Koca sorunu...

Masajı beraber yaptırıyoruz tatilde.
Aynı odada olduğumuz için aklıma hiç bir zaman başka bir şey gelmedi.
Tek gitse bozulurdum,çünkü ben de çok seviyorum masajı.
Teleferiği anlamadım,sakıncası nedir?

D damdan ordu canım.. sorun benden gizlemiş olması..

Y Yasamenerjisi canım benden neden gizledi ki o zaman yani..

J Janet Jak Esim canım büyük konuşmayayım ama eşim aldatmaz yani sadece masaja gitmek istemiştir yani ama ben karşı olduğum için de gizlemiştir hem aldatacak adam masaj merkezi diye yazmaz ki yani bence..

Zemo yok canım nick değiştirmedim ama olabilir yani haklısındır ne diyeyim..

Lovedreams canım aldatmadı bu zamana kadar hiç çok şükür öyle biri de değil zaten ama ben kızıyorum diye gizlice masaja gitti sanırım..

@inci_ser ben dayanamayıp soracağım sanırım.. gerçekten doğru söylüyor olabilir mi bilmiyorum..

_masumane_ aldatma olduğunu zannetmiyorum canım ama bilmiyorum ya off..

noram canım ben ne olursa olsun bu akşam soracağım sanırım..

kendinehas canım haftasonu birikenler bunlar yani ne yapayım.. bu konuyu açıp açmamakta çok düşündüm ama içim içimi yiyor.. hayırlısı inşallah..

sylvia_plath benim üzerinde durduğum ihtimal şu canım yani masaja gitmek istemiştir ben kızıyorum diye gizlemiştir bu..

Led_BiR_Vele_DisTiri canım ama ben önceden yapmam gereken hiçbir şeyi yapmıyordum yani artık kendimi düzeltip denemek istedim olmayacaksa da böyle olmasın diye ne bileyim..

yumurtadasaklanancivciv canım Allah korusun da yani bilmiyorum benden gizlediği ne olabilir eski bir arkadaşıyla filan mı görüştü nedir of ihtimal vermiyorum ama..

darkmore canım aldattığını düşünmüyorum sadece ben kızıyorum diye masaja habersiz gitti bence..

@mavihuzurdur_147258 ben dayanamayıp bu akşam soracağım ya içim içimi yiyor..

E elsa83 canım ama gizlemiş yani kafam çok takıldı..

Kedicikk061 canım bu akşam güzelce soracağım kızgınken dediklerimi duymuyor gibi..

demlicaykeyfi soracağım ben kesin ya bu şekilde olmaz gerçekten.. doğruyu söylemeye teşvik edeceğim..

Nooption hayır tabiki canım ama neden bana söylemedi sorun burda..

Laale canım teleferikte sorun bana söylememiş olması gizlemenin mantığı nedir.. ayrıca ben ona dedimki gel beraber masaja gidelim yok ben istemiyorum filan dedi.. şimdi tek gitmiş..

Tamam senin eşin aldatmazsa o zaman boşver neden takıyorsun? İsterse yüz kadın masaj yapsın ne de olsa senin kocan aldatmaz boşveeeeeer

Tamam senin eşin aldatmazsa o zaman boşver neden takıyorsun? İsterse yüz kadın masaj yapsın ne de olsa senin kocan aldatmaz boşveeeeeer
Canım anlıyorum ne demek istediğini ironi yapıyorsun şuan ama gerçekten öyle biri değil yani aldatmasına ihtimal vermiyorum büyük konuşmayayım ama.. Bundan sonra şehir dışına giderken içimin rahat etmesi için konuşmam gerek..
Masaja gitti bence ve kızdığım için sakladı hepsi bu..

Güzelim sen sarılarak konuyu kapatmışsın ama.Şimdi tekrar açınca daha büyük kavga çıkacak.Sen sakin ol.Kurcalama bence.Gözün açık olsun ama sıkboğaz etme.

Güzelim sen sarılarak konuyu kapatmışsın ama.Şimdi tekrar açınca daha büyük kavga çıkacak.Sen sakin ol.Kurcalama bence.Gözün açık olsun ama sıkboğaz etme.
Canım güzelce konuşacağım bu akşam sakince diyeceğim ki bak aşkım benim içimi kurcalayan bu konu var senin yanlış yaptığını kesinlikle düşünmüyorum başka bir kadın vs ama ben kızıyorum diye bana haber vermeden mi gittin diyeceğim güzelce.. daha toparlayıp tabi..

Ben onun sana verecegi cevabı diyeyim.
Yine başladın, yeter !
Bilmiyorum eşin zaten dün sana demiş bunu üstüne gittigin vakit patlak verebilir.

Ben onun sana verecegi cevabı diyeyim.
Yine başladın, yeter !
Bilmiyorum eşin zaten dün sana demiş bunu üstüne gittigin vakit patlak verebilir.
Ben kendimi suçlu hissediyordum hep size saydığım sebeplerden dolayı canım ama bu kadar da değil..
o akşam sırf tartışma büyümesin yorgun midesi bulanıyor filan diye uzatmadım..
Şimdi güzelce konuşacağım..

Umarım umdugun cevabı alırsın ne diyeyim.
Bilmiyorum gkk1 ama sanki hep bana daha büyük bir sorunla buraya geleceksin gibi geliyor, umarım yanılırım.

Umarım umdugun cevabı alırsın ne diyeyim.
Bilmiyorum gkk1 ama sanki hep bana daha büyük bir sorunla buraya geleceksin gibi geliyor, umarım yanılırım.
Valla canım bencede umarım yanılırsın ama ben yaşadığım tüm sorunları yazıyorum buraya.. Günlük tutmak gibi.. yani fikir almak önemli bence illaki insana parıltı veriyor.. Bu akşam konuşacağım bakalım içim içimi yiyor..

Yani eşlin yalan söylüyor,senden bir şeyler gizliyor di mi?
Zaten bir önceki konunda da televizyondaki şarkı yarışmasından kıskanmanın normal olmadığını söylemiştim.
Arkadaşım belli ki eşin problemli bir adam,senin de psikolojini iyice bozmuş.
Haklısın bence de neden boşanmıyorsun bu adamdan?

Orduya gidipte teleferiğe binmeyene soverlermiş:) yahu orduda adam baska napsin. Dua et teleferiğe binmis. Yani akşam çıkar barada gidebilirdi

Caniim benim kocada gitmis masaja yakaladim kiyamet koptu tabi avazim ciktigi kadar bagirdim ertesi gun bogazlarim agriyodu o derece gittigi masaj yeri kaliteli bir yerse sauna hamam havuz icinde oluyor zaten ben oyle bir pskolojiye girdim ki bir daha dokunamam sana bitti falan demistim sabaha kadarda agladim tabi..
Soyleyecegim su canim esim ben sakinlesince gittigi yeri gosterdi (tabi ben arayip oraya gidip gitmedigini kontrol ettim) nasil biy yer oldugunu egtimli insanlar oldugunu anlatyi tabi bende iyicene arstrdim psikilojim bozulmistu.
Gunahini almayim ama saunaya girxiyse masajada girmistir
Sende bemim gibi arastirmayi denesen

neyi konuşacaksın.
zaten aldatmaz diyorsun .
masaja gitmesini yasaklarsan yalan söyleyip gider yaşadığın olayda olduğu gibi.
adam teleferiğe bindiğini gizlemiş kızarsın diye. şaka gibi . adamı yalana teşvik ediyorsun sonra ama bana yalan söyledi diye ağlıyorsun.
kusura bakma ama okudun mu bir konu var adam telefonda kuzeniyle konuşuyor diye karısına kızmış erkek kuzenle konuşmazsın diye. o adamdan bir farkın yok hürriyet kısıtlıyorsun.
o yasak bu yasak kimse kendisini biri yönetsin neyi yapıp neyi yapamadığını söylesin yasaklar koysun diye evlenmiyor.

Bence konuşmayın. Konu kapanmış çünkü. Size ne söyleyecek sanıyorsunuz eşiniz?
Evet aşkım sana yalan söyledim masaja gittim.
Sonra sen yakalayınca tekrar yalan söyledim sen kızarsın diye gitmedim dedim ama gittim mi diyecek?
Yalan birdi iki oldu yani.
Şu erkekleri tanıyın artik onlarda yalan bitmez
Ben size verecegi cevabı söyleyeyim siz de sormayın lutfen. Guzellikle de sorsaniz cevap aynı olacak. Yeter yapmadım bisey diyorum! Beni boguyorsun! Tekrar tekrar bu konuyu açma beni kendinden uzaklastiriyorsun.
Tekrar haklıyken haksız duruma düşeceksiniz.

Hiçbir kadın durduk yerde eşinin bi şeylerini kurcalamaz. Adamın gizlisi saklısı var yalan söylüyo karısına. Mert olsun adam olsun dürüst davransın. Böyle yaparsa tabi kadın kurcalar.. karısının şüpheli hareketleri olsa elbet o da kurcalar..

Karı kocanın birbirinden gizli saklısı arkasından çevirdiği iş olmaz. Yapacak olduğu şeyden haberdar edicek ki karşı tarafın içi rahat olsun.

G gkk1 sadece şu yüzden kızdım size neden suçlu gibi gidip adama sarılıyosunuz? Madem sarılcaksınız kötü olmaya korkuyosunuz neden telefonu kurcalıyosunuz? Bence aklınıza bi şey koyun ve o doğrultuda ilerleyin yoksa bu adamın toto kaf dağına çıkar ve her olayda sizi bastırır.

Laale canım ben eşimi tanımadan önce de önceki ilişkilerimde de kıskanç biriydim.. yani eşim çoğu eşe göre iyidir yani sadece işine çok bağlıdır benimle ilgilenir konuşur vs.. sadece mesela masaj yaptırmayı seviyor ama ben kızıyorum diye gizlice yaptırmış sanırım bu..

@Blacksee55 canım öyle de neden gizliyor onu anlamadım..

- Pudra Pembe - bende soracağım canım işte sakince ama gerçekten beynimi yedim yani direkt masaj merkezi diye arattığına göre orda bilindik bir yere gitmiştir bence..

Nooption çok doğru söylüyorsun canım onunla bu akşam güzelce konuşacağım yalan olmasın diyeceğim ben bundan sonra takılmamam gereken şeylere takılmayacağım diyeceğim..

Bu adam varya sen ona buna takildigin icin sana karsi dürüst olamiyor. Sen onu yalan söylemeye zorluyorsun. Az kendini tutabilsen keske. Az birak adam nefes alsin. Hala çocuk gibi surat yaptığın halde adam sana sarılıp gitmediğini söylemis. Daha napsın. Bu adam seni aldatmak istese herseyi bitirmisti zaten, sana geri gelmezdi. Cunki sen cok sıkıyorsun adami. Adam duzelsin diye geldi. Akıllı ol biraz

Durubeyaz16 canım bilmiyorum kafam allak bullak oldu off.. çıkış saati de geliyor ..

Bittercoffee doğru söylüyorsun canım artık karar verme vakti geldi..

@Blacksee55 canım cidden yazdıkların beni kendime getiriyor ben artık öyle yapmayacağım.. bu akşam ona bana yalan söylememesi gerektiğini anlayışlı olacağımı belirteceğim hesap sormayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…