- 25 Aralık 2019
- 862
- 946
- Konu Sahibi Arslan5858
Hayırlısı olsun canım benim ne demek her zaman yanındayım ben seninÇok sağol kuzum benim iyiki varsın ❣ aslın doktorumaa güveniyorum benim 2 arkadaş daha var biri 5 yıllık evli diğeri aynı gün evlemdik aynı yıl ikisi şimdi hamile ikisinede benim doktoru önermiştim çok memnunlar ama onlar hamile kaldıktan sonra gittiler dediğin olabilir başka doktormu denesem bilmiyorum eşimle konuştuk 2 ay daha bakalım olmazsa değiştiriz dokturu düşüncen için çok sağol bitanem benim gerçekten iyiki varsın adetimim biteli 1 hafta oldu dünden beri tekrar adet olcam gibi bide baya ağrım var aniden kramp giriyor ve çok özür diliyerek söylüyorum kabızım ve gazım çok şuan bu ayakla doktora gidemiyorum tek başıma eşiminde işleri çok yoğun bu ay o kadar herşey üstüste geldiki sanki herşey bana karşı resmen
arkadaşların dediğin gibi hamile kaldıktan sonra gitmişler ya seninki tedaviye ihtiyacın var sonuçta Rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin en hayırlısıyla canımm. Çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine iyi bak ki sonu güzel olsun unutma sen varsan bu dünya güzel öncelik senin sağlığın sonrası daha iyi olacak inşallah