Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 dersin 6 sından hatta çoğunu bikaç sorularla kılpayı kaçırarak kalmışımbütte bari acısını çıkarsam
![]()
tebrik ediyorum mezunları derslerini geçenleri sınıf atlayanları![]()
uff yaa canım benim geçmiş olsun sanada banadaayyyy aynı ben insan altı dersin altısını da kalırmı ya hatta bir tanesinden ilk sınavda 60 almıştım iincisinden 40 alıp kalmışım
geçenlere tebrikler bizde büt. kaldıık ama çok zor işim çokkkkk![]()
uff yaa canım benim geçmiş olsun sanada banadaneyse sağlık olsun başta ne yapıp ne edip geçmeliyizzz yaa inşallah bütte umduğumuzu buluruz
![]()
Bende Muratın kitaplarını alıp çalışayım bari.
Tasarı işime yaramadı benim
Acaba mezun murat yayınları kamu yönetimi 4.sınıf kitabı olan varmıdır :)
yok cnm direk zaten bütünlemeye giriosun. kayda gerek yok...Kızlar bende mezun olanları kutluyorum ve birşey sormak istiyorum.
Ben 2 sınavdan büte kaldım, bütünleme sınavları 8-9 eylüldeymiş. Benim bir kayıt yaptırmama gerek var mı bu sınavlar için, nasıl giricem ben bu sınavlara?
6 dersin 6 sından hatta çoğunu bikaç sorularla kılpayı kaçırarak kalmışımbütte bari acısını çıkarsam
![]()
tebrik ediyorum mezunları derslerini geçenleri sınıf atlayanları![]()
ne deyim keşke yalnız olsaydımYanlız değilsin canım üzülmee![]()
yok cnm direk zaten bütünlemeye giriosun. kayda gerek yok...
Saol canım peki sınava gireceğim okul, sınıf, saat filan bu bilgiler bana nasıl ulaşacak. Mail mi gelecek yoksa ben nereden bakıcam bunlara? :44:
sistem otomatik yerleştiriyormuş aynı netten bakıp çıktı alacaksın canım
mezun olanları ve sınıf geçenleri caı gönülden tebrik ediyorum.
uzun bir maratonun ardından bende bu sene mezun oldum.
saatlerce ağladım sevinçten inanamadım.
rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın...
sonunda bitti...