Şimdi sana öyle söylenmez saçmalama."benden gizli yada istemeyeceğim bir şey yaparsan sana hakkımı helal etmem ne bu dünyada ne öbür dünyada" diyeceğim.
dediğin gibi derim canım neden dinlemeyeyim gayet mantıklı..Şimdi sana öyle söylenmez saçmalama.
benden birşey gizleme yalan söyleme böyle oldukça düzelemiyoruz hep aynı döngüde kalıyoruz de desem nede olsa dinlemezsin.
Canım en fazla ben kızıyorum diye gizlice masaj yaptırmıştır benim tanıdıklarımdan çoğu kişinin eşi yaptırıyor masaj.. birde o aralar bana kızgındı muhtemelen ondan rahatlamak filan istedi ama ben yine tavrımı koymuş oldum bu konuda..nedense bırıyle buluştuğuna onun saunaya sadece gırdığıne pek ınanamadım.
Canım bende düzeltmeye çalışıyorum huylarımı ne yapayım işte yavaş yavaş elimden bu kadarı geliyor.. Şu vajinusmus sıkıntısını yenersem belki geçer yada bir nebze azalır inşallah..Gerçekten çok büyük psikolojik sorunlarınız var eşiniz iyi insanmış ki bu paranoyalara dayanıyor bu nedir yahu telefona bakmalar yok teleferiğe binmiş binemez mi yanii tek boşuna anlamadım ben ne var bunda bize bir açıklar mısınız aman kapacaklar eşinizi eve kapatın üzerine kilitleyin. Benim eşim bana bunların onda birini yapsa boşarım nasıl bir saygısızlık. Boşanın güvenmiyorsanız yani.
Canım dediki bakacak mısın diye bıraktım dedi silebilirdim istersem dedi..Aydan Şener yada Catherine Zeta jones profil resimli bir üye var,tam dikkat etmedim ama konularınız aynı o üyeninkine benziyor.
Masaj salonu olayı çok sinir bozucu da sizin kadar kıskanç eşi olan bir adam nasıl telefonunu temizlememiş enteresan yani..Adam resmen cami duvarına işemiş :))
Kızlar bunu yazsam mı yazmasam mı diye çok düşündüm ve bazı üyeler bana çok kızacak biliyorum...
Yine mi yaptın diyecekler...
Ama insan huyunu birden bırakamaz ki çok dirayet gösteriyorum gerçekten..
Konu şu eşim şehir dışına çıkmıştı ya birkaç gün yoktu.. Akşamları aradığımda ulaşamadıklarım oldu ben toplantıdayım diye geçiştirdi hep beni birşey demedim..
Şimdi sorun şu geldi o başka birşeyle ilgilenirken telefonuna baktım merak edip..
Masaj salonuna gitmiş kaldığı şehirde.. Şehrin adını yazmış masaj merkezleri filan yazmış..
Sonra ben buna sordum ne demek bu diye çünkü ben masaja gitmesine kesinlikle karşıyım..
Başka bir kadının eşimin tüm vücudunu ellemesi benim hoşuma gitmiyor.. Bunu normal görenler olabilir saygı duyarım yani ama bana ters bir durum..
Neyse işte sordum buna bana dediki bir abiyle buluştum orda o masajdaymış orada bende gittim yanına ben masaja girmedim saunaya girdim sadece dedi adam benimle orda buluşmak istedi dedi. Sonra teleferiğe bindiğini kaçırdı ağzından.. Devlet adamıydı buluştuğum adam filan dedi.. Sarıldı gitmedim aşkım filan dedi güzelce anlattı ben tamam inandım desem konu kapanacaktı ama ben pek inanamadım..
Sonra bana kızdı sen hala benim telefonumu karıştırmaya devam mı ediyorsun diye bilmem ne..
Çok aşırı sinirlendi..
Bende dedim kocamın telefonunu merak ediyorum bak birşey varmış demekki filan dedim.
O da bana dediki tam eve ısınmaya başlayacakken yine aynı oluyorsun dedi.. Sen hiç değişmezsin filan dedi.
Bende bana yalan söyledin toplantıdayım diye dedim..
Anlamazdın ki dedi kızdı bağırdı filan sonra yattı. Ben yine baya bir ağladım tabi.. Sonra bende yattım yanına. gece sarılmaya kalktım bir iki kez kendini geri çekti sonra o da dayanamadı sanırım sarıldı sabah hiç bir şey olmamış gibiydi bilmiyorum yani..
Suçluluk psikolojisi midir nedir bu..
Şuan aramız çok iyi maşallah..
Ama benim içim içimi yiyor o adamla buluştuğuna bir türlü inanasım gelmedi..
Hemde teleferiğe filan binmiş tek başıma bindim diyor.. Yani bilmiyorum..
İçim içimi yiyor bu akşam sorsam mı sormasam mı bilmiyorum..
Masaja gitti mi gittiyse kimle gitti masaja saunaya..
Sonra teleferiğe kiminle bindi yada tek miydi ki tek başına olması çok saçma..
Off çok kötüyüm ya yalan söyledi bana ve üste çıktı dediklerine inanmadığım ve telefonunu karıştırdığım için ben suçlu oldum..
Ben şimdi namaza gideceğim kızlar bol dua edeceğim doğru adımı attırsın rabbim diye sizin fikirlerinizi de merak ediyorum..
İçim içimi yiyor sormam lazım..
Düşüncem masaja gitmiştir belki tek başına ama ben çok karşıyım.. Bir kadın tüm vücuduna dokunmuşsa çok kötü hissederim..
Peki teleferik ne alaka kimle bindi yada nedir anlamadım ya of...
Nolur bir de siz akıl verin şu kardeşinize..
Hatırlamıyorum yurt dışında yaşayan bir üyeydi.Canım dediki bakacak mısın diye bıraktım dedi silebilirdim istersem dedi..
Kuzum benim eşim iş adamı yani çok aşırı stratejik düşünüyor filan..
Dediğin üyenin adı ne merak ettim
Peaceful galibaHatırlamıyorum yurt dışında yaşayan bir üyeydi.
Evet canım o üye.Peaceful galiba
tanımadığı kişiye evli birinin masaj yaptırması bana pek normal gelmıyor ama yine de umarım aranızda halledersiniz.Canım en fazla ben kızıyorum diye gizlice masaj yaptırmıştır benim tanıdıklarımdan çoğu kişinin eşi yaptırıyor masaj.. birde o aralar bana kızgındı muhtemelen ondan rahatlamak filan istedi ama ben yine tavrımı koymuş oldum bu konuda..
neden sarıldım çünkü yeni düzelmişken tekrar aynı olalım istemedim bu çoğu insana normal gelen birşey çünkü..
Yok bende karşıyım zaten canım ama inanmaktan başka birşey gelmiyor elimden ne yapayım..tanımadığı kişiye evli birinin masaj yaptırması bana pek normal gelmıyor ama yine de umarım aranızda halledersiniz.
ya kavga edeceeksin huzursuzluk çıkmasın diyorsan da kabul edeceksin baska secenek yokYok bende karşıyım zaten canım ama inanmaktan başka birşey gelmiyor elimden ne yapayım..
Bir süre sabredeceğim canım..ya kavga edeceeksin huzursuzluk çıkmasın diyorsan da kabul edeceksin baska secenek yok
Bencede kesinlikle bu dediklerini uygun bir zamanda laf arasında eşime diyeceğim.Eşinizi bilemem ama ben böyle erkeklerin kadınlara veya kadınların erkeklere masaj yaptığı salonların kapatılması taraftarıyım. İlla rahatlayacaklarsa gitsinler hamamda kese falan yaptırsınlar. Batıya özeneceğiz derken bütün değerlerimizi de kaybettik, utanma arlanma kalmadı diye düşünüyorum. Ben çok modernim diyenler de sonunda saçma sapan aldatma konularının ya faili ya kurbanı oluyorlar. Toplum olarak kültürümüzden uzaklaştıkça, ailelerin de insanların da huzuru, akıl sağlığı kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?