Katılıyorum hakılısın. Şunun için sordum genelde hep çıkmış sorulardan sorulur sınavda diye bi söylem var merak ettiğim bu yani o zamn çıkmış sorulara çalışsam yeterli olur mu acaba.
slm canim bende but e kaldim turkiye ekonomisi ve maliye politikasindan ve yeni calismaya basladim henuz 3 unite bitirebildim onumde daha 29 unite var....burası tenhalasmıs bı ben kaldım büte heralde 3 dersım var
büte kalanlar calısmaya basladınız mı benım dersler
malıyet muh
fınansal yön ve türk vergi sistemi
ılk 2 sınden bısey anlamıyorum okusamda ya cok yabancı terımler nasılolcak bılmem bı avsıyenız var mı pratık calısmak ıcın:26:
kolay gelsın cnaım ben daha hıc baslamadım daha dogrusu fınansal yonetıme baasladım ama unıteyı bıtıremdım bıle hıcbısey anlamıyorum cunkuslm canim bende but e kaldim turkiye ekonomisi ve maliye politikasindan ve yeni calismaya basladim henuz 3 unite bitirebildim onumde daha 29 unite var....
ben de bütünlemeye kaldım
hiç çalışasım yok.:44:
internetten 2 dönem çıkmış soruları alıp çalışacağım
bir de kitaba göz gezdiririm
oturup daha konu çalışamam ya
kolay gelsın cnaım ben daha hıc baslamadım daha dogrusu fınansal yonetıme baasladım ama unıteyı bıtıremdım bıle hıcbısey anlamıyorum cunku
slm cıkmıs soruları hangı sıteden buluyosunuz bana lınk atabılır mısınız:26:
hedefaöf diye bir site var oraya üye olup pdf şeklinde çıkartabiliyorsunuz yazıcıdan
bu yıl da 1-2 puanla kaçırınca gittim bütünleme kursuna kayıt oldum. bu sefer de olmazsa, baslarım 2. universitesine bırakıyorum!!!
yazdım buraya...
seni çok özledik tatlım evet sağolsun merguanacığımız ilgilendi listeyle ellerine sağlıkmerhaba bayanlar öncelikle mezun olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum :) prensespericim hayırlı olsun ..Büte kalan arkadaşlarıma da kolaylıklar diliyorum havalar da çok sıcak kızlar yaa ben de hala başlayamadım..Merguanacım sana da çok teşekkür ederim herşeyle ilgilendiğin için ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?