Kocam benden boşanmak istediğini söylüyor :'(

Kocam gerçekten boşanmak istiyor mu?

• evet

OY: 80 79,2%
  • hayır

OY: 1 1,0%
  • Blöf yapıyor

OY: 20 19,8%

• Ankete Katılan
    101

yanlış bilgiler.
evlilikte bir yılı doldurmus olma anlaşmalı bosanmanin sartidir. çekişmeli olarak her zaman boşanılabilir.

Mahkeme bir yıl dolmadaan bosamıyor cünkü ondan söylüyor olabilir . Esinizin kafasi cok karisik karisini istemeyen tiksinen bir adam ayni yatakta yatmaz .

El işinin olmadığı benim dikkatimi çekmişti diyen koca ?

Neyse, kocan seni boşamak istiyor. 1 seneyi beklemesinin nedeni herkesin dediği gibi anlaşmalı boşanma. Derdi de şu, anlaşmalı boşanma ile tüm nafaka haklarınızdan ve tazminatlarınızdan vazgeçmenizi isteyecek, size psikolojik baskı yapacak ve siz de lanet olsun diyerek kabul edeceksiniz. Sakınn

Lütfen bu süreçten önce bir çekişmeli boşanma davası siz açın, hem tazminat isteyin hem de nafaka. Düğündeki harcamalar, katkı payları, manevi zarar derken o kv'de o Görümceyi de öyle bir delirtirsiniz ki.

Alacağınız tazminatı ve nafakayı ödemek için annesinin kucağında geçireceği saatlerde de çalışmak zorunda kalır.

O kadar sahipsiz mi kadınlar. Canın istedi nikahla, sıkıldın boşa? Oldu canım.

Haklarınız var bayanlar, hem de sandığınızdan daha fazla. Lütfen kullanın. Bir kısmı da boşanma davası açmadan kullanabileceğiniz haklar. Hepsini gözden geçirin lütfen

Mahkeme bir yıl dolmadaan bosamıyor cünkü ondan söylüyor olabilir . Esinizin kafasi cok karisik karisini istemeyen tiksinen bir adam ayni yatakta yatmaz .
Geçtiğimiz gün ben koltukta uyuyakalmışım geldi uyandırdı mesela ben yatıyorum hadi diyeDün de ben ağlıyordum koltukta yatıyorken kalktı gitti yattı

Geçtiğimiz gün ben koltukta uyuyakalmışım geldi uyandırdı mesela ben yatıyorum hadi diyeDün de ben ağlıyordum koltukta yatıyorken kalktı gitti yattı

Bence hala kocanı seviyorsunnnn ve düzelir diye umut ediyorsun. İnş. düzelir kim ister evlenip boşanmayı...

Bence hala kocanı seviyorsunnnn ve düzelir diye umut ediyorsun. İnş. düzelir kim ister evlenip boşanmayı...
Evet seviyorum kahretsin ki nede sevdiğimi de anlamıyorumMantık ötesi yaptığım ,boşanacağım diyorum ama cesaret de yok Offff çok çaresizim

Şimdi de çekişmeli olacak şekilde dava açılabiliyor diye biliyodum .Şahit olduktan sonra 1 2 celse de boşanan arkadaşlarım var

O zaman yanlış bilgilendirmiş olmıyım ama benimde 8. ayda boşananbi tanıdığım var avukatın yanında karşılıklı bişeylere imza attılar 1 hafta içinde boşandılar.Kendiside bana böyle söylemişti.İki tarafında boşanmayı kabul etmesi evliliği temelden sarsıcı bi unsurmuş filan diye. Araştırılması lazım.

O bosanmasa bile bu sartlar altinda sen neden bosanmiyorsun cekilir gibi degil evliligin

Reactions: anu
Ay tiksindim resmen! Ne karaktersiz bir yaratıkmış bu ya??
Bacım deli misin divane misin ya?? Ne işin var bu pislikle hala aynı evde?
Sana bunu söyleyebilin bi adamı özleyeceğine inanıyor musun gerçekten??
Ya rica ediyorum okumuş etmiş meslek sahibi olmuş kızlarımız da kendini düşürmesin şu zavallı duruma yaa!!
Boşan kurtul lütfen! Kendi gururunu ailenin gururunu düşün
Ay şiştim okudukça başka saçmalıklar çıkıyor

cekismeli bosanmislardir. taraflar sorun cikarmayinca süreç uzamamistir.

ve siz hala boyle birinden boşanmak istemiyorsunuz. ne diyebiliriz ki.

Topla esyalarini çık git istenmedigim yerde durmam de hatta mümkünse onu kov esyalari baban almış.bu ne ya bir sene dolsunda bosanalim diye evlilikmi geçer.anlaşmali boşanip tazminattan yirtacak aklınca anasi demiştir bunuda ona.gözünüzü seveyim ezdirmiyin kendinizi boşanmak bu kadar kabus olmamali,ki ailenizde ilgili belli sizi kapinin önüne koyacak değil anlamislardir ne olduklarini.

Seni cok iyi anlıyorum ama arkandan bırakıp gidecek bir evladin yok arkanı dön git ne bekliyoraun şiddet var diyorsun değişmez emin ol

Daha neler neler var...Ne saçmalıklar ne karaktersizlikler...

Seni cok iyi anlıyorum ama arkandan bırakıp gidecek bir evladin yok arkanı dön git ne bekliyoraun şiddet var diyorsun değişmez emin ol
Evet 1 kere oldu bir daha olmaz dedim sineye çektim ve gerisi geldi...Ama karşımdaki sessiz sedasız hayatımdan çıkacak biri de değil ...Ben hadi duygularımı bir kenara bıraktım boşanacağım diyorum ...Bni ve sevdiklerimi yaralayarak gidecek bu adam....

Canım anlaşmalı boşanma için 1 yılın dolması şart o yüzden 1 yılın dolmasını bekliyor.
ona yalvarip kendini kucultup onu yuceltme.
Sen 1 yılı bekle ben beklemiyorum de davayı aç.tiksinuyormus nefret ediyormuş bir süre sonra kendine olan güvenini somurecek
senden bir tane daha yok ezdirme kendini.

Topladım eşyalarımı çıktım gittim desem insanlara nasıl mücadele edeceğim..Sorular sorular yargılamar,malum ülkemizde boşanmış kadınların hayatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…