• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım hakkında yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay hiç inanasım gelmedi. "Şöyle yaptık, böyle yaptı, niye böyle yaptı aklım almıyor" dan ibaret damara basmalı bir konu. Neyini aklınız almıyorsa artık, kızınız sizin onun için istediklerinizi istemiyor bu kadar basit. Robot gibi yazılmış bir yazı, duygu emaresi yok, hususi öfkeye oynanmış. Bana geçmedi.
Böyle ailelerin çoğu acayip cahil ve merhametten uzak oluyorlar.. Resmen mürid olmak istiyorlar ve robotlaşıyorlar. Gerçekten böyle garip aileler var..

Ben çevremde kaç çocuğu böyle ailelerinden korumaya çalıştım. Konuşa konuşa kaçını yurttan aldırdım bir bilseniz.

Evinde, çocuğuna bir taş çorba vermek istemeyen, yere yatak sermekten aciz anneler var sırf böyle vmbasit şeyler yüzünden bile çocuklarını o yurtlara yollayanlar var.

Kadının şikayetçi olduğu konu çok enteresan.
Neymiş, kız şehir dışında mühendislik okumak istiyormuş. Yabancı yazarlar okuyormuş, Fazıl Say dinliyormuş. :KK53: Vuuu ne kadar kötü şeyler yapıyormuş kız öyle :D
Konu sahibi sen dua et, kızın aklı başında. Sen daha asi görmemişsin.
Geçen gün İnstagram'da gördüm, kız öncesi sonrası fotoğrafı paylaşmış. Öncesinde gayet tesettürlü, sonrasında bir açılmış ama öyle böyle değil. Onlyfans'ta içerik üretiyormuş. Onlyfans'ın ne olduğunu bilen bilir zaten. :KK53: Asi öyle olmaz böyle olur.

Konunun gerçekliğiyle alakalı net bir şey diyemem Strobe ama duygu olmayan annelik örnekleri gördüm sitede, farklı bir anne-kız ilişkisini anlatıyordu içerik ve kadının evladına değil de eşine kıymet vermesi içimi bir tuhaf yapmıştı.

Maalesef sadece kendi doğrularını kabul edip o doğruları dayatan ve başka hiçbir doğruyu kabul etmeyen aileler var, asla yanlış yaptıklarını kabul de etmiyorlar, biz yanlış yapıyoruz demek yerine çocuğumuz inat oğlumuz/kızımız asi diyorlar.

Memlekette kadın olmak zor zanaat, dayatmacı ailelerde ya baban indiriyor kafana tokmağı ya abin ya da eşin.
Yasak olduğundan kapatmak durumunda kalıyoruz ama dini baskılar yüzünden isyan edenler konu açıyor.
Yo, kendini anlatma ihtiyacı da duyumsamamış, kendi duygulanımını bile ortaya koymamış (Narsist bir annenin video kaydı vardı kızı evi terk ediyordu ve onun yokluğunda vlog çekiyordu, orada kızının duyguları üzerine konuşmaktan ziyade kendi duyguları üzerinde duruyordu mesela); kızına üzülmesini yazmasından bahsetmiyorum sadece; dişe dokunur duygu emaresi yok kimseye dair, bunu manipülatif kullanma hali bile yok, dümdüz bir yazı.

Ben sözlükçü birinin kendi çapında eğlencesi olduğunu düşünüyorum bu konunun çünkü dil bilgisi kurallarına büyük harfler harici yeteri kadar uyulmuş. Büyük harfler kapalıdır sözlüklerde ve sözlük ortamında yazmaya alışanlar da bir süre sonra büyük-küçük harf ayırmadan dümdüz yazar hale gelebiliyor. Paragrafına, aynı görevde kullanılan kelimeleri virgülle ayırmasına kadar özenle yazacak ama büyük harf kullanılacak yerlerde kullanmayacak... İlginç diyorum. İnanmadığım konuyu da yorumlamayayım Müdürüm daha.

Konu kesinlikle fake Anne Allah diyor kız yallah diyor güya tövbe estağfurullah.Farkli inançlardakileri kışkırtmak için açılmış çok gereksiz bir konu olmuş

iyiliğini istedik maneviyatıa olsun istedik. liseye gitmesin demedik okumasın demedik. sadece düşünce olarak değişik. üstteki bayanında dediği gibi çok solcu bir kafası var.
Peki sizdeki bu çok sağcı kafayı ne yapacaksınız ? Kaç yaşında kız artık yetiştin çocuk değil istediğini yapmakta özgür. Umarım sizden kurtulur.

evet cemaat yurdu. kimsenin ağzna bakmadık. kızımın hayatını mahvetmedim. onun içindi bu ama kendimi yanlış ifade ettim ona karşı. para almayacakmış bizden söz sahibi olmayacakmışız. bizimle böyle konuşuyor bu normal mi. bize olan hıncı büyüyor. gitse bir daha yüzümüze bakmaz
En doğrusunu yapar yüzüne bakılacak anne baba değilsiniz çünkü.

Konu kesinlikle fake Anne Allah diyor kız yallah diyor güya tövbe estağfurullah.Farkli inançlardakileri kışkırtmak için açılmış çok gereksiz bir konu olmuş
Benim böyle bir arkadaşım vardı ailesi kara çarşaflıydı kız ailesinin olduğu şehire giderken kara çarşafa giriyordu. Okuduğu şehire geliince lortlar elbiseler gece clupleri alkoller neler neler.
Kızda asla suç bulmuyorum aile baskısından dolayı yalan söylemek zorunda kalıyordu. Oda cemaat evinde kalıyordu. Evdede kapalıydı. Ama ünv. De açıktı.

fake değil. duygusuz yazmış olabilirim kendimi iyi ifade eden biri değilim bu kadar oluyor kusura bakmayın bu konuda. kurtulmak kelimesi hoş değil ama o benim kızım. bir insan annesinin elinden neden kurtulsun allah aşkına
Sadece maneviyata önem verdiğinizden eğitimsizsiniz anlaşılan. Daha kendinizi ifade edemiyorsunuz. Yazı yazmayı noktalama işaretlerini kullanmayı bilmiyorsunuz. İstiyorsunuz ki kızınıda sizin gibi kör cahil olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back