Koca sorunu...

Oncelikle 3 yildir esimi taniyorum asla agzidan ben guveniyrum adatmaz demedim demem seytan bi aranda herseyi alt ust eder. Ama sikma canini belki gercekten de dogrudur! Annemin bi lafi vardir erkekleri cozmek 50kez dugunlenen bir ipi cozmek kadar zordur... erkeklerin yaptiklarinin bir kismini gormezden gelcen derdi. Tabi suanda bende dahil kimse gormezden gelemiyor. Ama kirginsan sinirliysen seni tatmin etmeyen cevaplar verse bile sarilma!!! Kus kal surat as konusma bir suree.. yoksa alisir nede olsa kavgada etsek sariliyor barisiyor diye dusunur..

Ilk mesajında masaj salonu demiştin ama. Sonra otelde yaptırmışa çevirdin
Evet canım sonra konuştum ya eşimle otele gitmiş yani birşey çevirmedim sonra tekrardan konuşunca aldığım bilgi bu canım

Her yorum yapana kocam beni aldatmaz diyecekseniz neden konu açtınız ki
Canım ne alakası var insanlar aldatmış olma ihtimali üzerinde duruyor bende eşimin öyle biri olmadığını anlatmaya çalışıyorum zaten öyle olsa bana dönmezdi, önceki konularımı bilenler eşimi haklı buluyor hatta.. benim amacım yalanına engel olacak şeyler yapmaktı

Doğru canım bir daha öyle yapmayacağım.. Ben şehir dışından gelir gelmez sorun çıkardım telefonunu karıştırdım diye yanlış yaptığımı düşünmüştüm aslında.. O yüzden sarıldım ama bir dahaki sefere kırgınlığımı belli edeceğim güzel bir şekilde..
Ama dediğim gibi bir süre sabırlı olmam lazım canım..

Masaja gidebilir de neden başka şehirde gidiyor? Fırsattan istifade merdiven altı mutlu sonla biten bir masaj salonu mu bulayım dedi acep? Bir de neden masaj salonunda buluşuyorlar, gizli görev mi? Çok enteresan bir eşin var. Bence sen haklısın ama sarılmış, yutmuşsun işte. Olayı sürdürmen yersiz olur.

Canım diğer konularımda da bahsetmiştim, burada da belirtmiştim diye hatırlıyorum ama belirtmemiş olabilirim..
Eşim iş için zaman zaman (nadiren) şehir dışına çıkıyor. Orada kalması gerekiyor.. Bu sebeple orduya gitmişti.
Adamın milletvekili olduğunu göz önünde olmak istemediğini söyledi canım. Anlatsam bana inanmayacaktın dedi..
Anlattığı olayın doğruluğunu rabbim bilir.. Ben 2 kere sordum artık.. Ama en fazla ordudaki bir arkadaşı masaja gidelim demiştir, o da gitmiştir yani bu olabilir en fazla.. Ama tepkimi gösterdim yinede..
Dün akşam da eve giderken dedimki bence masaj yaptırmak sevişmenin bir alt kademesi filan dedim (burda bir arkadaş öyle yazmıştı saolsun bende ordan alıntı yaptım).. Masaja gittiyse de profesyonel bir yere gittiğinden eminim otel bilindik lüks bir otel zaten kuzum.. Ama bir daha gitmeyeceğini düşünüyorum..
He gitmediyse anlattıkları doğruysa da rabbim bilir artık..

Sizin şüpheci kişiliğiniz eşinizin işe geliyor bence..
Sudan sebeplerle çıkardığınız sorunlar sayesinde eşiniz tamamen haksız olduğu konularda dahi üste çıkmayı becerebiliyor.
Kendinizi kendinize karşı itibarsızlaştırıyorsunuz.
Eşiniz zerre güven vermedi bana bu arada

Ilk mesajında "neden masaj salonu aradı, bir kadinin elleri eşimin vücuduna değemez, yok neden teleferiğe bindi neden gizledi " diyen sendin. Simdi de herkes aldatmış gibi konusuyo benim eşim yapmaz diyosun. Gerçekten normal değil canım ilk yazdıklarınla şimdiki yazdıkların. Allah eşine sabır versin

Evet olabilir.. Bu durumu tersine çevirmek için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum canım..
İnşallah düzeliriz..

Canım evet hala öyle diyorum sadece ben kızarım diye gizlediğini düşünüyorum, aldattığını zannetmiyorum.
Rabbim cümlemize sabır versin inşallah..

Evet olabilir.. Bu durumu tersine çevirmek için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum canım..
İnşallah düzeliriz..

Tutarlı olabilirsiniz mesela..
Konunuzun başında eşine hiç güvenmeyen, ondan gizli telefonunu didikleyen bir kadın varken ; konunuzun sonunda olayı Allah'a havale eden, teslimiyetçi ve asla aldatılmayacağını düşünen bir kadın profili çiziyorsunuz.
Aldatılmayacağınızdan bu kadar eminseniz eşinizi neden didikliyorsunuz onu anlayamadım ?

Evet ben de onu anlamadım.
Madem bu adam güven verici değil neden boşanılmıyor?
Yok eğer tertemizse neden didikleniyor?

Masaj konusunda haklısınız da teleferik de ne olacak ki ya anlamadim

Yani size kızana kadar önce güven sağlaması lazım, hem yalan söylemiş hem de niye güvenmiyorsunuz diyor. Siz de biraz kendinizi tutmaya çalışın, sarıldığınıza göre kurtarılacak bi durum. İkinizde dikkat ederseniz düzelecek gibi. Eşinize şunu anlatmanız lazım 'Bana söyle, ben bileyim, toplantına da, teleferiğine de gidebilirsin. Sorun teleferiğe binmen değil, sorun benim yalan söylediğini görmen' diyebilirsiniz. Ben nişanlımı çok sıkmıyorum, arkadaşlarıyla gece mangala gidecekse gitsin, ben sadece bana haber ver, nerede olduğunu, iyi olduğunu bileyim bana yeter diyorum. Siz de böyle derseniz en azından nerede ve ne yaptığınızı bilirsiniz, size söylemesiyle ilerlemiş olursunuz.

Canım alışkanlıklarımdan vazgeçmeye çalışıyorum gerçekten.. Yoksa bu zamana kadar birşeyini görmedim çok şükür yani..

Evet ben de onu anlamadım.
Madem bu adam güven verici değil neden boşanılmıyor?
Yok eğer tertemizse neden didikleniyor?
Sanırım eskiden kalma yada küçüklükten kalma bir alışkanlık.. Doktor babamı rol model aldığımı söyledi.. O da anneme öyle yapardı..

Öyle yapacağım canım inşallah dediklerinde haklısın..
Ben bu zamana kadar hep olur olmaz şeylere takılıp durdum çok yanlış yaptım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…