- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç güvenmiyorum ki kendime artık sürekli bir aşağılamayla karşı karşıyayım..giderek ona karşılık vereceğim diye onun gibi bir insan olmaya başlamaktan korkuyorumCanım anlaşmalı boşanma için 1 yılın dolması şart o yüzden 1 yılın dolmasını bekliyor.
ona yalvarip kendini kucultup onu yuceltme.
Sen 1 yılı bekle ben beklemiyorum de davayı aç.tiksinuyormus nefret ediyormuş bir süre sonra kendine olan güvenini somurecek
senden bir tane daha yok ezdirme kendini.
şiddet, hakaret, iftira tehdidi var, sevgi saygı yok ama sen bu adamla hala aynı yatakta nasıl uyuyorsun?Evet 1 kere oldu bir daha olmaz dedim sineye çektim ve gerisi geldi...Ama karşımdaki sessiz sedasız hayatımdan çıkacak biri de değil ...Ben hadi duygularımı bir kenara bıraktım boşanacağım diyorum ...Bni ve sevdiklerimi yaralayarak gidecek bu adam....
evet şimdi de onlara ben sizi böyle karaktersiz insanların içine soktum bir de boşanıp elaleme açıklama yapmak zorunda bırakıyorum diyemiyorumSen kendin kaşınmışsın ben bunu anladım. Evlenmeden çıkmış herşey ortaya ama sen genede evlenmişsin. Ailene üzüldüm sırf sen istiyosun diye sömürülmeye ses etmemişler
Sen önce dik dur mesleğin var mi ya da ailen şansa kucak acar mi bilmiyorum.en kötü ihtimalle kadın sığınma evleri var.hem dayak hem hakaret hem aşağılama güvenini somurmusHiç güvenmiyorum ki kendime artık sürekli bir aşağılamayla karşı karşıyayım..giderek ona karşılık vereceğim diye onun gibi bir insan olmaya başlamaktan korkuyorum
Böyle mucadele etmek ya beni gercekten bosarsa diye yaşamak dahami kolay geliyor size.?Topladım eşyalarımı çıktım gittim desem insanlara nasıl mücadele edeceğim..Sorular sorular yargılamar,malum ülkemizde boşanmış kadınların hayatı
Ailem kucak açar tabi mesleğim de var şükür....Şu an çekip gitmeliyim yani bu evdenSen önce dik dur mesleğin var mi ya da ailen şansa kucak acar mi bilmiyorum.en kötü ihtimalle kadın sığınma evleri var.hem dayak hem hakaret hem aşağılama güvenini somurmus
Çevre baskısını takma ağzı olan konuşur sen yaşıyorsun kimse bilmez.en azından kaybetmeyi bir görsün dovsem de sovsem de boyun eğen biri olarak görüyor.
evet şimdi de onlara ben sizi böyle karaktersiz insanların içine soktum bir de boşanıp elaleme açıklama yapmak zorunda bırakıyorum diyemiyorum
sakın boşanma o zaman. soran olursa gururla;Topladım eşyalarımı çıktım gittim desem insanlara nasıl mücadele edeceğim..Sorular sorular yargılamar,malum ülkemizde boşanmış kadınların hayatı
Ahhh ahh Allah çocuğuna sağlık versin umarım ssizin için herşey güzel olur...Çocuğu hiç düşünmedim çok dikkat ettim o yüzden...Şükür ki yok Allah isteyene istediği zamanda versin ...Çocuklayken çok daha zor anlıyorum böyle konuşunca sen niye duruyorsun hala diyorum kendimeHicbirsey yapamaz sen güçlü dur ki anlasın zor biliyorum ama korkma korkarsan korktugun başına gelir ya bunu soyleyecemie kizacaksin ama dua et bebeğin yok bak bana arkami dönüp gidemiyorum ben babasız büyüdüm kızım da buyumesin diye katlaniyorum kelin merhemi olsa kendi başına sürer hesapi
Esinle son kez kararlı konuş 1 yılı bekliyorum dediği anda ben beklemiyorum hemen boşanma davasını açıyorum de.Ailem kucak açar tabi mesleğim de var şükür....Şu an çekip gitmeliyim yani bu evden
o iki kadının kendileri yüzünden akrabalarından biri karısını babasının evine gönderdi diye nasıl övünerek anlattığına bile şahit oldum..Onlarla çok zordu herşey zaten olmadı ama en çok nasıl onların hayatı yolunda gidiyor onu anlayamıyorumSen demezsen deme eşin diyecek biz boşanıyoruz diye kusura bakma öyle kv ve görümce varken senin evliligin asla kurtulmaz şiddet bile uygulamış sana, bu evlilik bitmiş zaten
Evet seviyorum kahretsin ki nede sevdiğimi de anlamıyorumMantık ötesi yaptığım ,boşanacağım diyorum ama cesaret de yok Offff çok çaresizim