• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

ben gelecek yıl Allah nasip ederse mezun olurum.kitap alıp kpss çalışmaya başlayacagım bugunlerde.açıköğretime şimdiden başladığım zaman verim alamıyorum.yapacagız canım dersleride vereceğiz.ünv bitireceğiz.kpss den de güzel puanlar alacagız inşallah :16::29:

ahh darısı başımızma ne güzelll..bunu hayal etmek bile güzeldir eminim.seneye mezunum ahh bende 3'e geçip bunun hayalini kurmak istiyorum:)
bir yandan başlıyım kpss'ye diyorum,br yandanda bu notları görünce isteksizlik başladı bende.gidip alıp başlasam mı acaba.sen hangi yayınların alacaksın canım.?inşallah inşallah canım

kızlar ders çalışmaya başlayan var mı çok zor ya
meraba canım sen hangi bölümsün kredilimi senin erken başlamışsın diycem ama eğer krediliyse sınavlar aralık ayında sanırım
kimsee yokkkmuuuuuuuuuuuuuuuu:)

canım malesef hangi bölümün harçlarını sorduğunu anlayamadım ne zaman yatırılacağı konusunu bilemiorum ama hangi bölümdün sen

selam kızlar sonuçlar açıklandı.kiminiz sevindi,kiminiz üzüldü
hakkınızda hayırlısı olsun canlarım ya:43:
başta merguana,piolin,prensesperi,sheflera,tatlıkıs,antalyadan_ayse sizlerden umutluydum ama olmayınca olmuyormuş demekki ya:(
şifacım seni biliyordum zaten kalırım falan diyordun aa bak sana tavsiyem sakın bırakma okulu bu bölümü okumak artık zorlaştı ne yap et bitirmeye çalış

haklarınızda hayırlısı olsun ben de geçen sene 3 sınıf tekrarı yapmıştım kalan arkadaşları anlayabiliyorum yani:(
geçen arkadaşları da tebrik ediyorum

Son düzenleme:
Kızlar hangi bölümler kredili oldu bilen var mı ?

Türk dili ve edb. oldu mu ?

naz aşağıdakiler kredili sistemdeki bölümler

Adalet Önlisans Programı
Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı
Fotoğrafçılık ve Kamera-manlık Önlisans Programı
İlahiyat Önlisans Programı
Laborant ve Veteriner Sağlık Önlisans Programı
Tarım Önlisans Programı
Felsefe Lisans Programı
İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı
Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programı
Sosyoloji Lisans Programı
Tarih Lisans Programı
Türk Dili ve Edebiyatı Lisans Programı

türk dili ve edebiyatı da kredilidde

ohhh sevindim tatlım sınıfta kaldın anlamıştım alttan dersle sınıf atladın dimi :34::46: :54:

inşallah hepimiz hedeflerimize tez zamanda ulaşırızzz :31::nazar::16:

yok canım sınıfı geçtim.alttan ders olarak kaldı seneye yine ugraşacagım şu maliyet muh ile o can sıkıcı.dersi sevmediğim zamanda da çalışmak işkence gibi :25: sana da geçmiş olsun canım.inşallah gelecek yıl daha iyi olacak :62:

ahh darısı başımızma ne güzelll..bunu hayal etmek bile güzeldir eminim.seneye mezunum ahh bende 3'e geçip bunun hayalini kurmak istiyorum:)
bir yandan başlıyım kpss'ye diyorum,br yandanda bu notları görünce isteksizlik başladı bende.gidip alıp başlasam mı acaba.sen hangi yayınların alacaksın canım.?inşallah inşallah canım

caım hiç isteksizlik olmasın.biz bir yere gidip bire bir ders almıyoruz.tamamen kendi çabamızla.hayatlarımızda başka başka sorunlar var.herşeyi bir kenara bırakıp dersin başına oturup ders çalışmak çok zor.hiç moralini bozma.pozitif düşün.ben senin yerine olsam önlisanstan hazırlanmaya başlardım kpss ye.girip şansımı denerdim.birşey kaybetmezsin ama çok şey kazanabilirsin.olur bir kadro açılır niye girmedim niye çalışmadım diye çok üzülürsün sonra :38:

kk da kpss kitap önerileri diye bir konu açılmıs.onu okudum baya.herkesin yazdıkları şu;

yargı çok ayrıntılı
uzman kariyer soru olarak çok zor sorular soruyormus.kpss üstüne çıkıyormus.tavsiye etmiyorlar.
güvenderi begenmiyorlar.
murat açıköğretimdeki kadar başarılı değil.

herkesin önerdiği.ihtiyaç ve yediiklim.özellikle yediiklim geçen yıl kpss de birçok soruyu tutturmus.ihtiyaç yayınlarının anlatımı güzelmiş.özellikle matematiği baştan alıyor gibi birşeymiş.o yüzden ben ihtiyaç almaya karar verdim.benim matematik eksiğim var :34: eşimin kardeşi de kitap alacaktı.onada bunları yazdım.yediiklim almıs oda dün.ihtiyacında soru bankasını almıs.

başta merguana,piolin,prensesperi,sheflera,tatlıkıs,antalyadan_ayse sizlerden umutluydum ama olmayınca olmuyormuş demekki ya:(
şifacım seni biliyordum zaten kalırım falan diyordun aa bak sana tavsiyem sakın bırakma okulu bu bölümü okumak artık zorlaştı ne yap et bitirmeye çalış

haklarınızda hayırlısı olsun ben de geçen sene 3 sınıf tekrarı yapmıştım kalan arkadaşları anlayabiliyorum yani:(

teşekkürler canım :16: dediğin gibi olmayınca olmuyor.insan 1 soruyla kalabiliyor kısmet

kızlar ders çalışmaya başlayan var mı çok zor ya

benim için daha çok erken :9: arkadaşlardan başlayanlar olur çalışmaya.ama sınava yakın çalışmayı seviyorum.kpss çalışacagım birkaç ay.sen yenimi başlıyorsun bu yıl

Son düzenleme:
naz aşağıdakiler kredili sistemdeki bölümler

Adalet Önlisans Programı
Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı
Fotoğrafçılık ve Kamera-manlık Önlisans Programı
İlahiyat Önlisans Programı
Laborant ve Veteriner Sağlık Önlisans Programı
Tarım Önlisans Programı
Felsefe Lisans Programı
İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı
Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programı
Sosyoloji Lisans Programı
Tarih Lisans Programı
Türk Dili ve Edebiyatı Lisans Programı

türk dili ve edebiyatı da kredilidde

kredili olunca nasıl olcak peki canım ya ayrıca bu bilgilere nerden ulaştın ben aöfün sitesinde bişi göremedim nereye bakmam lazım bide kyıtların ne zaman basladıgını nasıl ögrenicem

kredili olunca nasıl olcak peki canım ya ayrıca bu bilgilere nerden ulaştın ben aöfün sitesinde bişi göremedim nereye bakmam lazım bide kyıtların ne zaman basladıgını nasıl ögrenicem

canım kayıt tarihlerine şöyle ulaşıcaksın: anadolu edu tr adresine girip orada açıköğretim linkine tıklayınca akademik takvim var orada tüm programların kayıt tarihleri yazıyor.Kredili programlara geçip geçmediğine ise e öğrenme portalına girince yine aynı açıköğretim linkinden orada kılavuzlar ve krediliye geçen programlar görünüyor. edebiyat geçen sene de kredili değilmiydi benmi yanlış biliyorum

canım kayıt tarihlerine şöyle ulaşıcaksın: anadolu edu tr adresine girip orada açıköğretim linkine tıklayınca akademik takvim var orada tüm programların kayıt tarihleri yazıyor.Kredili programlara geçip geçmediğine ise e öğrenme portalına girince yine aynı açıköğretim linkinden orada kılavuzlar ve krediliye geçen programlar görünüyor. edebiyat geçen sene de kredili değilmiydi benmi yanlış biliyorum

Buldum canım sağol :)) Yok canım kredili değildi. Sence kredili daha mı iyi :)

sağol canım benim.:70:seneye geçeriz inşallah

canım evet yaaa çalışamamıştım derslere :5: sınıfta kalacağımı biliyordum :97: sağlık olsun başta :nazar: sen mezun oldun dimi tatlım :46: tamam cnm tavsiyeni dikkate alacağım :71::70: öyle yada böyle bu okul bitecek inşşş :64:

yok canım sınıfı geçtim.alttan ders olarak kaldı seneye yine ugraşacagım şu maliyet muh ile o can sıkıcı.dersi sevmediğim zamanda da çalışmak işkence gibi :25: sana da geçmiş olsun canım.inşallah gelecek yıl daha iyi olacak :62:
anlıyorum cnm gönül isterki alttan ders bırakmadan sınıf atlamak ama işte sağlık olsun inşallah üstesinden gelirsin o gıcık dersin :38:

sağol canım benim.:70:seneye geçeriz inşallah
inşallah cnm :92::nazar:

Kızlar bende bu sene yeni başlyacağım aaöfye ama kitaptan çalışmak öyle zor geldi ki :/ Yazarak çalışmadan anlayamıyorum ama hepsini de yazarak çalışmam mümkün değil kitabın üstüne not alarak önemli yerlerin altını çizere çalışıyorum .. Sizin çalışma yöntemleriniz nasıl ? :43::43:

Kızlar bende bu sene yeni başlyacağım aaöfye ama kitaptan çalışmak öyle zor geldi ki :/ Yazarak çalışmadan anlayamıyorum ama hepsini de yazarak çalışmam mümkün değil kitabın üstüne not alarak önemli yerlerin altını çizere çalışıyorum .. Sizin çalışma yöntemleriniz nasıl ? :43::43:

canım kitaplardan çalışmak çok zor.yazarak çalışmakta zaman kaybı.ben 3 yldır murat açıkögretimden çalışıyorum.hem kolay anlıyorsun hemde soru tahminini güzel yapıyor :34:

Back