Galiba canım ama sabredeceğim bakalım.. Şu vajinusmusu bir atlatalım da inşallah..Ben bu olaydan sonra kavgalarınızda yada bu durumlara tepkilerine davranışlarına etki tepki meselesi olarak bakıyorum.
Bence sen tek balına suçlu değilsin diğer konuda sende çok suç bulmuştum mesela ama galiba eşin biraz seni itmiş bu durumlara sende zaten zemin hazır.
Yok canım ya benden gizlemesi sıkıntı diyordum ama otele teleferikle geçiş sağlamışNeeeeğ teleferik mi aman Allahımm
Şaka bi yana cahilliğime verin teleferikte bişeyler mi var +18 ?
Arkadaşım seni anlamaya çalışıyorum ama tam anlayamıyorum. Eşim teleferiğe binip oteline gittiğini benden neden gizlesin ya da bu bilgi benim için neden önemli olsun ki.Yok canım ya benden gizlemesi sıkıntı diyordum ama otele teleferikle geçiş sağlamış
Canım öyle değil masaj olan otele teleferikle geçmiş..Arkadaşım seni anlamaya çalışıyorum ama tam anlayamıyorum. Eşim teleferiğe binip oteline gittiğini benden neden gizlesin ya da bu bilgi benim için neden önemli olsun ki.
Eşin göründüğü kadarıyla yalana meyilli ama bence sen itiyorsun biraz da.
Allah kolaylık versin canımBir süre sabredeceğim canım..
Amin kuzum..Allah kolaylık versin canım
Galiba canım ama sabredeceğim bakalım.. Şu vajinusmusu bir atlatalım da inşallah..
Hem vajinusmus sorunu yaşıyosun hem de gerçekten masaja gittiğini düşünüyosun.. ilginç.. Masaj kelimesi geçen yerlerde masaj yapılmıyo. Cidden bunu kimse bilmiyo olamaz. Yazılanları okudukça şaşırıyorum. Masaj yapıldığını düşünenler falan...Canım bende düzeltmeye çalışıyorum huylarımı ne yapayım işte yavaş yavaş elimden bu kadarı geliyor.. Şu vajinusmus sıkıntısını yenersem belki geçer yada bir nebze azalır inşallah..
Evet canım çok şükür gerçekten o yüzden bende bu kadar çok çabalıyorum eşimin sabrı için, tartışsak da beni çok sevdiği için.. Çünkü cinsel sıkıntımız tüm ilişkimizi etkiliyor gerçekten ve çok şükür bana tam destek..Seans nasıl geçti işe yaradı mı ? Artık toparlaman lazım daha faZla çabalaman lazım , eşini çok sabırlı buluyorum , ben bayan olarak katlanamaZdım sinirlenirdim çok eşime daha fazla çabalaması gerektiğini söylerdim , cinsellik olmadan evlilik çok zor
Canım bu kendimle çelişmek değil.. Tüm konuyu baştan aşağıya okudun mu bilmiyorum ama eşimle konuştum vs. sonra tedaviye filan gittik baya gelişti olaylar canım..Kendinle çelişiyorsun.senin en büyük sorunun kendinle.birinci sayfada yazdığınla şu son sayfada yazdığın çok farklı iki karakter gibi...birincide şüpheci ve sorgulayan,sonuncuda kendi sorusunu kendi cevaplayan eşine sonsuz güvenen biri...bence psikolojik yardım almalısın...
İlk mesajında neden masaja gitti,kiminle gitti,bayan dokunmasın ona vs vs diyip....Canım bu kendimle çelişmek değil.. Tüm konuyu baştan aşağıya okudun mu bilmiyorum ama eşimle konuştum vs. sonra tedaviye filan gittik baya gelişti olaylar canım..
Canım zaten psikolojik destek alıyordum vajinusmus araya girince ara verdim..İlk mesajında neden masaja gitti,kiminle gitti,bayan dokunmasın ona vs vs diyip....
Son sayfada yorumlara cevaben de yok eşim önceden zaten giderdi,yok bu ordunun sayılı oteli,yok zaten ben de giderim masaja bu çok normal diye bu sefer eşini savunmuşsun...
Yani sence de ruh durumun normal mi? Sen bu adamı boğuyorsun ve adam artık sana güvenmediği için birşey paylaşmıyor anlatmıyor yalanı tercih ediyor...inan bana iki gün sonra yine aynı psikolojiye gireceksin...bence psikolojik destek al
Canım herkes o kadar aldatmıştıra getirdi ki bende öyle deme gereği duydum sanırım kendimce..Konudan bağımsız, hiçkimse %100 güvenilir değildir. Konu sahibi, eşim aldatmaz, yapmaz diye üstüne o kadar bastirmissin ki; yaptığı açıklama beni tatmin etti demen yeterliydi sanki.
Ilk mesajında masaj salonu demiştin ama. Sonra otelde yaptırmışa çevirdinMakicikk dün gittik canım 6 seans için 2400 tl ödedik, gerçekten eşim o kadar anlayışlıydı ve bana destek oldu ki çok şükür bir kere daha kıymetini anladım.. bazı arkadaşlar vajinusmussun ve aldatmadığını düşünmen garip demiş.. eşim beni sevmese zaten ayrıldıktan sonra neden barışsın bu bir ve ikincisi de eşim eskiden düzenli olarak masaja giden biriydi zaten ben istemiyorum diye gitmiyordu. yani diyeceğim o ki aldatmak herşeyi bitirmektir karakter meselesidir ben eşimi tanıyorum biliyorum ve aldatmasına olanak vermiyorum ki gittiği yer de ordunun sayılı otellerinden biri.
Çok şükür şuan herşey harika kuzum..
elizanelizan yok kuzum hiç zannetmiyorum ben eşimden öyle bir şey kesinlikle beklemiyorum az önce yazdım yani neden beklemediğimi, ki bana o kadar destek oldu ki.. bu aralar sıkışık olmamıza rağmen 2400 tl yi direkt çektirdi karttan yani sevmeyen adam bu kadar uğraşmaz benimle zaten eski konularımda yazmıştım kuzum..
Q qbrha canım bende arkadaşlarımla ayda 1 2 kez saygın otellerde masaja gidiyorum ve gerçekten masaj yapıyorlar başka bir şey olmasına imkan yok yani kuzum. He bilindik bir otele değil de eve bilmem neye gidilirse o başka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?