ayyy ne güzelllben halkla ilişkiler okuyorum da 2. sınıfım. inkılap tarihi başlamıştım çalışmaya öle kaldım sonra devamı gelmiyo başındayım daha :18: ama bugün çalışıcam inşallah.Sen hangi bölümsün merguanacım:93:
merguanacım geçmiş yılların sorularından çıktığı doğru geçen sene bazı derslerden geçmiş yılların soruları da çıktı fakat hepsi aynı değildi bazı derslerdende pek çıkmıyo geçmiş yıl sorusu yani bakmakta fayda var
bende bu ayın sonunda tarihi:83: ve türk dilini bitirmeyi düşünüyorum
kızlar bende 3. sınıf işletmeyim bu sene tekrar ediyorum gecen sene kaldım calısmadım cünkü hiç iş ve sosyal güvenlik hukuku dersiyle basladım bakalım:88:
kızlar bende 2.sınıf işletmedeyim,bir şey sorucam derslerle ilgili sorulara aöfde önceden çıkmış sorulara aöfnün kendi sitesinden ulaşamıyor muyuz?birde aöf'nin bütün ders listesine nerden ulaşabilirim tüm fakülteleirnin derslerine aradığım bir ders varda adını bilmiyorum
hayır merguanacım ben inkılap tarihinden bahsediyorum uygarlık tarihini geçen sene almıştım 2.sınıftayım bu yıluygarlık tarihinden geçmiş yılların sorularına bak mutlaka . Kpss ye önümüzdeki yıllarda giricem.
meraba kızlarr:80: inkılaptan 7. üniteye geçtim türk dilindende 2.ünitedeyimben yazarak çalışıyorum inkılap tarihini.önemli yerleri not alıyorum başka türlü okuyup geçince aklıma girmiyor ama türk dilini altını çizerek çalışıyorum :89: çalışmaya oturamıyodum ama ödediğim harç parasını düşününce kendimi motive ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?