yooo yalnız değilsin koskoca 6 dersim var vee ben hiç çalışamadım veee hem cumartesi hemde pazar giricemm veee eminim ilk yıldan sınıfta kaldım benmeraba kızlar ben de iki dersin sorularını bitirdim yarında cumartesi günkü sınavın sorularını bitiricem inşallah:) pazar günü sınava giricek olan varmı yoksa yalnızmıyım ben hem cumartesi hem pazar giricemde
yooo yalnız değilsin koskoca 6 dersim var vee ben hiç çalışamadım veee hem cumartesi hemde pazar giricemm veee eminim ilk yıldan sınıfta kaldım ben
yaa inşalah cnm aksilik olacak yaa kolum yandı kızlar hemde sağ kolumcanım öle düşünme belki 4ünü geçersin ve bi üst sınıf a atlarsın belli olmaz
yaa inşalah cnm aksilik olacak yaa kolum yandı kızlar hemde sağ kolum( sıcak su döküldü:18: ) şu an dünyanın acısını çekiyorum ve regl oldum bugün bende çok şiddetli geçer ilk 3 gün offf kendimi sınava veremeyeceğim ki inşallah kolay çıkar sorular
kızlar hafta sonu uğrayamam belki şimdiden hepimize başarılar öpüyorum inşşş kazanıcazzzz :92:
sağol cnm benim bugün yanalı 2. günümcanım çok geçmiş olsun.yanık çok kötü birşey Allah sabır versin.doktora git yada bi yanık kremi al hemen acısını alıyor
fena değildi sanki kızlar ya geçerim gibi matematikten 45 almam gerek zaten ilk sınav 62 olur inşallah
meraba prensesperi :) ben henüz sınava girmedim öğleden sonra benimkiler şimdi tekrar yapıyorum sorulara bakıyorum falan zamanda geçmek bilmiyo :) olsun da bitsin diyorum bi an önce :) inşallah geçersin sende
gece ben stresten uyuyamadım kalktım bir daha baktımişede yaradı.sana tavsiyem murattan çalışıyorsan son final deneme sınavlarına bak.ordan 3-4 soru geldi sorular genel olarak kolay.büt olunca acımışlar bize sanırım
kızlar bugün iktisada girişten sınava giren varmı?aklınıza soru gelirse lütfen yazın
sen ne yaptın canım.nasıl geçti sınavın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?