nasıl yanicanım senin tek zayıf dersin iktisat değilmiydi :26: yani sınıfı geçmeni umuyorum :44:
tebrikler canım
uff yaaa şimdi bende üzüldüm cnmgeçmiş olsun
Yaşasıınnnn bende geçtim çok şükür ya geçerim dediğim dersten 47 den kalmışım kalırım dediğimden 54 den geçmişimm.1 ders alttan kaldı ama geçtim şükürler olsunnn artık 4.sınıfımmm
çok şükür artık mezunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm!! ....
iktisat tan büte girdim 46 almam gerekiyordu 67 aldım ve artık mezunummm:)))))))))))))
tatlıkısla piolin gelmedi onlar ne yaptı acaba :44:
geçmiş olsunbenimde tek ders 47 den kaldım hemde
kocaman tebriklerdiplomanı güzel günlerde kullanman dileğiyle
evet cnm tek iktisada giriş vardı.kaldım dedim veremedim işte o dersi öffff yaaa
tatlıkısla piolin gelmedi onlar ne yaptı acaba :44:
geçmiş olsunbenimde tek ders 47 den kaldım hemde
kocaman tebriklerdiplomanı güzel günlerde kullanman dileğiyle
meraba canım ben geldim :) bende geçmişim tüm derslerimi vermişim ama sen de üzülme sakın zaten tek dersin var onu eminim seneye halledersin :) geçmiş olsun hepimize
çok sevindim canım kocaman tebrikler
benim zaten kalmam da geçmem de sınırdaydı.kısmet.inşallah seneye veririz
geldim canım geldim ama mutlu haberleri gelemedim
DERS AS YS BS BAŞARI
1001 - GENEL MUHASEBE 47 33 70 63 G
2059 - MUHASEBE UYGULAMALARI 40 33 50 47 K
2061 - TİCARET HUKUKU 30 23 53 46 K
2062 - YÖNETİM VE ORGANİZASYON 50 40 40 43 K
2063 - KAMU MALİYESİ 64 70 - 68 G
2064 - İSTATİSTİK 35 23 35 35 K
2250 - İKTİSAT TEORİSİ 50 60 - 57 G
2252 - ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ 20 43 50 41 K
beninm notlarım bunlar dünden beri ağlıyorum:'(
bir muhasebeye çok sevindim ,1 sınıftan artık dersim yok.
yönetim organizasyona o kadar çalışmama rağmen yine 40 almışım diğer derslere çalışmamıştım ama hep 4-5 puanlarla geçememişim
geldim canım geldim ama mutlu haberleri gelemedim
DERS AS YS BS BAŞARI
yönetim organizasyona o kadar çalışmama rağmen yine 40 almışım diğer derslere çalışmamıştım ama hep 4-5 puanlarla geçememişim
bende 47 kaldım canım.insan kaldıgına değilde o kadar az puanla kaldıgına üzülüyor.açıköğretim böyle.zoor.Allahım inşallah seneye yardımcımız olsun verelim kurtulalım.ama ağlama kıyamam.değmez inan gözyaşlarına seneye veririsin inşallah
tatlıkıs üzülme seneye verirsin hepsinden sınırda kalmışsın seneye daha kolay yaparsın bunları konulara aşinalık olucak
sadece 1 soru seninki off çok kötü,aynen katılıyorum canım sınıfta kalmak değil kıl payı kaçırıyorsun,iinsan buna dayanamıyor
bundada vardır bir hayır ,napalım seneye artık veririz canım..
inşallah verriz ara sınavda baya yüksek tutalım notları canım.
piolin tebrik ederim canım hadi gözünaydın 3 'e atladın ne güzel darısı başımıza
evet canım bende aynı şeyi düşünüyorum.konu azken ayrıntı azken vizelerden mümkün oldugunca yüksek alalım
kesinlikle canım,ben ekimin sonu gibi başlamayı planlıyorum,kpss 'ye giricektim vazgeçtim,şu ünv.bitirim mezun olduğum sene gireyim.annem öle diyor.bu 5 dersi bu sene ver mezun olduğun yıl gir kpssye diyor.
günün yorgunluğuyla gece gece açmıştım yorumunu okuyunca sınıfta kaldın anladımevet cnm tek iktisada giriş vardı.kaldım dedim veremedim işte o dersi öffff yaaa
sağol cnmbende üzüldüm ama yapacak birşey yok malesefkısmet ne diyeyim sana da geçmiş olsun canım.inşallah seneye veririz kurtuluruz
ohhhh sevindim tatlım tebriklerYaşasıınnnn bende geçtim çok şükür ya geçerim dediğim dersten 47 den kalmışım kalırım dediğimden 54 den geçmişimm.1 ders alttan kaldı ama geçtim şükürler olsunnn artık 4.sınıfımmm
canım süper bi haber gözün aydın tebriklerçok şükür artık mezunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm!! ....
iktisat tan büte girdim 46 almam gerekiyordu 67 aldım ve artık mezunummm:)))))))))))))
aaaa çok üzüldüm cnm yaaa haklısın tek dersten sınav olsan keşkebende kalmışım birinden 87 diğerinden 43 aldım.mezun olamadım,tek ders yüzünden 1 senem daha uzadı,bu türkiye ekonomisi beni sinir ediyor yaaa keşke mezun olacaklara "tek ders sınavı"yapsalar
aaaaa gözün aydın çok sevindim piolinmeraba canım ben geldim :) bende geçmişim tüm derslerimi vermişim ama sen de üzülme sakın zaten tek dersin var onu eminim seneye halledersin :) geçmiş olsun hepimize
canım benim geçmiş olsun yaaaageldim canım geldim ama mutlu haberleri gelemedim
DERS AS YS BS BAŞARI
ohhh sevindim tatlım sınıfta kaldın anlamıştım alttan dersle sınıf atladın dimiçok sevindim canım kocaman tebrikler
benim zaten kalmam da geçmem de sınırdaydı.kısmet.inşallah seneye veririz
inşallah hepimiz hedeflerimize tez zamanda ulaşırızzzben gelecek yıl Allah nasip ederse mezun olurum.kitap alıp kpss çalışmaya başlayacagım bugunlerde.açıköğretime şimdiden başladığım zaman verim alamıyorum.yapacagız canım dersleride vereceğiz.ünv bitireceğiz.kpss den de güzel puanlar alacagız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?