Makicikk dün gittik canım 6 seans için 2400 tl ödedik, gerçekten eşim o kadar anlayışlıydı ve bana destek oldu ki çok şükür bir kere daha kıymetini anladım.. bazı arkadaşlar vajinusmussun ve aldatmadığını düşünmen garip demiş.. eşim beni sevmese zaten ayrıldıktan sonra neden barışsın bu bir ve ikincisi de eşim eskiden düzenli olarak masaja giden biriydi zaten ben istemiyorum diye gitmiyordu. yani diyeceğim o ki aldatmak herşeyi bitirmektir karakter meselesidir ben eşimi tanıyorum biliyorum ve aldatmasına olanak vermiyorum ki gittiği yer de ordunun sayılı otellerinden biri.
Çok şükür şuan herşey harika kuzum..
elizanelizan yok kuzum hiç zannetmiyorum ben eşimden öyle bir şey kesinlikle beklemiyorum az önce yazdım yani neden beklemediğimi, ki bana o kadar destek oldu ki.. bu aralar sıkışık olmamıza rağmen 2400 tl yi direkt çektirdi karttan yani sevmeyen adam bu kadar uğraşmaz benimle zaten eski konularımda yazmıştım kuzum..
Q qbrha canım bende arkadaşlarımla ayda 1 2 kez saygın otellerde masaja gidiyorum ve gerçekten masaj yapıyorlar başka bir şey olmasına imkan yok yani kuzum. He bilindik bir otele değil de eve bilmem neye gidilirse o başka..