- 25 Aralık 2019
- 859
- 944
- 33
- Konu Sahibi Arslan5858
Sağ ol canım kardeşim Rabbim tez zamanda sizinde yüzünüzü güldürsünÇokk sevindim kardeşim benim allah analı-babalı büyütsün sağlıklı ve hayırlı hayatı ömrü olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım kardeşim Rabbim tez zamanda sizinde yüzünüzü güldürsünÇokk sevindim kardeşim benim allah analı-babalı büyütsün sağlıklı ve hayırlı hayatı ömrü olsun
Aminnn kardeşimmmm benim allahın izniyle sana hayırlı haberi vericemSağ ol canım kardeşim Rabbim tez zamanda sizinde yüzünüzü güldürsün
Canım nasıl oldu ne kadar süre bebek olmadı bide Klomenle kaç yumurta oluştu çatladıBen 9 yil once pko yuzunden klomen tedavisine baslamistim harika bir ilactir buyuk umuttur.dr yumurta gelisimine ve kandaki hirmonlarin seviyesine gore belirler dozunu ben ilk kullandigim ay catlatma ignesine bile gerek kalmadan hamile kaldim
Canım varya hep aklımdasın ama artık öyle zor giriyorum ki burayaKardeşim uzun zaman oldu nasılsın
Ne yapayım kuzum aynı şuan değişen birşey yok merak ettim seni yazayım dedim :)Canım varya hep aklımdasın ama artık öyle zor giriyorum ki buraya
Bebişle uğraşıyorum işte evdeyim hep sen napıyorsun nasılsın çok uzun zaman oldu
Üzülme canım benim bir gün ben buraya girdiğimde eminim bana o müjdeyi vereceksin çok kalpten inanıyorumNe yapayım kuzum aynı şuan değişen birşey yok merak ettim seni yazayım dedim :)
Aminnn kardeşim inşallahhhÜzülme canım benim bir gün ben buraya girdiğimde eminim bana o müjdeyi vereceksin çok kalpten inanıyorum
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin o zaman inşallah bebişinizBanada bir hemsire onerdi klomen ictim
Canım kardeşim nasılsın nerelerdesinAminnn kardeşim inşallahhh
Ya uzun zamandir deniyorum olmadi klomen ictim bakalim nr olacakHayırlısıyla sağlıkla gelsin o zaman inşallah bebişiniz
İlk defa mı kullandınız klomeniYa uzun zamandir deniyorum olmadi klomen ictim bakalim nr olacak
Canımmmmm iyi diyelim iyi olayım bildiğin gibi aynı uğraşıyorum sen ne yapıyorsun yazmana çok sevindim kardeşim ipek prenses nasıl :)Canım kardeşim nasılsın nerelerdesin
Evet ilkdefaİlk defa mı kullandınız klomeni
Evet ilkdefaİlk defa mı kullandınız klomeni
Çok şükür iyi canım ne olsun evdeyiz ancaCanımmmmm iyi diyelim iyi olayım bildiğin gibi aynı uğraşıyorum sen ne yapıyorsun yazmana çok sevindim kardeşim ipek prenses nasıl :)
Ne güzel ben iki defa kullandım klomeni hepsinde de hamile kaldım çok umutlu olun ve stres yapmayın sakın Allah gönlünüze göre versinEvet ilkdefa
Yaaa insallah bakalim bekliyorumNe güzel ben iki defa kullandım klomeni hepsinde de hamile kaldım çok umutlu olun ve stres yapmayın sakın Allah gönlünüze göre versin