- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
- Konu Sahibi Arslan5858
Aminn inşallahh nasıl rahim filmi sonrası? Ben daha çektiremedim. zahmet olmasa süreci anlatırmısın kuzumamin cnm darisi basina
Ben rahim filmi sonrasi hamile kaldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallahh nasıl rahim filmi sonrası? Ben daha çektiremedim. zahmet olmasa süreci anlatırmısın kuzumamin cnm darisi basina
Ben rahim filmi sonrasi hamile kaldim
İste ben once klomen femera kullandim hamile kalmadim doktor senin yumurtlama problemin yokdedi rahimiflmi cekelim dediAminn inşallahh nasıl rahim filmi sonrası? Ben daha çektiremedim. zahmet olmasa süreci anlatırmısın kuzum
sen cektiridnmi filmİste ben once klomen femera kullandim hamile kalmadim doktor senin yumurtlama problemin yokdedi rahimiflmi cekelim dedi
Anestezili cekildim hic hissetmedim
İste hemen pesine kaldim hamile
Çok güzel haber gerçekten çok mutlu oldum kuzum allahım hayırlı ve sağlıklı evlat doğurmayı nasip etsin nasıl öğrendin adetin gecikince mi önce mi belirtilerin neydi ve kaç aylıksın :))İste ben once klomen femera kullandim hamile kalmadim doktor senin yumurtlama problemin yokdedi rahimiflmi cekelim dedi
Anestezili cekildim hic hissetmedim
İste hemen pesine kaldim hamile
Ben malesef çektiremedim virüs çıkınca kaldı hastaneye gitmeye korkuyoruzsen cektiridnmi film
enkisa zamanda cektircnm cok etkili oluyorBen malesef çektiremedim virüs çıkınca kaldı hastaneye gitmeye korkuyoruz
Aynen kuzum şimdi inşallah olur her ay ümitlenmekten acaba demekten yıprandımenkisa zamanda cektircnm cok etkili oluyor
Tabi nasib
zor rabbim enkısa zamanda nasib etsin inşallahAynen kuzum şimdi inşallah olur her ay ümitlenmekten acaba demekten yıprandım
Çok tebrik ederim sürecinizi biliyorum sayfadan Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallahzor rabbim enkısa zamanda nasib etsin inşallah
amin cnm darisi basiniza enkısa zamanda ınşallahÇok tebrik ederim sürecinizi biliyorum sayfadan Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
Darısı benim kuzuma inşallah sıra onda R Ruyaaam123
İnşallah kardeşim bugun soğan kürüne başladım aksatmadan bu sefer 15 gün içicem inşallah bu sefer olurrr rabbimden tek istediğim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etmesiÇok tebrik ederim sürecinizi biliyorum sayfadan Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
Darısı benim kuzuma inşallah sıra onda R Ruyaaam123
İnşallah kuzum olacak Rabbim şifa versin ben de kalmadan önce soğan kürü yapmıştım hadi hayırlısı çok düşünmeden tam gaz devamİnşallah kardeşim bugun soğan kürüne başladım aksatmadan bu sefer 15 gün içicem inşallah bu sefer olurrr rabbimden tek istediğim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etmesi
Günaydın canım benim iyiyiz çok şükür büyüyoruz yavaş yavaş teyzesi sen nasılsın bakalımGünaydın kardeşim nasılsın bebiş nasıl :)
Çok şükür İyiyim kardeşim:) bende soğan kürü yapıyorum ümitliyim bu ay bakalım :)Günaydın canım benim iyiyiz çok şükür büyüyoruz yavaş yavaş teyzesi sen nasılsın bakalım
Hayırlısı olsun hakkında kuzumm inşallah sağlıkla gelir bebişin bu ay bizi bekletmezÇok şükür İyiyim kardeşim:) bende soğan kürü yapıyorum ümitliyim bu ay bakalım :)
İnşallah kardeşim allahım bize hayırlı haberi verdirir inşallahHayırlısı olsun hakkında kuzumm inşallah sağlıkla gelir bebişin bu ay bizi bekletmez
İnşallah canım benim zaten bu ay da olmazsa artık doktora git lütfen hızlandır bu işi evde oturmayla da olmazİnşallah kardeşim allahım bize hayırlı haberi verdirir inşallah
Aynen kardeşim bu ay olmazsa gidicez kesinİnşallah canım benim zaten bu ay da olmazsa artık doktora git lütfen hızlandır bu işi evde oturmayla da olmaz
Polip sıkıntı değildir minikse. Benim öyleydi. Klomen kullandim 4 kere. Benim tutmadı. Polip klomenle büyür mü diye korkuyorsun? Sanirim bi sıkıntı olmuyor. Benim doktorum cok iyiydi. Sıkıntılı durum oluşacaksa kesinlikle klomen vermezdi. O sebeple içim rahatRahim filminden once muayenede polip ya da bi katlnma olablcgni soyledi. Rahim filmi cekildim polipe dair bsy soylemedi. Rahim filminde net bsy soylmesi gerekmez miydi?sonra yine muayene etti burda bi beyazlk var polip gibi duruyor dedi. Ama ne alalm dedi ne boyutunu söyledi ne şu şu zarari vardr dedi..belki polip oldgndan bile emin olamadi blmyorum. 2 ay once 1 kere kullanmstm klomeni. Cevabnz icin cok tesekkur ederim