Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Selam kızlar

bende kasımın ilk haftası başlamayı planlıyorum..

şu anda elimde romanları okuyorum ,:)

siz neler yapıyporsunuz bakalım?

Selam kızlar

bende kasımın ilk haftası başlamayı planlıyorum..

şu anda elimde romanları okuyorum ,:)

siz neler yapıyporsunuz bakalım?

meraba tatlıkıs benim de elimde okunacak bir sürü kitap var ama okuduğum yok şuan için :) ben de o sıralarda başlamayı düşünüyorum işte kasım gibi veya aralık başı gibi hepimiz başlarız heralde :)

bende çalışmaya başlayacagım.kpss de çalışacagım bu yıl bakalım ne zaman hangisine fırsat bulursam bu yılda birbirimizden kopmayalım faydalı oluyor destek açısından

bende çalışmaya başlayacagım.kpss de çalışacagım bu yıl bakalım ne zaman hangisine fırsat bulursam bu yılda birbirimizden kopmayalım faydalı oluyor destek açısından

evet canım bi yandan ben de kpss bakıyorum çalışmaya başlamıştım ben kpssye en azından şimdilik aöf yokken ona bakabiliyorum bi tek :) böyle hep birlikte çalışmamız çok iyi oluyor :)

bir yıl daha matematik yüzünden sınıf atlayamadığım için neredeyse bırakma kararı alacağım!

2011-2012 ÖĞRETİM YILI AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT, İŞLETME FAKÜLTELERİ YILLIK SİSTEM KAYIT, KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

YENİ KAYIT

(Yıllık)

- ÖSYS Yeni Kayıt

- 6111 Sayılı Kanun Kap. Kayıt

- YÖS İle Yerleşenler

- Yatay Geçiş

- Kara Kuvvetleri MEÖP

26 Eylül -14 Ekim 2011

ÇOKLU KAYIT

(Yıllık)

- Ek Yerleştirme

- Dikey Geçiş

- İkinci Üniversite

- Lisans Tamamlama

31 Ekim 25 Kasım 2011

KAYIT YENİLEME

(Yıllık)

- İktisat

- İşletme

- AÖF

- LÖHP'da Başarılı 3. Sın.Kayıt

28 Kasım -23 Aralık 2011

2011- 2012 ÖĞRETİM YILI AÖF SINAV TARİHLERİ

Açıköğretim, İktisat, İşletme (Yıllık)

Ara Sınavı

07-08 Nisan 2012

Yıl Sonu Sınavı

02-03 Haziran 2012

Bütünleme Sınavı

08-09 Eylül 2012

evet kızlar,burayı bırakmayalım,destek oluruz en azından,

ben roman kitapları okuyorum.kpssye hazırlanamıcam malesef

bu finalde abimin düğünü var 26 mayısta o yüzden ara sınavı notlarını çok yüksek tutmam gerekiyor.

yine liste yaparız dimi piolincim..

tabi canım yine liste yaparız ama ben kredili sistemde okuyan arkadaşlarımız da aramıza katılsın istiyorum onların da bahar dönemi sınavları bizim vize ve finallerle aynı ama onlar bir de aralıkta giricek olmazsa daha erken de hazırlayabiliriz listeyi ama henüz çalışmaya başlayan da yok sanırım kayıtlar sürüyor galiba..

Ben bu sene kayıt oldum aöf ama ne yapacağımı bilmiyorum Aöf bürosundan kitapları aldım ama sınav tarihi ne zaman, hangi konulara çalışmam lazım.En öenmlisi nasıl çalışıcam roman okur gibi okuyamacağım sanırım kitapları hiçbirşey bilmiyorum napcam ben .Burada bölümüm lojistik

canım bölümün lojistik ise yıllık sistemde olan bir program yani yılda 3 kez sınav oluyor vize final ve bütünleme sınavları.. vize tarihleri 7-8 nisan.. final tarihleri 2-3 haziran da olucak.Eğer lojistik bölümünün yardımcı kitaplarını bulabilirsen onlardan çalışabilirsin daha kolay olur özet anlattığı için yardımcı kaynak kitaplarda hangi üniteden sorumlu olduğunu da bulabilirsin sınavlarda ama ayrıca bakmak istersen sorumlu olunan üniteler kılavuzlarda yazar

Yardımınız için teşekkür ederim ocak ayında falan sınavım yok Nisanda mı avr sadece:26:.Birde Önerebileceğiniz yayınlar var mı?? .Teşekkür ederimm

Yardımınız için teşekkür ederim ocak ayında falan sınavım yok Nisanda mı avr sadece:26:.Birde Önerebileceğiniz yayınlar var mı?? .Teşekkür ederimm

canım sınav tarihleri söylediğim gibi ancak murat yayınlarının sitesine baktım fakat lojistik için yardımcı kitabı görünmüyor ama sen yine de murat yayınlarını bi araştır istersen belki de oraya dahil etmemiş olabilirler

kızlar birşey soracağım açıköğretimle ilgili yardımcı olursanız sevinirm bügün kayıt yenilem ile ilgili bana kağıt geldi geçen sene bırakmıştım yenileme gibi bir şansım var mı? sınava girmedim bu sene birde bankaya ne kadar para yatırıyoruz ?

Merhaba kızlar ben sosyolojiye yerleştim bu sene, eylülde kayıt oldum ve kitaplarımı alır almaz başladım çalışmaya şu an son ünitelerdeyim bitirdim nerdeyse
sadece iktisatta çok zorlanıyorum tüm konularım bittikten sonra bol bol soru çözmek niyetindeyim onun dışında sınavdan önceki hafta genel bir tekrar yaparım diye düşünüyorum.

bir de mesela bizim 10 11 aralık sınav tarihlerimiz, 10'unda hangi derslerden 11'inde hangi derslerden sınav olucaz bunu nasıl öğrenebiliyoruz?

Son düzenleme:
bankaya nekadar yatırılıyor bilemiyorum ama eski borçlarını da yatırarak tekrardan yenileyebiliyosun

meraba canım tebrik ederim konuları bitirmişsin çoğumuzun kredili olmadığı için bizler daha başlamadık bile :) ne zaman hangi derslerden sınav olacağını e öğrenmeden sınav sorularından bakabilirsin orada kitapcık kodu oluyor orada cumaartesi ve pazar oturumu da yazıyor

teşekkür ederim canımmm mecburen yetişmek için çabucak başladım konulara kredili sistemde öğrencileri düşünmemişler doğrusu onca ünite ancak bitti sınava çok az zaman var. e öğrenmeden bakayım bulabilecekmiyim

herkes baslamisssss
bize daha kitap gelecekte:44:, neyse su kitaplar gelinceye kadar eogrenmeden istatistik calissam iyi olucak !!!!:18:
hepimize kolay gelsin!

herkes baslamisssss
bize daha kitap gelecekte:44:, neyse su kitaplar gelinceye kadar eogrenmeden istatistik calissam iyi olucak !!!!:18:
hepimize kolay gelsin!

esoesin senin bölümün neydi kredili sistemdemisin eğer değilsen ben de henüz başlamadım :)kitapları ne zaman alıcaksın genelde geç veriyolar sanırım kitapları

ben 5 dersten giricem sınavlara kasım mı aralık mı başlasam bilemedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…