Koca sorunu...

Adamla buluşacaksa adam masaj salonun adını verir, oraya giderdi, yerini bilmiyorsa da o masaj salonun adını aratıp, konumunu öğrenirdi. X şehrindeki masaj salonları diye aratmasının tek sebebi olabilir, o da oradaki masaj salonlarının nasıl olduğuna dair bilgi alıp, birini seçmeye çalışmak ki bazı salonlar farklı amaçlarla çalışıyor diye duymuştum. Eski olaylarınız yüzünden bu olayı kolayca sümen altı etmeye çalışmasına izin vermeyin.

Son düzenleme:
Yaaa o masaj salonlarında neler döndüğünü biliyoruz. Masaj falan yapılmıyo. Çok masaj istiyosa yaşadığınız şehirde güzel bi otele gider gerçek masaj yaptırırdı.

Adam seni aldatıyor gbi geldi iş yerini ara ve bu iş görüşmesi hakkında bilgi al. Külliyen yalan..!

O buluştuğu adamı yanında arasın hoparlörden konuşsun şuraya gittik ii oldu gibisinden. Bi şekilde inandırsın seni . Ben olsam bunu yapana kadar asla konuşmam!

Aldatma yoksa da yakında olur. Çünkü biri iter, biri gider.
Her itenden gitmek mi gerek. Önce boşasın ne hali varsa görsün tabi karakteri varsa.. evden soğuttun bilmem ne bunlar ztn aldatan erkeğin en yaratıcı bahanesi

Her itenden gitmek mi gerek. Önce boşasın ne hali varsa görsün tabi karakteri varsa.. evden soğuttun bilmem ne bunlar ztn aldatan erkeğin en yaratıcı bahanesi

Öyleyse bu bahaneyi tepsi içerisinde kendi ellerimizle sunmaya gerek var mı?

Adamdan bi özür dilemediğiniz kalmıs sarılmak nedir eşinizdeki tripler
Daha cok ah vah edersiniz
Adama soramaz mı adres ne diye
Neyse Allah yardımcınız olsun

Hiçbir erkek başka bir erkeğe masaj yaptırmaz :)

Konu sahibi sana yazarken bile üşeniyorum , çünkü asla dinlemiyor bildiğini okuyorsun.
Amaç sadece konu açmak hepsi bu.
..

Bir insanın duruşu olmalı, net , duru olmalı.
Sen çok acayip birisin.

Hem eşeleyip duruyorsun, inanmıyorsun , hem de habire aşkım değip peşinden koşuyorsun.

Ikincisi elinde net delil olmadan konuşup durma eşinle. Iyice yuzgoz oluyorsun.Eline hiçbir şey geçmiyor.

Ne olacak adama sorduğunda , " evet" mi diyecek ?

Eğer bahane geçerli bi açıklamayla eşdeğerse eşimi aldatmak için bin tane bahanem var Bnde aldataym o zmn .

Sen bilirsin ayrılmakta bir tercihtir aldatmakta. Aldatan hiç kimse haklı değildir ama aldatılan da çoğu zaman masum ve mağdur değildir.

Peace'li nickli bir uye vardı, sensin dimi o

Neyse bu sefer sana hak verdim, yani masaj salonunda buluşmak falan geçsin bunları. Buluşacak olsa aratmaz bilir gideceği yeri. Teleferik konusu da bursa ise eger, ben bursa'dayım, teleferige binip Uludağ'a tek başına gitmez kimse, o da saçma. Başka nerede teleferik var bilmiyorum sanırım ankara'da şehir içinde var, öyle bir şeyse olabilir belki.

Ama seni kışkırtmak gibi olmasın da çok normal gelmedi bu anlatılanlar ve sonrasındaki tavırları. Bundan sonra şüphelendigin bir şey varsa hiç renk vermeden konu aç Allah aşkına. Adama soruyorsun olayları kilit noktasından da yakalayamiyorsun zaten sonra suçlu çıkıp kenar oturuyorsun. Şüphelendigin bir şey olunca karda yürüyüp izini belli etmeyeceksin yanlış yapıyorsun

Günaydın.
Ben senin eşinin senin tahmin ettiğin kadar iyi biri olduğunu düşünmüyorum.
Bence sen kıskançlıklarında haklısın.
Boşanmalısın.

Günaydın.
Ben senin eşinin senin tahmin ettiğin kadar iyi biri olduğunu düşünmüyorum.
Bence sen kıskançlıklarında haklısın.
Boşanmalısın.

Tipik suçlu adam önce alttan alır sonra baktı olmuyor üste çıkıp suçlayarak susturur sonra bir şey olmamış gibi davranır ki konu hemen kapansın. İnsan insanla iş için neden masaj salonunda buluşur zaten bunun bir açıklaması yok. Bir de ben de bir kadının eşime masaj yapmasını istemem. Yani masajla sevişmek arasında ince bir çizgi var bence. O konuda da haklı buldum sizi ama tavurlarınızda bir tutarsızlık var. Yani madem şüphelisiniz neden sarılıp düzeltmeye çalışıyorsunuz? Bir de sorarak bir şey öğrenemezsiniz. Tabi yalanlarına inanıp kendinizi rahatlatmak istiyorsanız o başka...

Kızlar hepinizin yazdığını okudum öncelikle peace nickli bir üye varmış ben o değilim :))
Buraya içimi dökmek amaçlı ve fikir amaçlı yazıyorum..
Dün sordum ordaki ünlü bir otel adını söyledi oraya gittim diye çok trafik olabileceği için teleferikle geçmiş oraya adam milletvekiliymiş bana adamın adını söyledi. Dediki nerelere çağırıyorlar pavyona çağıran bile var dedi ben kesinlikle gitmem zaten öyle bir yere dedi. Ben güzelce dedim bak öyle bir durum varsa söyleyebilirsin filan gibi o da güzelce anlattı sarıldık filan..
Kızlar aldatmaya kesinlikle ihtimal vermiyorum.. Öyle olsa zaten ayrıldığımızda bana dönmezdi diye düşünüyorum çünkü bana bağımlı değil yani ne bileyim işi gücü onu çok meşgul ediyor filan..
Bilmiyorum rabbim hayırlısını versin inşallah ne diyeyim bol dua ediyorum o da bunun farkında
Ayrıca bundan sonra şehir dışına çıkarken diyeceğim ki "benden gizli yada istemeyeceğim bir şey yaparsan sana hakkımı helal etmem ne bu dünyada ne öbür dünyada" diyeceğim.

Keşke size bastirmasına izin vermeseydiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…