- 25 Aralık 2019
- 862
- 946
-
- Konu Sahibi Arslan5858
Kuzum şimdi sonuçları göstermeye gireceğim eski doktoruma bir gün de değerim 651 olmuş bakalım hayırlısı Rabbimden ne diyecek kaç haftalık hiç bilmiyorum biraz daha sakinledim ve Rabbime bıraktım diğer ikisinde evde yattım kımıldamadım yine düştü Rabbim nasip ettikten sonra ediyor diye düşünüyorum.Kuzum kaç haftalıkmış doktor başka bişi dedi mi bide adet günün ne zamandı kaç gün önce öğrenmiş oldun :) ve şuan belirtilerin neler :)
Dualarım hep seninle kuzum merak etme gerçekten en çokta bu sayfaya senin için giriyorum allahım seninle olsunKuzum şimdi sonuçları göstermeye gireceğim eski doktoruma bir gün de değerim 651 olmuş bakalım hayırlısı Rabbimden ne diyecek kaç haftalık hiç bilmiyorum biraz daha sakinledim ve Rabbime bıraktım diğer ikisinde evde yattım kımıldamadım yine düştü Rabbim nasip ettikten sonra ediyor diye düşünüyorum.
Son Adet günüm 9 ocaktı canım
Belirtilerim kasık bel ağrısı var çok yoğun
Göğüs hassasiyeti ve kokulara duyarlılık arttı
Konuşurken ben biraz nefesim daralıyor yoruluyorum oradan da anlıyorum hemen hormon değişikliğini.
bana çok dua et nolur bu aralar❤❤❤
Kaçıncı günü yaptın idrar testiniAllahımmm şükürler olsun bak sana dedim hamilesin diyee
İğne vuruldugun günü saydın miKaçıncı günü yaptın idrar testini
Canım yanlış kişiye yazdın :)İğne vuruldugun günü saydın mi
Genelde iğne vurulduğu gün sayılmıyor diye biliyorum çünkü iğneden 36 saat sonra ilişki oluyor iğneden sonra ilk ilişki gününü saycan kuzum :)Canım yanlış kişiye yazdın :)
Bn 26 snda iğne vuruldum bugün erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadıGenelde iğne vurulduğu gün sayılmıyor diye biliyorum çünkü iğneden 36 saat sonra ilişki oluyor iğneden sonra ilk ilişki gününü saycan kuzum :)
Kan testini dün yaptı dünden önce ve onun öncesinde idrar yapmıştı kuzum yani 3 gün önce sanırım :)İğne vuruldugun gün sayılıyor musana soruyum bari kaçıncı gün test yaptı bilginiz varmı aceba
Adetin ne zamanBn 26 snda iğne vuruldum bugün erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı
5 gün sonraAdetin ne zaman
12 gün olmuş daha erken kuzum :)Adetin ne zaman
İnan ben de senin içinDualarım hep seninle kuzum merak etme gerçekten en çokta bu sayfaya senin için giriyorum allahım seninle olsunallahın izniyle evladınız kucağına alcaksın sağsalim canım benim çıkınca yaz olur mu merak içindeyim :)
Erken gebelik testi ya olsa çıkardı heralde12 gün olmuş daha erken kuzum :)
26sında vuruldun ilişki 1buçuk gün sonra yani 27 akşamı ise 12 gün 28inde ise 11 gün olmuş daha canısı bekle adetin gecikmesi erken daha kuzum :)5 gün sonra
36 saat sonra ilişki verdi bana oyle mi diyon hiç umudum yokki26sında vuruldun ilişki 1buçuk gün sonra yani 27 akşamı ise 12 gün 28inde ise 11 gün olmuş daha canısı bekle adetin gecikmesi erken daha kuzum :)
36 saat sonra ilişki verdi bana oyle mi diyon hiç umudum yokki26sında vuruldun ilişki 1buçuk gün sonra yani 27 akşamı ise 12 gün 28inde ise 11 gün olmuş daha canısı bekle adetin gecikmesi erken daha kuzum :)
Çoğu erken gebelik testi çıkmıyor kuzum benim arkadaş erken gebelik testi yapmıştı 3 kala adetine çıkmadı adet gününde normal test yaptı çift çizgi :)Erken gebelik testi ya olsa çıkardı heralde
Doktorun sana iğne olmadan önce söylemedimi iğneden 36 saat sonra ilk ilişki ve sürekli diye36 saat sonra ilişki verdi bana oyle mi diyon hiç umudum yokki
Geçen ay da yaptım çıkmadı olmadı gerçi klomen felan kullanmadım da ondan pek umudum yokÇoğu erken gebelik testi çıkmıyor kuzum benim arkadaş erken gebelik testi yapmıştı 3 kala adetine çıkmadı adet gününde normal test yaptı çift çizgi :)