- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
-
- Konu Sahibi Arslan5858
Bende erkek ismi bulamıyorum kız ismi hazır allah nasip ederse ama erkek yok isim :) inşallah o günleri bende görücem artık düşünmekten hayal kurmaktan umutlanmaktan korkuyorum boş çıkmasındanSağ ol Allah razı olsun canım benim darısı tez zamanda inşallah sana olsunyok kuzu hiç düşünmedik erkek isimleri öyle çoktu ki kafamda kız ismi çok zormuş
Çıkmayacak inşallah sen ümidi kesme güzel günler yakın. Bizde de erkek ismi hazırdı Hamza olacaktı yanına bir isim sadece işimiz kolaydı yaniBende erkek ismi bulamıyorum kız ismi hazır allah nasip ederse ama erkek yok isim :) inşallah o günleri bende görücem artık düşünmekten hayal kurmaktan umutlanmaktan korkuyorum boş çıkmasından
bizimde rüya kız ismi erkek yokÇıkmayacak inşallah sen ümidi kesme güzel günler yakın. Bizde de erkek ismi hazırdı Hamza olacaktı yanına bir isim sadece işimiz kolaydı yani
Tamam biz böyle paslaşalımbizimde rüya kız ismi erkek yok
Aynen kardeşim :) buarada geçmiş anneler günün kutlu olsunTamam biz böyle paslaşalım
Sağ ol canım kardeşimAynen kardeşim :) buarada geçmiş anneler günün kutlu olsun
Merhaba kardeşim nasılsin nasıl gidiyor :)Tamam biz böyle paslaşalım
Canim klomen kist yapiyor ondan da olabilirSelam bayanlar size bir sorum var klomene başladım bu ay tekrar ve dozunu bu doktorum değişti ilk kullandığımda 2 kutu 3 öğün almıştım şimdi sadece kutudan 5 tane içmemi söyledi bu doz olayı neye göre belirleniyor bu olayı anlayamadım herkes çok farklı şekilde kullanmış?
Çok şükür canım benim uğraşıyoruz işte aynı telaşlar sen nasılsın asıl dualarımdasın aklımdasın biliyorsun dimiMerhaba kardeşim nasılsin nasıl gidiyor :)
Biliyorum kardeşim bende şuan bekliyorum çok tuhaf 2 gün geciktim hatta 3 gün oluyor şuan ve hala adet olmadım akıntım bile yok 1 hafta önce beyaz akıntım oldu 1 gün sürdü sonra yok bide hafif kabızlık yaşıyorum hazımlık var sürekli ateşimi ölçüyorum dün 36.4 dü şimdi 37.2 bide çok keskin bi kaç dakika sürüyor batmalar karnımda acaba oldumu bu sefer allah dualarımızı kabul etti mi? Gerçekten 2 yıl oluyor bide bu ay virüsten ötürü pek düşünmedik planlı değildi ama yinede yumurtlama zamanı ilişki olduÇok şükür canım benim uğraşıyoruz işte aynı telaşlar sen nasılsın asıl dualarımdasın aklımdasın biliyorsun dimi
Ayy inşallah kuzum ya nasıl sevindim bir bilsen Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah bu sefer vallahi az önce yine duamdaydın inşallah güzel haberi alırız kızımla arkadaşını sabırsızlıkla bekliyoruzBiliyorum kardeşim bende şuan bekliyorum çok tuhaf 2 gün geciktim hatta 3 gün oluyor şuan ve hala adet olmadım akıntım bile yok 1 hafta önce beyaz akıntım oldu 1 gün sürdü sonra yok bide hafif kabızlık yaşıyorum hazımlık var sürekli ateşimi ölçüyorum dün 36.4 dü şimdi 37.2 bide çok keskin bi kaç dakika sürüyor batmalar karnımda acaba oldumu bu sefer allah dualarımızı kabul etti mi? Gerçekten 2 yıl oluyor bide bu ay virüsten ötürü pek düşünmedik planlı değildi ama yinede yumurtlama zamanı ilişki oldu
Testi yapar yapmaz bana mesaj at lütfenBiliyorum kardeşim bende şuan bekliyorum çok tuhaf 2 gün geciktim hatta 3 gün oluyor şuan ve hala adet olmadım akıntım bile yok 1 hafta önce beyaz akıntım oldu 1 gün sürdü sonra yok bide hafif kabızlık yaşıyorum hazımlık var sürekli ateşimi ölçüyorum dün 36.4 dü şimdi 37.2 bide çok keskin bi kaç dakika sürüyor batmalar karnımda acaba oldumu bu sefer allah dualarımızı kabul etti mi? Gerçekten 2 yıl oluyor bide bu ay virüsten ötürü pek düşünmedik planlı değildi ama yinede yumurtlama zamanı ilişki oldu
İnşallah kardeşim güzel duaların için çok teşekkür ederim 4. Güne girdim hala tık yok akıntım yok sadece adet olurken ağrı olurya karın onun gibi ağrı var ve ani batmalar devam ediyor göğüsümde hiç ağrı yok ama çoğu belirtilerde göğüs ağrısı oluyor bende yok buda beni korkutuyor yine boşuna mı ümitleniyorum diyeAyy inşallah kuzum ya nasıl sevindim bir bilsen Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah bu sefer vallahi az önce yine duamdaydın inşallah güzel haberi alırız kızımla arkadaşını sabırsızlıkla bekliyoruz
3-4 gün daha beklicem kuzum o zamana kadar olmazsam test yapıcam varsa en azından biraz daha belirti yaşarım dimiTesti yapar yapmaz bana mesaj at lütfen
Inan hamilelik belirtisini cok merak ederdim herkes bisi derdi herkesinki ile ayni olmuyor umarum hamilesindirİnşallah kardeşim güzel duaların için çok teşekkür ederim 4. Güne girdim hala tık yok akıntım yok sadece adet olurken ağrı olurya karın onun gibi ağrı var ve ani batmalar devam ediyor göğüsümde hiç ağrı yok ama çoğu belirtilerde göğüs ağrısı oluyor bende yok buda beni korkutuyor yine boşuna mı ümitleniyorum diye(
Teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı normalde bu kadar gecikmiyor 7-8 ay önce 10 gün kadar gecikmişti ilk kez oda negatifti baya zaman geçti bide o zaman geciktiğinde karnımda batma falan yoktu hatta ozaman hamilemiyim diye pek kendimide şartlandırmamıştım şimdi ise bugun 4.gün hissediyor gibiyim bebiş var gibi bende tek belirti batmalar aniden giren kram gibi ağrılar başka yokInan hamilelik belirtisini cok merak ederdim herkes bisi derdi herkesinki ile ayni olmuyor umarum hamilesindir4 gun normalde bukdr gecikmiyorsa testte cikar beklemeyin adetimin gunu hayalet cizgii ile öğrenmiştim rabbim isteyen herkese sizede en kisa zamanda nasip etsin insalllaah
Bende merakla hamileyim demenizi bekliyorum❤
Bıarada hamilesin allah analı-babalı büyütsün allah hayırlı ve ailesine bağlı bir evlat ayağına taş değdirmesinInan hamilelik belirtisini cok merak ederdim herkes bisi derdi herkesinki ile ayni olmuyor umarum hamilesindir4 gun normalde bukdr gecikmiyorsa testte cikar beklemeyin adetimin gunu hayalet cizgii ile öğrenmiştim rabbim isteyen herkese sizede en kisa zamanda nasip etsin insalllaah
Bende merakla hamileyim demenizi bekliyorum❤
Bilirim negatif görme korkusunu rabbim kimseye araatmadan hayirlisini sagliklisini versin canim umarim.hamilesindir .Teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı normalde bu kadar gecikmiyor 7-8 ay önce 10 gün kadar gecikmişti ilk kez oda negatifti baya zaman geçti bide o zaman geciktiğinde karnımda batma falan yoktu hatta ozaman hamilemiyim diye pek kendimide şartlandırmamıştım şimdi ise bugun 4.gün hissediyor gibiyim bebiş var gibi bende tek belirti batmalar aniden giren kram gibi ağrılar başka yokbende istiyorum test yapmayı fakat eşim bi kaç gün daha beklememi istedi o kadar çok negatif gördükki insan korkuyor
Allah raziiiiiii olsun canim cok tesekkur ederim coooookkkkkkkkk amin rabbim kimseyi evladıyla sınamasın hayirlisiyla tum hamislerde bense saglikla kucaklarız insalllaah meleklerimiziBıarada hamilesin allah analı-babalı büyütsün allah hayırlı ve ailesine bağlı bir evlat ayağına taş değdirmesin
Canım benim varsa direkt çıkar bak ben gecikmeden yaptım hepsinde de hemen öğrendim bunu yapmamdaki amaç geciktikçe ümitleniyordum erkenden hiç değilse netlik kazanıyordu kafam şimdi sen belirtilere odaklanma yine inan bana belirtiler hemen başlamıyor çok değişiyor kişiden kişiye sen testini yap ve direkt sonucu yaz hayırlısı olsun3-4 gün daha beklicem kuzum o zamana kadar olmazsam test yapıcam varsa en azından biraz daha belirti yaşarım dimi
Haklısın kuzum eşim bu konuda çok hassas şuan yapmamı istemedi 7-8 ay önce 10gün kadar gecikince eşim çok ümitlenmişti ama o zaman bende belirti hiç yoktu hatta dün demiştim alalım test diye korkuyorum dedi 1 2 gün daha mı beklesek dedi ya negatid çıkarsa diye bide bişi sorcam hiç akıntım yok beyaz şeffaf bunun gibi normal miCanım benim varsa direkt çıkar bak ben gecikmeden yaptım hepsinde de hemen öğrendim bunu yapmamdaki amaç geciktikçe ümitleniyordum erkenden hiç değilse netlik kazanıyordu kafam şimdi sen belirtilere odaklanma yine inan bana belirtiler hemen başlamıyor çok değişiyor kişiden kişiye sen testini yap ve direkt sonucu yaz hayırlısı olsun