Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

R Ruyaaam123 kuzummm müjdemi isterim şükürler olsun kalp atışımızı duyduk hep hep sizin dualarınız şimdi sıra sen de inşallah çok çok çok dua edicem sana da canım benim Allahım sana ve tüm isteyen kardeşlerime de tez zamanda nasip etsin inşallah😍❤❤❤
Çok ama çokkk mutlu oldum kardeşim dualarımız kabul oldu bak kalp atışını duydunuz pamuğun :),🙏 ptesi doktora gidicem rhim filmi için randevu vericek inşallah olucak 🙏

Günaydın kardeşim yok çekilmedim aksilik oldu gidemedim fakat adetim biteli 5 gün oldu sol tarafım ara ara ağrıyor kist mi oluştu acaba ağrımı yapar yoksa yumurtalarım mı büyüyor klomen kullanmadım
Klomenden sonra yine yumurtalıklar işlevini görür canım belki kendiliğinden olur bu ay da hemen kisti düşünme ama sen doktora gitmiyor musun kontrole hiç neden ihmal ettin filmi canım benim

Klomenden sonra yine yumurtalıklar işlevini görür canım belki kendiliğinden olur bu ay da hemen kisti düşünme ama sen doktora gitmiyor musun kontrole hiç neden ihmal ettin filmi canım benim
Gitcektik kuzum aksilik çıktı bidahaki randevu haftaya bide çok yorulduk acaba bu ay hiç düşünmesek ben aşırı kafaya takıyorum eşim bile anlayıp üzülüyor ben baya gerildim şuan bile kötüyüö :KK43:

Gitcektik kuzum aksilik çıktı bidahaki randevu haftaya bide çok yorulduk acaba bu ay hiç düşünmesek ben aşırı kafaya takıyorum eşim bile anlayıp üzülüyor ben baya gerildim şuan bile kötüyüö :KK43:
Bu moddan çık kuzum ben de öyleydim sonra ikinci düşük bana öyle bir ders oldu ki dedim sağlığım olsun önemli değil kendini meşgul et biraz düşünme fazla o güzellik kendiliğinden gelecek sen merak etme inşallah

Bu moddan çık kuzum ben de öyleydim sonra ikinci düşük bana öyle bir ders oldu ki dedim sağlığım olsun önemli değil kendini meşgul et biraz düşünme fazla o güzellik kendiliğinden gelecek sen merak etme inşallah
İnşallah kardeşim iyi ki varsın gerçekteb beni umudlandırıyorsun allah razı olsun 🙏 bebiş nasıl 8 haftalık oldu :)

İnşallah kardeşim iyi ki varsın gerçekteb beni umudlandırıyorsun allah razı olsun 🙏 bebiş nasıl 8 haftalık oldu :)
Sen iyi ki varsın canım benim asıl sen bana umut tohumlarını ektin içimi güzelleştirdin emin ol senin de güzel günlerin yakın her şeyin bir zamanı var az sabır sen bırak belki kendiliğinden olacak hatta Rabbim iyisini bilir❤️
valla bebiş iyidir inşallah kuzum aynen bugün tam 8 hafta olduk kasık ağrılarım sürüyor şu riskli süreçler çok sıkıntılı Allah izin verir de atlatırsak rahatlıcam🤲❤️

Sen iyi ki varsın canım benim asıl sen bana umut tohumlarını ektin içimi güzelleştirdin emin ol senin de güzel günlerin yakın her şeyin bir zamanı var az sabır sen bırak belki kendiliğinden olacak hatta Rabbim iyisini bilir❤
valla bebiş iyidir inşallah kuzum aynen bugün tam 8 hafta olduk kasık ağrılarım sürüyor şu riskli süreçler çok sıkıntılı Allah izin verir de atlatırsak rahatlıcam🤲
Allahın izniyle onuda atlatıcaksın kardeşim sağlıcakla kucağına alıcaksın 🙏😊

Ya biri bana yardim edebilirmi acaba ? Klomen kullanimi sonucu Adetin 18 günü 22 şubatta ovitrelle igme oldum.Adetim genelde 27 28 29 günler arasinda olur.igne vurulali 13 gün oldu.Bu duruma göre 2 gün gecikti ve 2 gündür sanki adet olucakmisim gibi akintim oluyor adet oldum saniyorum ve yine ara ara kasik agrim oluyor.Benzer durumu yasayanlar bilenler yardimci olabilirmi ?

Kizzlar klomene basliyorum bende.pazar gunu gunde 2 tane arka arkaya icmemi.soyledi.doktorm ilk klomende hamis.kalan varmi

X