Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

üüzlme canım bende başlamadım henüz, gzdbky de başlamamış bildiğim kadarıyla...ben yarın nasipse başlayacam, gzdbky de yarın diyor...sende gündüz evde yoksun madem ama akşam gelince mutlaka bir ünite bitir...zaten birinciye bi başlasak devamı gelecek inşallah...
sevgi meleği canım ya aslında ya piolin ya sen yeni bir başlık açsanız daha iyi olmazmı...burası 500 sayfayı geçmiş, geçmişte bi yoruma bişeye bakmak istesek hangi syfada olduğunu bulamıyoruz...aslında yeni başlık açılsa iyi olacak...

tamammı kızlar çalışmaya başlamayanlar,,,, yarın başlıyoruz allahın izniyle inaşşalh...hadi bakalım gazamız mübarek ola.. saçlarımızdan sürüye sürüye çalışmaya zorlayacaz birbirimizi :)

Kısss iş görüşmelerin nasıl gidiyor

Sence
O söylediğim banka bana geri dönüş yapmadı ben aradım olumsuz dedi. Halbuki olumsuz olacak bir şeyde yoktu
Zaten ik firmasına ayaklarım geri gidiyordu direk bankaya müracat etmek lazım
Bugün bir hastaneyle görüşmeye gittim eğer olursa haftaya cuma belli olacak
Olmazsa da ne yapayım ya kara kışta karlara bata çıka zor oluyor
Havalar güzelleşince giderim
Hem başka planlarımda var bu aralar

Sayfaya emek verilmiş aslında ama piolin evet derse kapatırım yeni sayfa açarız.

sayfaya emek verilmiş ama bişeye bakmak istediğimizde çok karmaşa oluyor...ama yeniden açlırsa kolaylaşır, herkes geçmişe bakarak merak ettiği soruların cevabını bulur...
artık karar piolinin...

Hayırlısı olsun kar bir bitsin yeniden bakarsın iş ilanlarına soğukta insan üşenir görüşmeye gitmeye

Sayfaya emek verilmiş aslında ama piolin evet derse kapatırım yeni sayfa açarız.

Kızlar ben de bunun için girmiştim buraya ben çok sık giremiyorum burasının sorumluluğunu birinize vermek istiyorum diyecektim ama mademki yeni başlık istiyosunuz ölesi de olabilir ozaman burayı kapatın yeni başlığa ben de ziyaretci olarak gireyim çünkü gerçekten bir başlık bile insana sorumluluk yüklüyor herkesle ayrı ayrı ilgilenmek gerekiyor elimden geleni yaptığıma inanıyorum hastayken bile burasıyla ilgilenmeye çalıştım.Bir kaç yıldır..Ozaman yeni başlığımız hayırlı olsun diyeyim şimdiden.Herkese başarılar..Şimdiye kadar yorum yazan bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum.

Konu sahibinin isteği üzerine yorumlara kapatılmıştır.
Buradan devam edeceğiz
http://www.kadinlarkulubu.com/aciko...gretim-ders-calisma-sayfasi.html#post28205587

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…