Gerçekten bilmiyorum nedeniniEvi terk et ne diye onunla aynı evde oturuyorsun ki?
evet hem de çok sevdim herşeyi görmezden geldimSeverek mi evlendin ?
Ahhh ahh o kadar alıp başımı gidecek kadar güçlü olmayı isterdim kiBak canım sakın yalvarma hiç canına eziyet etme insanları aynı evde yaşamaya başlıyınca tanıyoruz senin kocan aileci ve değişmez diye düşünüyorum senden tiskindiğini söylemiş sakın taviz verme daha ne duruyosun o evde toparlan git derim şimdiden sorunlar almış başını gitmiş cocukta yok ben uzatma derim yani şimdi ki aklım olsa asla taviz vermezdim eşimi boşardım sen anlatınca yaşadıklarım geldi aklıma cicim ayları annesiyle ablasıyla geçiyo cocuk fılanda yapma sakın eger aranız düzelirse bir kaç sene iyice eşini tart derim
Ama ya böyle bir cesarette bulunduğum için pişman olursam...Gidersem aramaz bir dahaValla blöf yapıyorsa ancak rest çekerek anlarsınız. Herkes bir değil tabi ama bana kocam bunları söylemiş olsa eşyalarımı toplar annemin evine giderim. Giderken de bir yıl dolmasını tiksindiğin insanla aynı evde geçirme bir yıl dolunca mahkemede görüşürüz der giderim.daha da o arayana kadar tek kelime sesimi duyamaz. Ha bunun sonunda ya kıymetimi anlar yada boşanırız
İstemiyorum neden onunla olmak istediğimi düşününce mantıklı bir sebepte bulamıyorumSanırım siz boşanmak istemiyorsunuz ama siz bu şekilde nasıl evli kalacaksiniz