MERMER değişmiyor boyle insanlar, Gencsin bak çocukta yok kaç kurtar kendini 1seneyi falan bekleme yeminle söylüyorum bi dört sene öncesine ah bi donebilsem ah annemin babamın lafını dinler evlenmezdim yapma bunu kendine yazık etme bosan çek git Allah indan bulsunlar belalarini
siz bosanmaya mi karar verdiniz

Sessiz kalll konuştukça onunla onu yükseltirsin sabret dua et Allah yar ve yardımcn olsn.

Ama ya böyle bir cesarette bulunduğum için pişman olursam...Gidersem aramaz bir daha :KK43:
aboo bacım sen yanmıssın diim sana pişman olacagını düşünüyorsan sen kesinlikle cesaret edemezsin taviz veriyosun dişini göster birazda sen ısır bakim nassılmış :KK66:

Git babanın elini, annenin yanakları öp. Hakkın olan ziynet eşyasını mobilyayı al. 1 yıl dolunca boşanırız de zorluk çıkartmadan boşan. Kendin için en gayırlısı bu

Merhaba arkadaşlar;

5 aydır evliyim ve eşimle ailesi yüzünden sık sık kavga ediyoruz. Ailesi bencil görgüsüz ve kıskanç insanlar .Annesi kocasıyla küs ve çocuklarını da babalarına karşı doldurmuş .Eşim de şimdi babasıyla görüşmüyor.Annesi ve ablası çok yalancı insanlar ve eşim bu yalanlara hiç sorgulamadan inanıyor. Annesi benim ailemle de eşimin arasını açtı eşim annemlere gitmiyor.Evlenmeden 1 gün önce ortalığı karıştırıp göz yaşları içinde gelin olmama sebep oldu.Evlendiğimizde bana ailemle görüşmeyeceğini ve asla gitmeyeceğini söyledi.Buna rağmen ben annesine gittim hiç birşey yokmuş gibi davrandım fakat annesinden eve dönüyorken bana kendi telefonundan babamı bile aratmadı:KK43: Problemler böyle başladı annesi ve ablasıyla görüşmüyorum ama buna rağmen annesi 2 ay önce geldi bize ,sırf birşey bulamasınlar diye istemeye istemeye tüm hizmetimi yaptım.Annesi geldiğinde dışarı çıktık gezsin diye kocamla el ele tutuşup gezdiler :KK43: Bunlar sonrasında hazmedemediğim şeyler oldu tabi...Neyse sürekli kavga ediyoruz..Tam birşeyler düzgün gitmeye başladığında iş için şehir dışına çıktığım bir gün ne zaman eşimi arasam ya annesiyle konuşuyordu ya ablasıyla evde olmayışımdan faydalanıp eşimi bana karşı doldurmuşlar....Çok kötü kavgalar ettik çok ağır şeyler söyledik birbirimize ve şiddette oldu fazlasıyla eşim o kavgalardan sonra yüzüğünü çıkardı benden nefret ettiğini söylüyor boşanmak istediğini söylüyor.Ama 1 yıl dolmadığı için de 1 yılın dolmasını bekliyor onu neden beklediğini anlamıyorum:KK43:Gerçekten benden nefret nefret etse hemen boşanabilir ama 1 yılı bekliyormuş öyle diyor 1 yıl dolana kadar da ev de muhattap olmadan yaşayacakmışız..Anlam veremiyorum tıkandım kaldım lütfen bana yardım edin....kaç gündür yalvarıyorum benden tiksindiğini söylüyor ama akşamları aynı yatakta yatıyor benimle...Kafam allak bullak lütfen bana yardım edin :KK43:
böyle ailesi olan ve bunlara prim veren üstüne de boşanmak isteyen koca bulmuşsun.. fırsatı kaçırma at hayatından gitsin derim.. evlendikten sonra 1 sene beklenmez benim bildiğim boşanmak için. boşandıktan sonra tekrar evlenebilmek için 1 sene beklenir.. git davayı sen aç aciz gibi onun istediğini yapmasını bekleme..
akşamları aynı yatakta yatıyorsa 2 gün sonra koynuna girmeye çalışır aman diyim bi de kazayla hamile kalırsın dram yaşamayalım burda..

Merhaba arkadaşlar;

Ne bekliyorsun bir yılı git davanı aç kurtul bunlardan

Ay sinir oldum ne biçim insanlar :KK62: hiç üzülme bas tekmeyi gitsin o herife keşke hiç evlenmeseymissin çok üzüldüm çok gicik oldum :KK20:

evet hem de çok sevdim herşeyi görmezden geldim :KK43: Ama o hiç bir zaman benim onu sevdiğim kadar sevdiğini hissettirmedi ,söz de öyle ama icraat yok :KK43:
Malesef gelen sinyalleri görmezden geliyoruz . Aslında biz hakediyoruz bu yaşadıklarımızı . Tecrübe ile sabit .

Valla blöf yapıyorsa ancak rest çekerek anlarsınız. Herkes bir değil tabi ama bana kocam bunları söylemiş olsa eşyalarımı toplar annemin evine giderim. Giderken de bir yıl dolmasını tiksindiğin insanla aynı evde geçirme bir yıl dolunca mahkemede görüşürüz der giderim.daha da o arayana kadar tek kelime sesimi duyamaz. Ha bunun sonunda ya kıymetimi anlar yada boşanırız
Mesela ben öyle yaptım . Birincide barıştık ikincide boşandık . Ben düzeleceğini düşünmüyorum . Sevgili konu sahibi size bu denli kalp Kırıcı cümle sarfeden adamdan eş olmaz . Boşuna kendinizi hırpalatmayın .

El işinin olmadığı benim dikkatimi çekmişti diyen koca ? :KK70:

Neyse, kocan seni boşamak istiyor. 1 seneyi beklemesinin nedeni herkesin dediği gibi anlaşmalı boşanma. Derdi de şu, anlaşmalı boşanma ile tüm nafaka haklarınızdan ve tazminatlarınızdan vazgeçmenizi isteyecek, size psikolojik baskı yapacak ve siz de lanet olsun diyerek kabul edeceksiniz. Sakınn:stop:

Lütfen bu süreçten önce bir çekişmeli boşanma davası siz açın, hem tazminat isteyin hem de nafaka. Düğündeki harcamalar, katkı payları, manevi zarar derken o kv'de o Görümceyi de öyle bir delirtirsiniz ki.

Alacağınız tazminatı ve nafakayı ödemek için annesinin kucağında geçireceği saatlerde de çalışmak zorunda kalır.

O kadar sahipsiz mi kadınlar. Canın istedi nikahla, sıkıldın boşa? Oldu canım.

Haklarınız var bayanlar, hem de sandığınızdan daha fazla. Lütfen kullanın. Bir kısmı da boşanma davası açmadan kullanabileceğiniz haklar. Hepsini gözden geçirin lütfen
Kadın boşanmak istemiyoki. Ah canım okadar uzun uzun yazmışsın. Aşık onu döven söven tiksinen kocasına.

X