Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla hatırlamıyorum ama gerçekten meraktan ölücem
yok valla bakmadım hiç bir zaman bakmam ben
kendimi yiyorum ondan sonra![]()
Nasıl yaniBen daha 1. sınıfım bölümüm bu sene kredili sisteme geçmiş ve anadolu üni kitapların telif hakkını kendinde tutmuş.O yüzden bu sene murat eğit kurumları yardımcı kitap çıkarmayacakmışBen derslere başladım fakat oku oku bitmiyor yahu çok karışık
![]()
Acaba özet olarak baz alınan geçen senelerden kalma yardımcı kitapları kitapçılarda bulabilir miyim ? Yada kısa ders notlarının olduğu bir site var mıdır ? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.:44::44:
Nasıl yani
tüm kitapların telifini mi almış yok canım
Dersaneler kapatıp gitsin ozaman
Ben daha 1. sınıfım bölümüm bu sene kredili sisteme geçmiş ve anadolu üni kitapların telif hakkını kendinde tutmuş.O yüzden bu sene murat eğit kurumları yardımcı kitap çıkarmayacakmışBen derslere başladım fakat oku oku bitmiyor yahu çok karışık
![]()
Acaba özet olarak baz alınan geçen senelerden kalma yardımcı kitapları kitapçılarda bulabilir miyim ? Yada kısa ders notlarının olduğu bir site var mıdır ? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.:44::44:
yardımcı kitap olmamasına çok üzüldüm o zaman özet şeklinde yazsınlar kitabı da kimse yardımcı kitaba yönelmez
Ben daha 1. sınıfım bölümüm bu sene kredili sisteme geçmiş ve anadolu üni kitapların telif hakkını kendinde tutmuş.O yüzden bu sene murat eğit kurumları yardımcı kitap çıkarmayacakmışBen derslere başladım fakat oku oku bitmiyor yahu çok karışık
![]()
sonuçlar ya bu cuma açıklanır yada haftaya..çok az kaldı meraktan çatlayacagım artık :18::18: inşallah hepimiz geçmişizdir..
nasıl yanikahretsin
iktisada girişten 41 le kaldım![]()
tebrikler canımoleyyy iki dersimden de 70 almışımmm işletme 4 e gectim cok şükr sorunsuz darısıda size olsun kızlarrr![]()
![]()
uff yaaa şimdi bende üzüldüm cnm47 kalmısımbütünlemeden 50 almısım 55 alsam geçiyordum..yani 2 soru bile değil
neyse kısmet ne diyeyim.hayırlısı..