Canım anlıyorum ne demek istediğini ironi yapıyorsun şuan ama gerçekten öyle biri değil yani aldatmasına ihtimal vermiyorum büyük konuşmayayım ama.. Bundan sonra şehir dışına giderken içimin rahat etmesi için konuşmam gerek..Tamam senin eşin aldatmazsa o zaman boşver neden takıyorsun? İsterse yüz kadın masaj yapsın ne de olsa senin kocan aldatmazboşveeeeeer
Canım güzelce konuşacağım bu akşam sakince diyeceğim ki bak aşkım benim içimi kurcalayan bu konu var senin yanlış yaptığını kesinlikle düşünmüyorum başka bir kadın vs ama ben kızıyorum diye bana haber vermeden mi gittin diyeceğim güzelce.. daha toparlayıp tabi..Güzelim sen sarılarak konuyu kapatmışsın ama.Şimdi tekrar açınca daha büyük kavga çıkacak.Sen sakin ol.Kurcalama bence.Gözün açık olsun ama sıkboğaz etme.
Ben onun sana verecegi cevabı diyeyim.Canım güzelce konuşacağım bu akşam sakince diyeceğim ki bak aşkım benim içimi kurcalayan bu konu var senin yanlış yaptığını kesinlikle düşünmüyorum başka bir kadın vs ama ben kızıyorum diye bana haber vermeden mi gittin diyeceğim güzelce.. daha toparlayıp tabi..
Ben kendimi suçlu hissediyordum hep size saydığım sebeplerden dolayı canım ama bu kadar da değil..Ben onun sana verecegi cevabı diyeyim.
Yine başladın, yeter !
Bilmiyorum eşin zaten dün sana demiş bunu üstüne gittigin vakit patlak verebilir.
Umarım umdugun cevabı alırsın ne diyeyim.Ben kendimi suçlu hissediyordum hep size saydığım sebeplerden dolayı canım ama bu kadar da değil..
o akşam sırf tartışma büyümesin yorgun midesi bulanıyor filan diye uzatmadım..
Şimdi güzelce konuşacağım..
Valla canım bencede umarım yanılırsın ama ben yaşadığım tüm sorunları yazıyorum buraya.. Günlük tutmak gibi.. yani fikir almak önemli bence illaki insana parıltı veriyor.. Bu akşam konuşacağım bakalım içim içimi yiyor..Umarım umdugun cevabı alırsın ne diyeyim.
Bilmiyorum gkk1 ama sanki hep bana daha büyük bir sorunla buraya geleceksin gibi geliyor, umarım yanılırım.
Ben kendimi suçlu hissediyordum hep size saydığım sebeplerden dolayı canım ama bu kadar da değil..
o akşam sırf tartışma büyümesin yorgun midesi bulanıyor filan diye uzatmadım..
Şimdi güzelce konuşacağım..
Orduya gidipte teleferiğe binmeyene soverlermiş:) yahu orduda adam baska napsin. Dua et teleferiğe binmis. Yani akşam çıkar barada gidebilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?