Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

6 dersin 6 sından hatta çoğunu bikaç sorularla kılpayı kaçırarak kalmışım bütte bari acısını çıkarsam

tebrik ediyorum mezunları derslerini geçenleri sınıf atlayanları

6 dersin 6 sından hatta çoğunu bikaç sorularla kılpayı kaçırarak kalmışım bütte bari acısını çıkarsam

tebrik ediyorum mezunları derslerini geçenleri sınıf atlayanları

ayyyy aynı ben insan altı dersin altısını da kalırmı ya hatta bir tanesinden ilk sınavda 60 almıştım iincisinden 40 alıp kalmışım

geçenlere tebrikler bizde büt. kaldıık ama çok zor işim çokkkkk

uff yaa canım benim geçmiş olsun sanada banada neyse sağlık olsun başta ne yapıp ne edip geçmeliyizzz yaa inşallah bütte umduğumuzu buluruz

Benim elimde somut olarak not yok ama internetten indirip derlediğim çalıştığım bir sürü notum var. isteyene gönderirim maille işletme 3 bu arada...

Kızlar bende mezun olanları kutluyorum ve birşey sormak istiyorum.

Ben 2 sınavdan büte kaldım, bütünleme sınavları 8-9 eylüldeymiş. Benim bir kayıt yaptırmama gerek var mı bu sınavlar için, nasıl giricem ben bu sınavlara?

Bende Muratın kitaplarını alıp çalışayım bari.
Tasarı işime yaramadı benim
Acaba mezun murat yayınları kamu yönetimi 4.sınıf kitabı olan varmıdır :)

kesinlikle murattan çalış canım dogru noktalara değiniyor gereksiz bilgi yok
ben işletme mezunuyum kamu olsam yollardım belki çıkar birileri

yok cnm direk zaten bütünlemeye giriosun. kayda gerek yok...

Murat eğitim kurumlarının istatistik ders notlarını buldum arkadaşlar bir forumda bilgisayarıma indirdim.
link versem problem yaşarmıyım bilemedim :26:
bu dersten bütünlemeye kalan arkadaşlar mail adresi msj olarak atarsanız gönderebilirim

allahım 3 teyim ya ,3 sınıfı okucam inanamıyorum kızlar

bu sene 2 .sınıf tekrarım 3 üncü yılımdı :)

büte kalanlar üzülmeyin ne de olsa bende bütteyim ama uzun zamanımız var ..veririz rabbimin izniyle,,mezun olanları ,sınıfı geçenleri tebrik ediyorum..

mezun olanları ve sınıf geçenleri caı gönülden tebrik ediyorum.
uzun bir maratonun ardından bende bu sene mezun oldum.
saatlerce ağladım sevinçten inanamadım.
rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın...
sonunda bitti...

tebrik ederm cnm.... hangi bölümden mezun oldun?

Kızlar ben simdi 2 yıllık bitirdim 4 yıllığa nasıl cıkarıcam? İktisat mi okusam daha iyi İşletme mi? Dersler kolay mı?
Aslında ben bölümümü pek sevmiyorum dedim öss ye girsem insan kaynakları veya adalet okusam.. Bu sefer de en bastan 1. sınıf derslerini görücem hatta Matematik olucak bu sene anca kurtulabildim kendilerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…