- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Selam kızlar
bende kasımın ilk haftası başlamayı planlıyorum..
şu anda elimde romanları okuyorum ,:)
siz neler yapıyporsunuz bakalım?
bende çalışmaya başlayacagım.kpss de çalışacagım bu yıl bakalım ne zaman hangisine fırsat bulursambu yılda birbirimizden kopmayalım faydalı oluyor destek açısından
meraba tatlıkıs benim de elimde okunacak bir sürü kitap var ama okuduğum yok şuan için :) ben de o sıralarda başlamayı düşünüyorum işte kasım gibi veya aralık başı gibi hepimiz başlarız heralde :)
bende çalışmaya başlayacagım.kpss de çalışacagım bu yıl bakalım ne zaman hangisine fırsat bulursambu yılda birbirimizden kopmayalım faydalı oluyor destek açısından
evet kızlar,burayı bırakmayalım,destek oluruz en azından,
ben roman kitapları okuyorum.kpssye hazırlanamıcam malesef
bu finalde abimin düğünü var 26 mayısta o yüzden ara sınavı notlarını çok yüksek tutmam gerekiyor.
yine liste yaparız dimi piolincim..
Ben bu sene kayıt oldum aöf ama ne yapacağımı bilmiyorum Aöf bürosundan kitapları aldım ama sınav tarihi ne zaman, hangi konulara çalışmam lazım.En öenmlisi nasıl çalışıcam roman okur gibi okuyamacağım sanırım kitapları hiçbirşey bilmiyorum napcam ben.Burada bölümüm lojistik
canım bölümün lojistik ise yıllık sistemde olan bir program yani yılda 3 kez sınav oluyor vize final ve bütünleme sınavları.. vize tarihleri 7-8 nisan.. final tarihleri 2-3 haziran da olucak.Eğer lojistik bölümünün yardımcı kitaplarını bulabilirsen onlardan çalışabilirsin daha kolay olur özet anlattığı için yardımcı kaynak kitaplarda hangi üniteden sorumlu olduğunu da bulabilirsin sınavlarda ama ayrıca bakmak istersen sorumlu olunan üniteler kılavuzlarda yazar
Yardımınız için teşekkür ederim ocak ayında falan sınavım yok Nisanda mı avr sadece:26:.Birde Önerebileceğiniz yayınlar var mı?? .Teşekkür ederimm
Yardımınız için teşekkür ederim ocak ayında falan sınavım yok Nisanda mı avr sadece:26:.Birde Önerebileceğiniz yayınlar var mı?? .Teşekkür ederimm
bankaya nekadar yatırılıyor bilemiyorum ama eski borçlarını da yatırarak tekrardan yenileyebiliyosunkızlar birşey soracağım açıköğretimle ilgili yardımcı olursanız sevinirm bügün kayıt yenilem ile ilgili bana kağıt geldi geçen sene bırakmıştım yenileme gibi bir şansım var mı? sınava girmedim bu sene birde bankaya ne kadar para yatırıyoruz ?
Merhaba kızlar ben sosyolojiye yerleştim bu sene, eylülde kayıt oldum ve kitaplarımı alır almaz başladım çalışmaya şu an son ünitelerdeyim bitirdim nerdeyse
sadece iktisatta çok zorlanıyorumtüm konularım bittikten sonra bol bol soru çözmek niyetindeyim onun dışında sınavdan önceki hafta genel bir tekrar yaparım diye düşünüyorum.
bir de mesela bizim 10 11 aralık sınav tarihlerimiz, 10'unda hangi derslerden 11'inde hangi derslerden sınav olucaz bunu nasıl öğrenebiliyoruz?
bankaya nekadar yatırılıyor bilemiyorum ama eski borçlarını da yatırarak tekrardan yenileyebiliyosun
meraba canım tebrik ederim konuları bitirmişsin çoğumuzun kredili olmadığı için bizler daha başlamadık bile :) ne zaman hangi derslerden sınav olacağını e öğrenmeden sınav sorularından bakabilirsin orada kitapcık kodu oluyor orada cumaartesi ve pazar oturumu da yazıyor
herkes baslamisssss
bize daha kitap gelecekte:44:, neyse su kitaplar gelinceye kadar eogrenmeden istatistikcalissam iyi olucak !!!!:18:
hepimize kolay gelsin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?