Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

meraba kızlar ben de iki dersin sorularını bitirdim yarında cumartesi günkü sınavın sorularını bitiricem inşallah:) pazar günü sınava giricek olan varmı yoksa yalnızmıyım ben hem cumartesi hem pazar giricemde

yooo yalnız değilsin koskoca 6 dersim var vee ben hiç çalışamadım veee hem cumartesi hemde pazar giricemm veee eminim ilk yıldan sınıfta kaldım ben

yooo yalnız değilsin koskoca 6 dersim var vee ben hiç çalışamadım veee hem cumartesi hemde pazar giricemm veee eminim ilk yıldan sınıfta kaldım ben

canım öle düşünme belki 4ünü geçersin ve bi üst sınıf a atlarsın belli olmaz

canım öle düşünme belki 4ünü geçersin ve bi üst sınıf a atlarsın belli olmaz
yaa inşalah cnm aksilik olacak yaa kolum yandı kızlar hemde sağ kolum ( sıcak su döküldü:18: ) şu an dünyanın acısını çekiyorum ve regl oldum bugün bende çok şiddetli geçer ilk 3 gün offf kendimi sınava veremeyeceğim ki inşallah kolay çıkar sorular

kızlar hafta sonu uğrayamam belki şimdiden hepimize başarılar öpüyorum inşşş kazanıcazzzz :92:

canım çok geçmiş olsun.yanık çok kötü birşey Allah sabır versin.doktora git yada bi yanık kremi al hemen acısını alıyor

canım çok geçmiş olsun.yanık çok kötü birşey Allah sabır versin.doktora git yada bi yanık kremi al hemen acısını alıyor
sağol cnm benim bugün yanalı 2. günüm evet 2 gündür pansuman yaptırıyorum acı azalsada kolum acıyooo yaaaa Rabbim beterinden korusun hepimize sağlık versin inşallah

selam kızlar hepimize geçmiş olsun

ben bu sınavdan ya ucu ucuna geçerim yada ucu ucuna kalırım.öyle bir noktadayım.hayırlısı olsun..sizlerin nasıldı?

meraba prensesperi :) ben henüz sınava girmedim öğleden sonra benimkiler şimdi tekrar yapıyorum sorulara bakıyorum falan zamanda geçmek bilmiyo :) olsun da bitsin diyorum bi an önce :) inşallah geçersin sende

fena değildi sanki kızlar ya geçerim gibi matematikten 45 almam gerek zaten ilk sınav 62 olur inşallah

meraba prensesperi :) ben henüz sınava girmedim öğleden sonra benimkiler şimdi tekrar yapıyorum sorulara bakıyorum falan zamanda geçmek bilmiyo :) olsun da bitsin diyorum bi an önce :) inşallah geçersin sende

gece ben stresten uyuyamadım kalktım bir daha baktım işede yaradı.sana tavsiyem murattan çalışıyorsan son final deneme sınavlarına bak.ordan 3-4 soru geldi sorular genel olarak kolay.büt olunca acımışlar bize sanırım

sağol canım ben de son anda içeri alınmaya yarım saat kala falan sorulara baktım baktıklarımdan da geldi bana da kolay geldi inşallah geçeriz benim de bi yarın kaldı şimdi onu da atlatırsam çok rahatlıycam :)

matematikten korkuyordum ki iktisat teorisi yaktı beni.
sanırım geçemem bu durumda

final sonuçları ne kadar zaman sonra açıklanmıştı ?.Bu da heralde final sonucu kadar sonra açıklanır ebruli :) 20 gün falanmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…