- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
- Konu Sahibi Arslan5858
Rahim filmi için mi kuzumbuna bazen girilmiyor cnm ben cuma doktora gitcm cok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahim filmi için mi kuzumbuna bazen girilmiyor cnm ben cuma doktora gitcm cok korkuyorum
evtttRahim filmi için mi kuzum
Bende korkuyorum ama faydalıymış kuzum
aynen mecburuzBende korkuyorum ama faydalıymış kuzum
Çok ama çokkk mutlu oldum kardeşim dualarımız kabul oldu bak kalp atışını duydunuz pamuğun :), ptesi doktora gidicem rhim filmi için randevu vericek inşallah olucakR Ruyaaam123 kuzummm müjdemi isterim şükürler olsun kalp atışımızı duyduk hep hep sizin dualarınız şimdi sıra sen de inşallah çok çok çok dua edicem sana da canım benim Allahım sana ve tüm isteyen kardeşlerime de tez zamanda nasip etsin inşallah❤❤❤
İnşallah olacak canım benim ❤Çok ama çokkk mutlu oldum kardeşim dualarımız kabul oldu bak kalp atışını duydunuz pamuğun :), ptesi doktora gidicem rhim filmi için randevu vericek inşallah olucak
Günaydın kardeşim yok çekilmedim aksilik oldu gidemedim fakat adetim biteli 5 gün oldu sol tarafım ara ara ağrıyor kist mi oluştu acaba ağrımı yapar yoksa yumurtalarım mı büyüyor klomen kullanmadımR Ruyaaam123 canımmm nerelerdesin nasılsın bakalım film çekindin mi?
Klomenden sonra yine yumurtalıklar işlevini görür canım belki kendiliğinden olur bu ay da hemen kisti düşünme ama sen doktora gitmiyor musun kontrole hiç neden ihmal ettin filmi canım benimGünaydın kardeşim yok çekilmedim aksilik oldu gidemedim fakat adetim biteli 5 gün oldu sol tarafım ara ara ağrıyor kist mi oluştu acaba ağrımı yapar yoksa yumurtalarım mı büyüyor klomen kullanmadım
Gitcektik kuzum aksilik çıktı bidahaki randevu haftaya bide çok yorulduk acaba bu ay hiç düşünmesek ben aşırı kafaya takıyorum eşim bile anlayıp üzülüyor ben baya gerildim şuan bile kötüyüöKlomenden sonra yine yumurtalıklar işlevini görür canım belki kendiliğinden olur bu ay da hemen kisti düşünme ama sen doktora gitmiyor musun kontrole hiç neden ihmal ettin filmi canım benim
Bu moddan çık kuzum ben de öyleydim sonra ikinci düşük bana öyle bir ders oldu ki dedim sağlığım olsun önemli değil kendini meşgul et biraz düşünme fazla o güzellik kendiliğinden gelecek sen merak etme inşallahGitcektik kuzum aksilik çıktı bidahaki randevu haftaya bide çok yorulduk acaba bu ay hiç düşünmesek ben aşırı kafaya takıyorum eşim bile anlayıp üzülüyor ben baya gerildim şuan bile kötüyüö
İnşallah kardeşim iyi ki varsın gerçekteb beni umudlandırıyorsun allah razı olsun bebiş nasıl 8 haftalık oldu :)Bu moddan çık kuzum ben de öyleydim sonra ikinci düşük bana öyle bir ders oldu ki dedim sağlığım olsun önemli değil kendini meşgul et biraz düşünme fazla o güzellik kendiliğinden gelecek sen merak etme inşallah
Sen iyi ki varsın canım benim asıl sen bana umut tohumlarını ektin içimi güzelleştirdin emin ol senin de güzel günlerin yakın her şeyin bir zamanı var az sabır sen bırak belki kendiliğinden olacak hatta Rabbim iyisini bilirİnşallah kardeşim iyi ki varsın gerçekteb beni umudlandırıyorsun allah razı olsun bebiş nasıl 8 haftalık oldu :)
Allahın izniyle onuda atlatıcaksın kardeşim sağlıcakla kucağına alıcaksınSen iyi ki varsın canım benim asıl sen bana umut tohumlarını ektin içimi güzelleştirdin emin ol senin de güzel günlerin yakın her şeyin bir zamanı var az sabır sen bırak belki kendiliğinden olacak hatta Rabbim iyisini bilir❤
valla bebiş iyidir inşallah kuzum aynen bugün tam 8 hafta olduk kasık ağrılarım sürüyor şu riskli süreçler çok sıkıntılı Allah izin verir de atlatırsak rahatlıcam❤
İnşallah canımın içi sen de ben de güzel günler göreceğizAllahın izniyle onuda atlatıcaksın kardeşim sağlıcakla kucağına alıcaksın
Çok şükür kuzum iyiyim sen nasılsın canım benimKardeşim nasılsın Arslan5858