Kocam benden boşanmak istediğini söylüyor :'(

Kocam gerçekten boşanmak istiyor mu?

• evet

OY: 80 79,2%
  • hayır

OY: 1 1,0%
  • Blöf yapıyor

OY: 20 19,8%

• Ankete Katılan
    101
Sen kendin kaşınmışsın ben bunu anladım. Evlenmeden çıkmış herşey ortaya ama sen genede evlenmişsin. Ailene üzüldüm sırf sen istiyosun diye sömürülmeye ses etmemişler

Canım anlaşmalı boşanma için 1 yılın dolması şart o yüzden 1 yılın dolmasını bekliyor.
ona yalvarip kendini kucultup onu yuceltme.
Sen 1 yılı bekle ben beklemiyorum de davayı aç.tiksinuyormus nefret ediyormuş bir süre sonra kendine olan güvenini somurecek
senden bir tane daha yok ezdirme kendini.
Hiç güvenmiyorum ki kendime artık sürekli bir aşağılamayla karşı karşıyayım..giderek ona karşılık vereceğim diye onun gibi bir insan olmaya başlamaktan korkuyorum:KK43:

Evet 1 kere oldu bir daha olmaz dedim sineye çektim ve gerisi geldi...Ama karşımdaki sessiz sedasız hayatımdan çıkacak biri de değil ...Ben hadi duygularımı bir kenara bıraktım boşanacağım diyorum ...Bni ve sevdiklerimi yaralayarak gidecek bu adam....
şiddet, hakaret, iftira tehdidi var, sevgi saygı yok ama sen bu adamla hala aynı yatakta nasıl uyuyorsun?
adam boşanacağım diyor sen hala umut mu taşıyorsun? boşanmazsan sana iftira atacağını söylüyor ve sen 1 sene dolmasını mı bekliyorsun?
şimdi veya sonra bu pislik seni cümle aleme rezil edecek, boşanırken maddi olarak en az zararla kurtulmak için seni çamura batıracak ve sen hala susup bekliyorsun öyle mi?
ekonomik özgürlüğünüz olmadan sakın evlenmeyin diyen KK kadınları, konu sahibine ne diyeceksiniz?

Sen kendin kaşınmışsın ben bunu anladım. Evlenmeden çıkmış herşey ortaya ama sen genede evlenmişsin. Ailene üzüldüm sırf sen istiyosun diye sömürülmeye ses etmemişler
evet şimdi de onlara ben sizi böyle karaktersiz insanların içine soktum bir de boşanıp elaleme açıklama yapmak zorunda bırakıyorum diyemiyorum:KK43:

Bak daha gencsin çocukta yok seven adam böyle yapmaz şiddette varmis yillar sonra pisman olursun yine zamaninda gitmedim diye..

Hiç güvenmiyorum ki kendime artık sürekli bir aşağılamayla karşı karşıyayım..giderek ona karşılık vereceğim diye onun gibi bir insan olmaya başlamaktan korkuyorum:KK43:
Sen önce dik dur mesleğin var mi ya da ailen şansa kucak acar mi bilmiyorum.en kötü ihtimalle kadın sığınma evleri var.hem dayak hem hakaret hem aşağılama güvenini somurmus
Çevre baskısını takma ağzı olan konuşur sen yaşıyorsun kimse bilmez.en azından kaybetmeyi bir görsün dovsem de sovsem de boyun eğen biri olarak görüyor.

Topladım eşyalarımı çıktım gittim desem insanlara nasıl mücadele edeceğim..Sorular sorular yargılamar,malum ülkemizde boşanmış kadınların hayatı :KK43:
Böyle mucadele etmek ya beni gercekten bosarsa diye yaşamak dahami kolay geliyor size.?

Hicbirsey yapamaz sen güçlü dur ki anlasın zor biliyorum ama korkma korkarsan korktugun başına gelir ya bunu soyleyecemie kizacaksin ama dua et bebeğin yok bak bana arkami dönüp gidemiyorum ben babasız büyüdüm kızım da buyumesin diye katlaniyorum kelin merhemi olsa kendi başına sürer hesapi

Niye aynı evde duruyorsun ki onla ..sen baş tekmeyi terket onu..çok kızıyorum senin gibi hemcinslerime.. Olmaz böyle bir adamla aileside bir cins, normalde kötü, gece yanında yatıyor haa..Yuh yani bisey derdim de neysee..çocuk falan olmadan ailene dön lütfen..

Sen önce dik dur mesleğin var mi ya da ailen şansa kucak acar mi bilmiyorum.en kötü ihtimalle kadın sığınma evleri var.hem dayak hem hakaret hem aşağılama güvenini somurmus
Çevre baskısını takma ağzı olan konuşur sen yaşıyorsun kimse bilmez.en azından kaybetmeyi bir görsün dovsem de sovsem de boyun eğen biri olarak görüyor.
Ailem kucak açar tabi mesleğim de var şükür....Şu an çekip gitmeliyim yani bu evden :KK43:

evet şimdi de onlara ben sizi böyle karaktersiz insanların içine soktum bir de boşanıp elaleme açıklama yapmak zorunda bırakıyorum diyemiyorum:KK43:

Sen demezsen deme eşin diyecek biz boşanıyoruz diye kusura bakma öyle kv ve görümce varken senin evliligin asla kurtulmaz şiddet bile uygulamış sana, bu evlilik bitmiş zaten

Topladım eşyalarımı çıktım gittim desem insanlara nasıl mücadele edeceğim..Sorular sorular yargılamar,malum ülkemizde boşanmış kadınların hayatı :KK43:
sakın boşanma o zaman. soran olursa gururla;
kocam dövdü, sövdü, kovdu gitmedim. tiksindi ama yine de gitmedim. aşağılık adi, iftira atmaya meyilli ama yine de kocamı bırakmadım diye övünerek anlatırsın. ekonomik özgürlük neymiş, kocam olmadan manasız böyle şeyler diye gerine gerine anlatırsın çevrene.
bravo.

Hicbirsey yapamaz sen güçlü dur ki anlasın zor biliyorum ama korkma korkarsan korktugun başına gelir ya bunu soyleyecemie kizacaksin ama dua et bebeğin yok bak bana arkami dönüp gidemiyorum ben babasız büyüdüm kızım da buyumesin diye katlaniyorum kelin merhemi olsa kendi başına sürer hesapi
Ahhh ahh Allah çocuğuna sağlık versin umarım ssizin için herşey güzel olur...Çocuğu hiç düşünmedim çok dikkat ettim o yüzden...Şükür ki yok Allah isteyene istediği zamanda versin ...Çocuklayken çok daha zor anlıyorum böyle konuşunca sen niye duruyorsun hala diyorum kendime:KK43:

Ailem kucak açar tabi mesleğim de var şükür....Şu an çekip gitmeliyim yani bu evden :KK43:
Esinle son kez kararlı konuş 1 yılı bekliyorum dediği anda ben beklemiyorum hemen boşanma davasını açıyorum de.
Adama bak bekliyormuş boşanmak için
ezik duran kararlı güçlü dur başkaları ne der diye de hareket etme.kendini dusun

Sen demezsen deme eşin diyecek biz boşanıyoruz diye kusura bakma öyle kv ve görümce varken senin evliligin asla kurtulmaz şiddet bile uygulamış sana, bu evlilik bitmiş zaten
o iki kadının kendileri yüzünden akrabalarından biri karısını babasının evine gönderdi diye nasıl övünerek anlattığına bile şahit oldum..Onlarla çok zordu herşey zaten olmadı ama en çok nasıl onların hayatı yolunda gidiyor onu anlayamıyorum:KK43:

Evet seviyorum kahretsin ki nede sevdiğimi de anlamıyorum:KK43:Mantık ötesi yaptığım ,boşanacağım diyorum ama cesaret de yok :KK43:Offff çok çaresizim:KK43:

Niye seviyorsun sana diyim ulaşılmaz geliyor, kaybetme korkusundan cesaret edemiyorsun. Asıl bırakıp gidememenin nedeni bir daha aynı uyumu yakalar mıyım , başka birini sever miyim vs.vs. diye düşündüğün için boşanırsam mutsuz olurum, yalnız kalırım tipik korkular sarıyor seni. Yahu bu adam da zerre karakter onur yok. İftira atmak ne demek ya canını yerde mi buldun. İnan bana böyle her gün ölmektense yalnız kalmak cennet gibi gelir. Ailene durumu anlat en kötü biz sana demiştik derler ama ana baba yine yaralarını sarar ve zaman geçtikçe kendi kendine dicen bu ''ezik herife'' niye katlandım. Adam bildiğin zavallı ya kendine ait bir hayatı yok !

yine kilibik erkek faciasi..erkek cocuk annelerine sesleniyorum oglunuzu kendinize asik yetistirmeyin birakin sizi annesi olarak esinide hayat arkadasi herseyi olarak gorsun.benimde iki oglum var valla nasip olursa gelinim degil kizim gibi severim onlari..cnm esin tam bi ok..z..ben olsam ne yapardim anasinida karsima alip al oglunu kendi koynunda uyut.madem beni kiskaniyon..esinede ne kadar beddua varsa hepsi..caniniz cehenneme derdim.bir dk bile durma o evde gunu gelince seni kapi disari edicekler takii o gune kadar oglumun yemegini yapsin camasirini yikasin hizmetciligini yapsin diye dusunuyorlar..hic hayir gelmez haberin olsun.

X