- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
ben gelecek yıl Allah nasip ederse mezun olurum.kitap alıp kpss çalışmaya başlayacagım bugunlerde.açıköğretime şimdiden başladığım zaman verim alamıyorum.yapacagız canım dersleride vereceğiz.ünv bitireceğiz.kpss den de güzel puanlar alacagız inşallah
meraba canım sen hangi bölümsün kredilimi senin erken başlamışsın diycem ama eğer krediliyse sınavlar aralık ayında sanırımkızlar ders çalışmaya başlayan var mı çok zor ya
kimsee yokkkmuuuuuuuuuuuuuuuu:)
Kızlar hangi bölümler kredili oldu bilen var mı ?
Türk dili ve edb. oldu mu ?
ben çeko 4. sınıfa gectım canım
ohhh sevindim tatlım sınıfta kaldın anlamıştım alttan dersle sınıf atladın dimi
inşallah hepimiz hedeflerimize tez zamanda ulaşırızzz
ahh darısı başımızma ne güzelll..bunu hayal etmek bile güzeldir eminim.seneye mezunum ahh bende 3'e geçip bunun hayalini kurmak istiyorum:)
bir yandan başlıyım kpss'ye diyorum,br yandanda bu notları görünce isteksizlik başladı bende.gidip alıp başlasam mı acaba.sen hangi yayınların alacaksın canım.?inşallah inşallah canım
selam kızlar sonuçlar açıklandı.kiminiz sevindi,kiminiz üzüldü
hakkınızda hayırlısı olsun canlarım ya
başta merguana,piolin,prensesperi,sheflera,tatlıkıs,antalyadan_ayse sizlerden umutluydum ama olmayınca olmuyormuş demekki ya
şifacım seni biliyordum zaten kalırım falan diyordun aa bak sana tavsiyem sakın bırakma okulu bu bölümü okumak artık zorlaştı ne yap et bitirmeye çalış
haklarınızda hayırlısı olsun ben de geçen sene 3 sınıf tekrarı yapmıştım kalan arkadaşları anlayabiliyorum yani
geçen arkadaşları da tebrik ediyorum
kızlar ders çalışmaya başlayan var mı çok zor ya
canım sizin kayıt yenilemeler 28 kasım 23 aralıkta
naz aşağıdakiler kredili sistemdeki bölümler
Adalet Önlisans Programı
Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı
Fotoğrafçılık ve Kamera-manlık Önlisans Programı
İlahiyat Önlisans Programı
Laborant ve Veteriner Sağlık Önlisans Programı
Tarım Önlisans Programı
Felsefe Lisans Programı
İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı
Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programı
Sosyoloji Lisans Programı
Tarih Lisans Programı
Türk Dili ve Edebiyatı Lisans Programı
türk dili ve edebiyatı da kredilidde
kredili olunca nasıl olcak peki canım ya ayrıca bu bilgilere nerden ulaştın ben aöfün sitesinde bişi göremedim nereye bakmam lazım bide kyıtların ne zaman basladıgını nasıl ögrenicem
canım kayıt tarihlerine şöyle ulaşıcaksın: anadolu edu tr adresine girip orada açıköğretim linkine tıklayınca akademik takvim var orada tüm programların kayıt tarihleri yazıyor.Kredili programlara geçip geçmediğine ise e öğrenme portalına girince yine aynı açıköğretim linkinden orada kılavuzlar ve krediliye geçen programlar görünüyor. edebiyat geçen sene de kredili değilmiydi benmi yanlış biliyorum
Buldum canım sağol :)) Yok canım kredili değildi. Sence kredili daha mı iyi :)
selam kızlar sonuçlar açıklandı.kiminiz sevindi,kiminiz üzüldü
başta merguana,piolin,prensesperi,sheflera,tatlıkıs,antalyadan_ayse sizlerden umutluydum ama olmayınca olmuyormuş demekki ya
şifacım seni biliyordum zaten kalırım falan diyordun aa bak sana tavsiyem sakın bırakma okulu bu bölümü okumak artık zorlaştı ne yap et bitirmeye çalış
haklarınızda hayırlısı olsun ben de geçen sene 3 sınıf tekrarı yapmıştım kalan arkadaşları anlayabiliyorum yani
canım evet yaaa çalışamamıştım derslereselam kızlar sonuçlar açıklandı.kiminiz sevindi,kiminiz üzüldü
anlıyorum cnm gönül isterki alttan ders bırakmadan sınıf atlamak ama işte sağlık olsun inşallah üstesinden gelirsin o gıcık dersinyok canım sınıfı geçtim.alttan ders olarak kaldı seneye yine ugraşacagım şu maliyet muh ile o can sıkıcı.dersi sevmediğim zamanda da çalışmak işkence gibisana da geçmiş olsun canım.inşallah gelecek yıl daha iyi olacak
inşallah cnm :92:sağol canım benim.seneye geçeriz inşallah
Kızlar bende bu sene yeni başlyacağım aaöfye ama kitaptan çalışmak öyle zor geldi ki :/ Yazarak çalışmadan anlayamıyorum ama hepsini de yazarak çalışmam mümkün değil kitabın üstüne not alarak önemli yerlerin altını çizere çalışıyorum .. Sizin çalışma yöntemleriniz nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?