Kocam benden boşanmak istediğini söylüyor :'(

Kocam gerçekten boşanmak istiyor mu?

• evet

OY: 80 79,2%
  • hayır

OY: 1 1,0%
  • Blöf yapıyor

OY: 20 19,8%

• Ankete Katılan
    101
ya yorumlarda yaptığı bi kaç şeyi daha okudum da ben tiksindim yahu bu adamdan ! çek git ailene ve ertesi gün de boşanma davası aç çekişmeli olarak. nafaka da talep et. şiddet gördüğünü de söyle kanıtları göster ve eşinin ''sevgilisi yapmış yanıma göndermiş derim nasıl ispatlayacaksın'' dediğini de söyle avukata hakime vs. kısacası ''bana iftira atacağını söyledi'' de. sevgilinin dövdüğünü ispatlaması gerekir o zaman, sevgilin de olmadığına göre b... ispatlar.

ayrıca sana nafaka ile ilgili bi yazı kopyaladım oku bunu.

Eşler arasında tedbir nafakası,iştirak nafakası ve yoksulluk nafakasına hükmedilebilir. İştirak nafakası çocuklar için ödenen nafakadır ki sizin çocuğunuz bulunmadığından buna değinmeyeceğim.

Tedbir nafakası; birincisi eş dayağı,dışarı atılma ,başka bir kadınla birliktelik gibi bazı durumlarda ayrı yaşayan ve ayrı yaşamakta haklı olan kadının boşanma davasından evvel talep edeceği nafaka;

ikincisi boşanma davasıyla birlikte boşanma davasının açıldığı tarihten başlayıp hükmün kesinleşmesine kadar ödenecek olan nafakadır. Eşinize boşanma davası açmanız durumunda söz konusu olan bu ikincisi olabilecektir yani boşanma kesinleşinceye kadar hükmedilecek olan nafaka. Boşanma davası açıldıktan sonra hakim kendiliğinden dahi tedbir nafakasına hükmedebilir yani sizin tedbir nafakası talebiniz olmasa da hakim gerekli görürse hükmedebilir. Ki şiddet iftira vs siz de bu nafakayı talep edebilirsiniz. Ayrıca sizin varlıklı olmanız ya da maaşınızın olması tedbir nafakasına hükmedilmesine engel değildir. ilk duruşmada nafaka istememiş olman daha sonra isteyemeyeceğin anlamına da gelmeyecektir.

ayrıca dava açmaya gittiğinde avukatta sana istediğin her bilgiyi verecektir zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Git ailenin yanına , aç davayı nafaka da al kurtul o cahil insanlardan .

Hala ne bekliyorsun bu adamın şu saatten sonra düzeleceğini mi sanıyorsun?

Ortada bir yuva yok. Anne ve oglu var. Siz sadece ortada oglunun hizmetini goren deger verilmeyen birisiniz. Adam daha buyuyememis. Annesinin sozunden cikamayan evli oldugunu kabullenemeyen sizi ezen biri. O bosanmadan ben bosardim yerinizde olsam. Hic dusunmeden. Bu adam duzelmez. Annesi olse de duzelmez. Cunku adam kadir kiymet bilmiyor. Ortada siddet varsa zaten o evlilikte durmanin bir anlami yok. Bu iskenceye cok mu meraklisin. Bosa gitsin.

Ayy bir an resmen, mahkeme kararı okuyorum sandım iştirak nafakası görünce. Kızlar bi özetleyiverseniz? Şu aralarda neler yazıyor?

Hadi onlar karaktersiz peki sen nesin karakterli olduğunu göster de cikar hayatindan karaktersiz şu insanları..
Sevdiğin falan yok sen öyle saplantilisin.sadece ozlerim diyorsun.uc gun bilemedin bes gün aglarsın.sonra rahatsin burda dayak var huzur yok baba evinde dayak yok huzur var.peki bu insan neden evlenmis seninle

Böyle bir adam için üzülmüyorsun umarım
Kocan sana iyilik yapıyor hazır sana yol vermişken ayrıl kurtul ana kuzusuyla bir ömür geçmez boşa git

De
Böyle bir adam için üzülmüyorsun umarım
Kocan sana iyilik yapıyor hazır sana yol vermişken ayrıl kurtul ana kuzusuyla bir ömür geçmez boşa git
Degilmi arkadas ya kimisi bosanmak ister kocasinin tehditi baskisi cocuklarin durumu yinede bi cikis yolu arar..ahanda bu hanim seviyorum ozlerim ama diye diye kendini heba edecek..adamin sana yol vermis bu senin icin bi nimet al op basina koy kac

siz bosanmaya mi karar verdiniz

Sessiz kalll konuştukça onunla onu yükseltirsin sabret dua et Allah yar ve yardımcn olsn.

Ama ya böyle bir cesarette bulunduğum için pişman olursam...Gidersem aramaz bir daha
aboo bacım sen yanmıssın diim sana pişman olacagını düşünüyorsan sen kesinlikle cesaret edemezsin taviz veriyosun dişini göster birazda sen ısır bakim nassılmış

Git babanın elini, annenin yanakları öp. Hakkın olan ziynet eşyasını mobilyayı al. 1 yıl dolunca boşanırız de zorluk çıkartmadan boşan. Kendin için en gayırlısı bu

böyle ailesi olan ve bunlara prim veren üstüne de boşanmak isteyen koca bulmuşsun.. fırsatı kaçırma at hayatından gitsin derim.. evlendikten sonra 1 sene beklenmez benim bildiğim boşanmak için. boşandıktan sonra tekrar evlenebilmek için 1 sene beklenir.. git davayı sen aç aciz gibi onun istediğini yapmasını bekleme..
akşamları aynı yatakta yatıyorsa 2 gün sonra koynuna girmeye çalışır aman diyim bi de kazayla hamile kalırsın dram yaşamayalım burda..

Ne bekliyorsun bir yılı git davanı aç kurtul bunlardan

Ay sinir oldum ne biçim insanlar hiç üzülme bas tekmeyi gitsin o herife keşke hiç evlenmeseymissin çok üzüldüm çok gicik oldum

evet hem de çok sevdim herşeyi görmezden geldim Ama o hiç bir zaman benim onu sevdiğim kadar sevdiğini hissettirmedi ,söz de öyle ama icraat yok
Malesef gelen sinyalleri görmezden geliyoruz . Aslında biz hakediyoruz bu yaşadıklarımızı . Tecrübe ile sabit .

Mesela ben öyle yaptım . Birincide barıştık ikincide boşandık . Ben düzeleceğini düşünmüyorum . Sevgili konu sahibi size bu denli kalp Kırıcı cümle sarfeden adamdan eş olmaz . Boşuna kendinizi hırpalatmayın .

Kadın boşanmak istemiyoki. Ah canım okadar uzun uzun yazmışsın. Aşık onu döven söven tiksinen kocasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…