selam kızlar sonuçlar açıklandı.kiminiz sevindi,kiminiz üzüldü
hakkınızda hayırlısı olsun canlarım ya
başta merguana,piolin,prensesperi,sheflera,tatlıkıs,antalyadan_ayse sizlerden umutluydum ama olmayınca olmuyormuş demekki ya
şifacım seni biliyordum zaten kalırım falan diyordun aa bak sana tavsiyem sakın bırakma okulu bu bölümü okumak artık zorlaştı ne yap et bitirmeye çalış
haklarınızda hayırlısı olsun ben de geçen sene 3 sınıf tekrarı yapmıştım kalan arkadaşları anlayabiliyorum yani
geçen arkadaşları da tebrik ediyorum
naz senin böl.ne :44:
kaıtlar başladı.kredili olanlar bitti die biliorn:44:
canım kitaplardan çalışmak çok zor.yazarak çalışmakta zaman kaybı.ben 3 yldır murat açıkögretimden çalışıyorum.hem kolay anlıyorsun hemde soru tahminini güzel yapıyor
canım merhaba üzülme inşallah temin edersinYa ama bizim bölüm bu sene krediliye geçmş ve and üni kitapların telif hakkını vermemiş bu yüzden bu sene yardımcı kitap yokkGeçen senekileri bulmakta çok zor ( Ne yapacağım bilmiyorum sadece çıkmış soruları çözüp sınava girebilirim yani Çok karışık ana kitap basit bi konuyu sayfalarca yazmışlar yaa sadece zaman kaybı :/ Murat eğt kurumlarını aradım onlarda teyit etti söylediklerimi bu sene kitap yokmuş çok üzücü bi durum . Ana kitaptan çalışmaya mahkumum sanırım.
amann beeee cins cins dersleri neden önümüze sürerlerkibaşımın belası istatistikistatistik dersine nasıl çalışmam gerekiyor bir önerisi olan varmı arkadaşlar konu anlatımlı cd yardımcı olurmu acaba :44:
Ya ama bizim bölüm bu sene krediliye geçmş ve and üni kitapların telif hakkını vermemiş bu yüzden bu sene yardımcı kitap yokkGeçen senekileri bulmakta çok zor ( Ne yapacağım bilmiyorum sadece çıkmış soruları çözüp sınava girebilirim yani Çok karışık ana kitap basit bi konuyu sayfalarca yazmışlar yaa sadece zaman kaybı :/ Murat eğt kurumlarını aradım onlarda teyit etti söylediklerimi bu sene kitap yokmuş çok üzücü bi durum . Ana kitaptan çalışmaya mahkumum sanırım.
prensesim avatarına bayıldım tatlım güle güle kullan yazmayı unutuyorum kaç gündürahh sen yazmıstın ama ben nickten bilemedimçıkmıs soruları ezerleyip ben yapamam.illa konu çalışmam lazım benim.eğer sende öyleysen.kitaplardan özet çıkartabilirsin.yada istersende konyada 2 el kitap satan bir çarşımız var ordan murat bakabilirim senin için.bugunlerde gideceğim kpss kitabı almak için.
prensesim avatarına bayıldım tatlım güle güle kullan yazmayı unutuyorum kaç gündür
amann beeee cins cins dersleri neden önümüze sürerlerkiinşallah çözüm bulursun tatlım ALLAH sabır versin veee geçeceğiz hepimiz inşşş o zorlu derslerden :92:
süper bi resim bu çokda yakışmış sanabende bayıldım tam benlikteşekkür ederim
kulitta var sağolsun onun emeklerikonularını aboneliklerime ekledim.sürekli takibindeyim bakmak istersin diye link koydum.
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html
valla ya abuk subuk daral geliyo bana bir sürüde formül veriolar bide sayfalarca :84:
selam kızlar;
şimdi bnm anlayamadığım bir şey var.ben aöf büro yönetimi 1.sınıfı geçtim hayırlısıyla.bu yıl 2.sınıfı okucam ama kayıt yenileme yaptırmak gerekiyormuş,bunun için kayıt yenileme ne zaman? ayrıca harç ne zaman yatıcak?bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.şimdiden teşekkürler
bende çok şükür 4 sınıf oldummmmm alttan bi para teorisi kaldıı
kayıtları yenileyelim ders çalşmaya öle başlıcam 2. bebek geliyooo başta sıkı tutmam gerekecek
tebrik ederim canım :) evet kayıttan sonra başlarız bende öyle düşünüyorum :)
tebrikler cnm hayırlı sağlıklıca gelsin inşşşbende çok şükür 4 sınıf oldummmmm alttan bi para teorisi kaldıı
kayıtları yenileyelim ders çalşmaya öle başlıcam 2. bebek geliyooo başta sıkı tutmam gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?