tebrik ederm cnm.... hangi bölümden mezun oldun?
cnm ben iktsat 4 e geçtim seneye o 2 ders bizdede olacak. 4. sınıfın en zor dersi türkye ekonomsymş zaten.. Allah yardmcn olsun. bu yıl ver kurtulda mezun ol inşallah.. cnm çıkıyordur herhalde ama güvenmiosan karacan noktataış al cnm.. karacan noktataş geçerliliği bitmş soruları siliyor... müfredata uyan sorulardan oluştuyor noktataışı.. çıkmş sorulara göre daha e bi güvenli.. mesela sorular değişio çıkmş sorulara çalşyoruz yanlş ezberleyp giriyorz sınava ama karacan değişen soruları güncellio... ben memnun kaldım.. sadece bi tavsye.. kolay gelsnnslm kizlar bende but e kalanlardanim bu sene kamu yonetimi 4. sinif okudum yani aslinda hala okuyorum kislar yaa. turkiye ekonomisi ve maliye politikasi derslerinden eylule kaldim.... insallah eylulde basarili olur bitiririz bu sene.... bu arada acaba maliye politikasindan ve turkiye ekonomisinden gecmis yil sorularindan cikan oluyor mu bileninz ve ya bu dersten geceniniz varsa nasil basardiniz kizlar noluuuurrr yardimci oluuuunnn,,,
Denzzz Cnm sana birşey sorablrmym... iktsat 3. sınıf mı yoksa 4. sınıf mı zor sence yani sana göre...???
canım beni 4 te zorlayan tek ders türkiye ekonomisi oldu onun yüzünden 1 senem tek dersten uzadı... sana dikkat etmen gereken dersleri söyliyim canım iktisat tarihi kolay gibi gözükebilir ama asla yabana atma birde maliye politikası gerçi ben maliyeden kolay geçtim bu 3 derse dikkat ettin mi gerisi kolaydı canım
cnm ewet iktsat tarihi de zormuş. 3 ten zor mu yani 4. sınıf... Bana 3 çok fazla zor gelemdi... zor da hani çalştktan sonra oluyor... 4 daha zor galiba...
yok canım zorlanıcağını sanmıyorum dediğim dersler dışında ama türkiye ekonomisi tüm derslere bedel o çok zorlar diye düşünüyorum
neymiş bu Türkiye ekonomisi ya :) sen ne zmn mezun oldun cnm?? Şu an ne yapıyorsun? Kpss ye gireksn demi??
sormaa yaa 1 seneme mal oldu o dersten dolayı :)) ben önlisanstan uluslararası ticaret mezunu olduğu için gümrük ve ithalat ihracat alanında ilerlemek istiyorum bu yıl mezun oldum iktisat bölümünden o yüzden ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum..kpss de iktisatların çok şansı olmadığını duymuştum o yüzden kpss de değilde özel sektörde devam etmeyi düşünüyorum.. sen ne düşünüyorsun canım
arkadaşlar bütünleme tarihleri 8-9 eylül değil mi yanlış bilmiyorum.bütünlemeye girmek için farklı bişe yapmıyoruz heralde .
selam kızlarrr
bu kredili sistemi nasıl yapacaız ders seçme felan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?