• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

yok valla bakmadım hiç bir zaman bakmam ben
kendimi yiyorum ondan sonra:1::1::1:

Ben daha 1. sınıfım bölümüm bu sene kredili sisteme geçmiş ve anadolu üni kitapların telif hakkını kendinde tutmuş.O yüzden bu sene murat eğit kurumları yardımcı kitap çıkarmayacakmış :( Ben derslere başladım fakat oku oku bitmiyor yahu çok karışık :(

Acaba özet olarak baz alınan geçen senelerden kalma yardımcı kitapları kitapçılarda bulabilir miyim ? Yada kısa ders notlarının olduğu bir site var mıdır ? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.:44::44:

Son düzenleme:
Ben daha 1. sınıfım bölümüm bu sene kredili sisteme geçmiş ve anadolu üni kitapların telif hakkını kendinde tutmuş.O yüzden bu sene murat eğit kurumları yardımcı kitap çıkarmayacakmış :( Ben derslere başladım fakat oku oku bitmiyor yahu çok karışık :(

Acaba özet olarak baz alınan geçen senelerden kalma yardımcı kitapları kitapçılarda bulabilir miyim ? Yada kısa ders notlarının olduğu bir site var mıdır ? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.:44::44:
Nasıl yani :53:
tüm kitapların telifini mi almış yok canım :53:
Dersaneler kapatıp gitsin ozaman :53:

Son düzenleme:
Nasıl yani :53:
tüm kitapların telifini mi almış yok canım :53:
Dersaneler kapatıp gitsin ozaman :53:

Bilmiyorum benim bölümüm adalet ve internet forumlarda üstüne basa basa yardımcı kitap teliften dolayı çıkmayacak diyorlar :/ Diğer bölümler için geçerli midir bilmiyorum inşallah değildir yoksa herkes çok mağdur olacak :/

yardımcı kitap olmamasına çok üzüldüm o zaman özet şeklinde yazsınlar kitabı da kimse yardımcı kitaba yönelmez

yardımcı kitap olmamasına çok üzüldüm o zaman özet şeklinde yazsınlar kitabı da kimse yardımcı kitaba yönelmez

Yazılar öyle uzun ve karışık ki anlatamam basit birşeyi uzun uzadıya anlatmışlar..Belki önemli birşey kaçırırım diye okuyorum bende mecbur :S Ama çok sıkıcı gerçekten.

sonuçlar ya bu cuma açıklanır yada haftaya..çok az kaldı meraktan çatlayacagım artık :18::18: inşallah hepimiz geçmişizdir..

ne telifi yaa bunun telifi mi olurmuş. 2*2=4 ise bu sadece bizim univesiteye göre 4 değil. İsteyen istediği kitabı basar.
Söylentidir üzülme bosuna.

sonuçlar ya bu cuma açıklanır yada haftaya..çok az kaldı meraktan çatlayacagım artık :18::18: inşallah hepimiz geçmişizdir..

yarın açıklanır ve benden mesaj alamazsan bil ki dil altı hapını çaktım kendime:36::36::36::36::36:

oleyyy iki dersimden de 70 almışımmm işletme 4 e gectim cok şükr sorunsuz darısıda size olsun kızlarrr :52: :16:

47 kalmısım :43::43: bütünlemeden 50 almısım 55 alsam geçiyordum..yani 2 soru bile değil :43: neyse kısmet ne diyeyim.hayırlısı..

tahmin ettiğim gibi sınıfta kaldım :5: ne diyelim başta sağlık olsun :nazar: :10:

Back