Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Yaşasıınnnn bende geçtim çok şükür ya geçerim dediğim dersten 47 den kalmışım kalırım dediğimden 54 den geçmişimm.1 ders alttan kaldı ama geçtim şükürler olsunnn artık 4.sınıfımmm

çok şükür artık mezunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm!! ....
iktisat tan büte girdim 46 almam gerekiyordu 67 aldım ve artık mezunummm:)))))))))))))

bende kalmışım birinden 87 diğerinden 43 aldım.mezun olamadım,tek ders yüzünden 1 senem daha uzadı, bu türkiye ekonomisi beni sinir ediyor yaaa keşke mezun olacaklara "tek ders sınavı"yapsalar

Son düzenleme:
tatlıkısla piolin gelmedi onlar ne yaptı acaba :44:

geçmiş olsun benimde tek ders 47 den kaldım hemde

iktisat tan büte girdim 46 almam gerekiyordu 67 aldım ve artık mezunummm:)))))))))))))

kocaman tebrikler diplomanı güzel günlerde kullanman dileğiyle

meraba canım ben geldim :) bende geçmişim tüm derslerimi vermişim ama sen de üzülme sakın zaten tek dersin var onu eminim seneye halledersin :) geçmiş olsun hepimize

geldim canım geldim ama mutlu haberleri gelemedim

DERS AS YS BS BAŞARI
1001 - GENEL MUHASEBE 47 33 70 63 G
2059 - MUHASEBE UYGULAMALARI 40 33 50 47 K
2061 - TİCARET HUKUKU 30 23 53 46 K
2062 - YÖNETİM VE ORGANİZASYON 50 40 40 43 K
2063 - KAMU MALİYESİ 64 70 - 68 G
2064 - İSTATİSTİK 35 23 35 35 K
2250 - İKTİSAT TEORİSİ 50 60 - 57 G
2252 - ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ 20 43 50 41 K

beninm notlarım bunlar dünden beri ağlıyorum:'(

bir muhasebeye çok sevindim ,1 sınıftan artık dersim yok.
yönetim organizasyona o kadar çalışmama rağmen yine 40 almışım diğer derslere çalışmamıştım ama hep 4-5 puanlarla geçememişim

Son düzenleyen: Moderatör:
meraba canım ben geldim :) bende geçmişim tüm derslerimi vermişim ama sen de üzülme sakın zaten tek dersin var onu eminim seneye halledersin :) geçmiş olsun hepimize

çok sevindim canım kocaman tebrikler

benim zaten kalmam da geçmem de sınırdaydı.kısmet.inşallah seneye veririz

bende 47 kaldım canım.insan kaldıgına değilde o kadar az puanla kaldıgına üzülüyor.açıköğretim böyle.zoor.Allahım inşallah seneye yardımcımız olsun verelim kurtulalım.ama ağlama kıyamam.değmez inan gözyaşlarına seneye veririsin inşallah

tatlıkıs üzülme seneye verirsin hepsinden sınırda kalmışsın seneye daha kolay yaparsın bunları konulara aşinalık olucak

sadece 1 soru seninki off çok kötü,aynen katılıyorum canım sınıfta kalmak değil kıl payı kaçırıyorsun,iinsan buna dayanamıyor
bundada vardır bir hayır ,napalım seneye artık veririz canım..
inşallah verriz ara sınavda baya yüksek tutalım notları canım.

piolin tebrik ederim canım hadi gözünaydın 3 'e atladın ne güzel darısı başımıza

evet canım bende aynı şeyi düşünüyorum.konu azken ayrıntı azken vizelerden mümkün oldugunca yüksek alalım

evet canım bende aynı şeyi düşünüyorum.konu azken ayrıntı azken vizelerden mümkün oldugunca yüksek alalım

kesinlikle canım,ben ekimin sonu gibi başlamayı planlıyorum,kpss 'ye giricektim vazgeçtim,şu ünv.bitirim mezun olduğum sene gireyim.annem öle diyor.bu 5 dersi bu sene ver mezun olduğun yıl gir kpssye diyor.

kesinlikle canım,ben ekimin sonu gibi başlamayı planlıyorum,kpss 'ye giricektim vazgeçtim,şu ünv.bitirim mezun olduğum sene gireyim.annem öle diyor.bu 5 dersi bu sene ver mezun olduğun yıl gir kpssye diyor.

ben gelecek yıl Allah nasip ederse mezun olurum.kitap alıp kpss çalışmaya başlayacagım bugunlerde.açıköğretime şimdiden başladığım zaman verim alamıyorum.yapacagız canım dersleride vereceğiz.ünv bitireceğiz.kpss den de güzel puanlar alacagız inşallah

evet cnm tek iktisada giriş vardı.kaldım dedim veremedim işte o dersi öffff yaaa
günün yorgunluğuyla gece gece açmıştım yorumunu okuyunca sınıfta kaldın anladım amann be sağlık olsun sonuçta beterin beteri misali sınıfta kalmadın yaaa alttan da olsa sınıf atladın tebrikler tatlım

bende üzüldüm ama yapacak birşey yok malesef kısmet ne diyeyim sana da geçmiş olsun canım.inşallah seneye veririz kurtuluruz
sağol cnm yani sende alttan dersin var ve sınıf atladın dimi sağlık olsun veririz inş

ohhhh sevindim tatlım tebrikler alttanda olsa sınıf geçmek güzel olsa gerek :97:

canım süper bi haber gözün aydın tebrikler mezun olmak da süper bişi olmalı :97: ayağını iyice sürt bizde mezun olalım

bende kalmışım birinden 87 diğerinden 43 aldım.mezun olamadım,tek ders yüzünden 1 senem daha uzadı, bu türkiye ekonomisi beni sinir ediyor yaaa keşke mezun olacaklara "tek ders sınavı"yapsalar
aaaa çok üzüldüm cnm yaaa haklısın tek dersten sınav olsan keşke geçmiş olsun bende sınıfta kaldım

aaaaa gözün aydın çok sevindim piolin tebrikler geçmişsin ohhhh şimdi derin bi nefes al

canım benim geçmiş olsun yaaaa üzüldüm bende 6 dersin hiçbirini geçememişim zaten çok çalışamamıştım :97: neyse inşallah seneye geçeriz canım üüzlme inşşşş seneye verirsin

çok sevindim canım kocaman tebrikler

benim zaten kalmam da geçmem de sınırdaydı.kısmet.inşallah seneye veririz
ohhh sevindim tatlım sınıfta kaldın anlamıştım alttan dersle sınıf atladın dimi

inşallah hepimiz hedeflerimize tez zamanda ulaşırızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…