Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

ben 5 dersten giricem sınavlara kasım mı aralık mı başlasam bilemedim?

meraba tatlıkıs ben çok erken başlarsak unuturuz diye aralıkta başlarım diyorum ama daha erken başlarsanız da uyarım tabiki ben de :) cetvelin çok hoş nerden edindin ben sitede göremedimde:)

cevap için teşekkürler kredili sistem nedir arkadaşlar ben türkdilini okuyacağım seçmem gereken dersleri nasıl seçmeliym yarın kayıt sonmuş yardımlarınızı bekliyorum

cevap için teşekkürler kredili sistem nedir arkadaşlar ben türkdilini okuyacağım seçmem gereken dersleri nasıl seçmeliym yarın kayıt sonmuş yardımlarınızı bekliyorum

kredili sistemde zaten okulun atamış olduğu 30 kredilik ders oluyor sen de üst sınıftan 45 krediyi geçmiycek şekilde ders ekleyebiliyorsun ama ben olsam atanmış olan dersleri alırım gerisini eklemem sonra hepsini vermek zor olabilir kılavuzlarda yazıyor ders ekleme yöntemini şöle diyor ; tc kimlik no ve şifre ile http://kayit. anadolu.edu.tr adresine giriş yaparak ders ekle sil işlemi yapılır ve buna göre yani aldığın her ders için bankada yeni bir ödeme bilgisi oluşur buna göre ödemeni yaparsın ama bu işlem her dönem yapılıcakmı bi bilgi bulamadım zaten ders ekle sil işleminden anlarsın

aöf ün kayıt sayfası eror veriyo 2012 2013 güz dönemi diye bir yer var oraya ellemyim yani ordaki derslerdende çalışmam lazım olur ve ek ücret vericem yani sadece bu dönemin derslerini almalıyımdeğil mi?

aöf ün kayıt sayfası eror veriyo 2012 2013 güz dönemi diye bir yer var oraya ellemyim yani ordaki derslerdende çalışmam lazım olur ve ek ücret vericem yani sadece bu dönemin derslerini almalıyımdeğil mi?

canım ben kredili sistemde okumuyorum şuan sadece kılavuzdan öğrendiğim bilgileri paylaşıyorum :) eğer yapabileceğine inanıyosan üst dönemden de ders alabilirsin her eklediğin ders için yatıracağın ücret de artıyor

verdiğin cevap için çok sağol beni aydınlattın sadece sorumlu olduğum dersleri alacağım çoooook teşekkür ederim sanada başarılar

Bende alttan 2 dersle 4. sınıf oldum çok şükür. Ders çalışmaya başlamam lazım şimdiden çünki işlerim çok yoğun oldugu için yetiştiremiyorum. Ev iş okul çocuk çok zor oluyor. Çalışmaya başlamam lazım şimdiden kesinlikle... Ama nasıl :26:

meraba tatlıkıs ben çok erken başlarsak unuturuz diye aralıkta başlarım diyorum ama daha erken başlarsanız da uyarım tabiki ben de :) cetvelin çok hoş nerden edindin ben sitede göremedimde:)

Merhaba canım,benimde en büyük korkum bu işte,ya çalıştıklarımı unutursam,ablama soruyorum aralıkta başla diyor,bilemedim anlıcağın.çok teşekkür ederim tatlım daisypath diye bir siteden yaptım .olmadı sana da yaparım yarın ,ben şimdi çıkıyorum ,görüşürz yarın.

sağol canım ben de yaptım kendime :13:

esoesin senin bölümün neydi kredili sistemdemisin eğer değilsen ben de henüz başlamadım :)kitapları ne zaman alıcaksın genelde geç veriyolar sanırım kitapları

iktisat !! yillik kredili sistemdeyim, bizim bolum gecmedi donemlik sisteme, umarim gecmezde!! ..kitaplar ocakta gelir herhalde ama biz TR den biraz farkliyiz galiba muhtemelen siz bizden once aliyorsunuzdur!
neyse ki eogrenme var ordan basladim simdilik istatikle basladim gozume en karmasik o geldi

selam kızlar bende bu sene aöf 1.sınıfa başlıyorum taaa önceki senelerde başlamıştım hiç çalışmadım kaldım sınıfta sonra bıraktım ah kafam ah gerçi bölümümü hiç sevmiyordum.ama şimdi istediğim bölümdeğim ve size sorum aranızda önceki yılların sınav sorularına çalışıpda geçen varmı arkadaşlar yardımcı olup cevap verirseniz çok sevinirim.

hayırlı olsun canım okulun.inşallah Allah bu defa tamamına erdirir.ben geçen yılların sorularına çalışarak geçemiyorum.konu çalışıyorum.açıköğretime belli olmaz.farklı sorular sorabilir.şahsım adına konu çalışmanı öneririm

merhaba kızlar ben de bu sene sosyoloji bölümüne kayıt oldum
1.dönem için toplam 28 ünitem var.kitaplarımı bugün aldım bakalım yarın kendime bi plan oluşturup başlamam lazım derslere
hem de acele etmem lazım kredili sistem olduğu için 10-11 aralıkta sınavlar var
nasıl olacak bilmiyorum ya :18:6 ders var ve duyduğuma göre kredisi yüksek olan derslere çalışsak daha iyiymiş
:26:öyle diyorlar.bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?yani kredili sistemin işleyişiyle ilgili:26:

Son düzenleme:

bulancak sanırım ortalaman 2.00 üzerinde isen geçiyorsun aldığın not da kredi ile çarpılıyorsa eğer bu durumda yüksek kredili derslere çalışman senin için daha iyi olur ama benim de anlamadığım şeyler var hala mesela ortalama belki 2nin üzerinde gelicek ama 2dersin kalmış olabilir bu durumda geçtin mi kaldın mı yani:26: onu anlayamadım

ben de bu kadar ilgileniyorum bu kredili sistemle çünkü seneye tüm bölümler krediliye geçecekmiş kılavuzda yazıyor geçecekleri

Arkadaşlar merhaba ben açıköğretim son sınava alttan iki dersle geçtim önermek gibi olmasın hatta kimseye tavsiyede etmiyorum cuma gününden çalışmaya başlayıp 4 dersi verip bütünlemede geçtim nokta atışı sorularla çok memnun kaldım bide çalışsam neler yapçakmışım kötü taradı sınavdan sonra ne biliyosunuz hiç bişey sınıfı geçtinmi geçtim

:26:
evet 2.00 ve üstü olunca geçer notmuş bu da harf sisteminde CC'ye denk geliyor bak internetten bir şey buldum

84-100=AA---4.00
77-83=AB---3.70
71-76=BA---3.30
66-70=BB---3.00
61-65=BC---2.70
56-60=CB---2.30
50-55=CC---2.00
46-49=CD---1.70
40-45=DC---1.30
33-39=DD---1.00
0-32=FF---0.00

bunu bi siteden buldum

1.AA ile CC arası "Geçer" notudur.
2.CD ile DD arası "Koşullu Geçer" notudur;
Genel Not Ortalaması 2,00 ve üzerinde ise bu derslerden geçer, altında ise akademik yetersizlik uyarısına göre işlem yapılır.
3.FF, YZ, DZ "Kalır" notudur. Bu dersler tekrar alınmak zorundadır.
4.Mezun olabilmek için öğrencinin Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olması ve DZ,YZ ve FF notu olmaması gerekir.
5.Durum sütunundaki ifadeler Genel Not Ortalaması baz alınarak gösterilmiştir.

bu da benim öğrenci bilgi sitemdeki yazılan yazılar.notların altında yazan kısaltmalar kısmında yazıyor.

ben de bunları biliyorum canım
:26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…